Wil jij ‘je ongekende vermogens’ leren kennen?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Samen werken aan inzetbaarheid en mobiliteit 1. Grote veranderingen • Jeugdzorg heeft te maken met grote veranderingen: • Transitie • Gemeenten worden.
Advertisements

Dyslexie de baas! Ouderavond 1
Intentie veranderen door bewustzijn
En…geniet je een beetje van je reis?
De toolkit van NLP:Neuro Linguïstisch Programmeren
voor iedereen die van zijn hond houdt…
“Hoe kom ik aan klanten?”
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Welkom bij de 4e workshop over:
Train de trainer Levensboeken Beatrijs Van der Heijden
Mijn naam is Willem Wind. Mijn naam is Willem Wind En ik ben hoogbegaafd.
De vijf geheimen van effectieve communicatie
Samen bouwen aan zelfvertrouwen
Hallo! De dia’s die volgen zijn gemaakt als advertentie-campagne door een kerk in Singapore. Vertaling: GKv Pijnacker-Nootdorp /
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Ludo Daems.
Een lessenserie van drie lessen
Beroepsvaardigheden onderdeel van SBC
Inleiding Komende periode gaan we het hebben over kinderen die ziek-zijn: Verzorging, Het herkennen van de symptomen/de klachten Wat kun/moet je doen.
Ben ik de enige? Een op de zes Nederlanders last heeft van somberheid, angst of andere klachten personen krijgen een depressie jaarlijks 1,1 miljoen.
VLECHTWERKEN IN PRAKTIJK LOOPBAANONTWIKKELING Bea Janssens
Lieve zoon/dochter ....
Iedereen coach naar Jef Clement.
WELKOM! Bij de Workshop “Blik op jezelf” Oftewel BLIK OP IK..!
Gedragsrepertoire Denken over je denken
Welkom op onze thema-avond
PRESENTEREN KUN JE LEREN
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Met handen en voeten geloven 1
CanDo Coaching.
DIGITALE COLLAGE ESTHER
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Volksuniversiteit Zwolle, 11 November 2014
Wees eens wat OENiger Open – Eerlijk - Nieuwsgierig
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
‘NLP Basiscursus Je ongekende vermogens’
‘NLP Basiscursus Je ongekende vermogens’
ONTSPAN , LUISTER EN LEES
‘NLP Basiscursus Je ongekende vermogens’
‘NLP Vervolgcursus Je ongekende vermogens nog beter ontwikkelen’
Volksuniversiteit Zwolle, 5 Januari 2015
Volksuniversiteit Zwolle
Om soms eens dieper over na te denken
15 feiten die u nog niet wist of waarover u nog niet nagedacht heeft.
vrijheid Innerlijke vrijheid.
Hoe leert de ruiter NHB DEURNE.
Reguleren van motivatie: Do It Yourself! 28 oktober Deventer.
Mentale begeleiding Theoretische inleiding Zelfvertrouwen
Welkom op onze ouderochtend
Welkom ik maak me sterk.
Waarom? Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Met je sterke punten kun je heel ver komen en het is dan ook van belang om deze in te zetten.
Welkom op onze thema-avond
‘NLP Basiscursus Je ongekende vermogens’ Volksuniversiteit voorjaar e avond.
‘NLP Basiscursus Je ongekende vermogens’
‘NLP Basiscursus Je ongekende vermogens’
Talent in Ontwikkeling
Samenwerken met vrijwilligers. Leerdoelen Je benoemt de verschillende motieven om vrijwilligerswerk te doen. Je benoemt de onderdelen van een goede communicatie.
bij de NLP-basiscursus “Je ongekende vermogens”
Talent in Ontwikkeling
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
NLP-vervolgcursus “Je ongekende vermogens nog beter leren kennen”
NLP-vervolgcursus “Je ongekende vermogens nog beter leren kennen”
Volksuniversiteit Zwolle
Volksuniversiteit Zwolle
“Je ongekende vermogens nog beter leren kennen”
Volksuniversiteit Zwolle
Volksuniversiteit Zwolle
Transcript van de presentatie:

Wil jij ‘je ongekende vermogens’ leren kennen? Met de cursus ‘je ongekende vermogens’ kun je een grote sprong zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Een basiscursus van tien avonden in technieken om……. je zelfvertrouwen te vergroten je nog meer bewust te worden je communicatie te verbeteren

Een cursus in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Hoe ontwikkel je (zelf)vertrouwen? Hoe laat je verzwakkende gedachten los? Hoe anker je jouw succes ervaringen? Hoe pak je je levenskansen? Wat zeg je tegen je zelf om je energie beter te voelen? Hoe kom je bij jouw bronnen?

