LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders Versie september 2013.
Advertisements

Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Welke bronnen zitten in Academia? •Dagelijkse upload van Journaal en actualiteitenprogramma’s •Documentaires •Programma’s publieke omroepen •Historisch.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie voor coaches en aanvoerders.
LRP FONDSEN /ABONNEMENTEN/REKENINGEN release 2.1 Koos Willemse.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
1 Samenwerkend leren met Google Docs Werking en mogelijkheden van online tekstverwerken.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Invullen e-profiel Ga naar
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
Handleiding Cency.nl Versie april De openingspagina toont foto’s van mogelijke voornemens.
Rechtspraak.nl Zoekvraag opslaan, wijzigen, verwijderen
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
FlexForum februari 2009 Deel : Release
Ouder/verzorger.
Verzuimmeldingcorrespondentiepoortwachter Ik wil zien processturingdossiermatchingrapportage.
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
G!DS Basismodule Trainingsdag 3 Naam, functie Datum, Plaats.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Digitale urenverwerking voor leerbedrijven
Instructie leerling- activatiecode
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
 Verslaglegging Wat is de bedoeling en hoe werkt het? Vragen en opmerkingen van het team  Rapporten invullen (herh.) - Rapporten individueel controleren.
Handleiding ClassDojo
Welkom! Klik hier om te beginnen
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Instructie systeem: organisatiedeel Klik op button ‘aanmelden organisatie' op
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Magister voor ouders.
Let’s go! ›Beginnerspresentatie ›Starten met prospero ›Verschil CMS en web navigator ›Nieuwe content > nieuwe folder aanmaken ›Bestanden uploaden ›Linkobject.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Werken met JOIN UT Tom Buys Maart 2016.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Kennisdelen en samenwerken via GGD Kennisnet.. Hoe het begon… Eerste GGD Kennisnet in 2001 Doel: platform voor professionals die bij GGD’en werken zodat.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Training: Inloggen en Zoeken
Instructiekaart SpoorWeb
Instructiekaart SpoorWeb
Training: Mijn netwerk
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
TranSearch Real Time Document & Asset Management Web Client
Training: Inloggen en Zoeken
Digitaal wedstrijd formulier
Training: Cliëntsessies
Handleiding NODR Schade App
Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker.
Transcript van de presentatie:

LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?” door Anton Tanesha 8 december 2010

LCMS staat voor Landelijk Crisis Management Systeem URL: http://www.crisisplein.info Van hier, keuze tussen oefenomgeving / operationele omgeving

Wisselen van profiel Wisseling van profielen: bijvoorbeeld als een gebruiker meerdere profielen heeft, kan hij/zij op basis van zijn/haar rol van profiel wisselen, zonder uit te loggen.

Account gegevens Accountgegevens: oa om er achter te komen of u het recht heeft om het situatiebeeld aan te passen, om uw wachtwoord wijzigen en/of uw persoonsgegevens in te vullen

Nieuwe Tekst module met thematische opbouw … …met tabbladen voor multi-beelden en mono-beelden

Situatiebeeld Geeft elke gebruiker een kort beeld van: Het incident De bestrijding De vooruitzichten

Samenstelling Situatiebeeld Situatiebeeld wordt samengesteld door regievoerende Informatiemanager Aanvinken van velden die in Situatiebeeld en BT beeld worden getoond

Mono tabbladen (1) Deze velden geven een beknopte samenvatting van de stand van zaken vanuit het perspectief van elke mono-discipline. Deze samenvatting is gericht op de andere multidisciplinare partijen zodat updates direct gebruikt kunnen worden door andere gebruikers van het totaalbeeld, afzonderlijk van de mono-discipline.

Mono tabbladen (2) