De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet"— Transcript van de presentatie:

1 Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet
Bij dia’s 1-3 muziek invoegen, bij dia 3 uitfaden Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet

2 Lezing 8 december 2008

3 SeniorCompAS legt het u uit!
Hoe stuur ik een Kerst- of Nieuwjaarskaart (gratis of betaald) naar familieleden, vrienden en kennissen? SeniorCompAS legt het u uit!

4 U kunt een “e-card” (elektronische kaart) sturen:
Gratis of betaald Naar één of meerdere adressen Met of zonder muziek U kunt ook een “echte” kaart laten bezorgen We laten een paar voorbeelden zien Begin bij: Kies uit een van de rubrieken (bv. ‘Alle gelegenheden’) een aanbieder ( in ons geval dus ‘Kaartenhuis’) en klik hierop

5 Voorbeeld 1: E-card via ‘Kaartenhuis’
Daar klikken we op ‘kerstmis’ in het menu ‘E-CARDS’ Zoek een kaart uit en klik er op Nu krijg je het scherm ‘e-card samenstellen’ Werk de tabs - naar behoefte - stuk voor stuk af Let op het juist invullen van adressen! Waar zou je op klikken als je deze kaart naar meerdere adressen wilt sturen?

6 Voorbeeld 2: E-card via ‘Hallmark’
Kies uit hoofdmenu (boven) ‘E-CARDS’ Kies het thema ‘Kerst’ in ‘E-CARD CATEGORIEËN’. Zoek een kaart uit en klik er op Werk de stappen af in scherm ‘E-card invullen’ Let op het juist invullen van adressen! Alle stappen afgewerkt? Klik dan op ‘Versturen’ Accoord met de Algemene Voorwaarden? Lezen! Dan volgt een scherm met bevestiging dat kaart verstuurd is En het aanbod jezelf te registreren op Hallmark

7 Voorbeeld 3: Kaart per post via Hallmark.
Deze kaart wordt via internet gemaakt, maar per gewone post verzonden! Kies nu uit hoofdmenu ‘Kaarten per post’ Bekijk de demo (rechts) ‘Kaarten per post maak je zo’ Kies thema uit Stijlen of ‘Momenten’ Klik op ‘Maak je kaart’ Volg de stappen en let op de aanwijzingen Kies betaalmethode en vul benodigde gegevens in (velden met een * moeten altijd ingevuld worden!) Als je dan op ‘Accoord’ klikt, dan wordt je kaart op de post gedaan!

8 Een e-card sturen is nu niet zo moeilijk meer.
Bij dia 8 en 9 muziek invoegen: langzaam infaden en bij dia 9 uitfaden Een e-card sturen is nu niet zo moeilijk meer.

9 SeniorCompAS wenst u alvast fijne feestdagen

10 Peer Custers


Download ppt "Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet"

Verwante presentaties


Ads door Google