Ontdek ‘je ongekende vermogens’ Zie je wel eens torenhoog op tegen een belangrijk gesprek?

Zoek ‘je ongekende vermogens’ Heb je wel eens minder positieve gedachten over jezelf? Ik heb altijd pech. Dat kan ik niet. Ik moet nou eenmaal. De wereld maakt dat ik me slecht voel. Dat moet mij weer overkomen Ik vind dat heel moeilijk. Die ander maakt me ongelukkig. Dat lukt me nooit.

Focus op ‘je ongekende vermogens’ Zou je willen leren om nog meer te focussen op versterkende gedachten?

Wordt je bewust van ‘je ongekende vermogens’ om van je negatieve gedachten krachtgevende gedachten te maken observeer ze verander ze reframe ze accepteer ze buig ze om omarm ze versterk ze bedank ze anker ze laat ze los

Succes? of Geluk? Wat komt eerst? Is Succes de sleutel tot Geluk? Of is Geluk de sleutel tot Succes?

Succes met ‘je ongekende vermogens’ Zou je willen weten hoe je jouw eigen succes kunt vergroten?

Geluk met ‘je ongekende vermogens’ Zou je willen weten hoe je jouw geluk kunt vergroten?

Leer ‘je ongekende vermogens’ gebruiken Zou je willen leren om nog beter een gesprek te voeren in je werk, thuis, club, vrije tijd?

Realiseer ‘je ongekende vermogens’ Je hebt veel meer mogelijkheden dan je jezelf wellicht realiseert. Je hebt vele ongekende vermogens!

Begrijp ‘je ongekende vermogens’ Met de basiscursus NLP leer je de structuren van je communicatie te begrijpen. Wat zeg je tegen jezelf? Wat tegen een ander? En hoe doe je dat?

Versterk jezelf met ‘je ongekende vermogens’ Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: effectief communiceren, je leven weer helemaal zelf in de hand krijgen, vergroten van je opmerkingsvermogen, versterkende overtuigingen, nieuwe perspectieven krijgen op succesvolle gebeurtenissen doelen stellen, ankeren van succeservaringen, zelfvertrouwen opbouwen, effectief taalgebruik,

Geef je op voor de cursus ‘je ongekende vermogens’ Je oefent naar keuze met eigen praktijk ervaringen in een vertrouwelijke en ontspannen omgeving. Persoonlijke groei staat hierbij voorop. De cursus bestaan uit 10 avonden van 19.00 – 22.00 De locatie is in Zwolle , CIBAB, Zwarte Water Allee. De basiscursussen worden twee keer per jaar gegeven, in het najaar en in het voorjaar Detail informatie kun je vinden op de website van de Volksuniversiteit Zwolle: www.vuzwolle.nl

Zet je eerste stappen met ‘je ongekende vermogens’ Inlichtingen bij de trainer Sytse Tjallingii Tel 038-4608461, e-mail: sytsemarlies@home.nl website: www.jeongekendevermogens.nl en de volksuniversiteit www.vuzwolle.nl (die verzorgt de organisatie van de cursussen. Sytse is gecertificeerd internationaal NLP-trainer. Hij is NLP-Practitioner, Master-NLP-Practitioner en was lerarenopleider aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle, AVP (Alternatives to Violent Program) trainer. Hij heeft jarenlange ervaring in het trainen van mensen uit het onderwijs, bedrijfsleven, zorgsector. Mensen die in hun privé, in hun familie, in hun werk of in andere context hun succes willen vergroten.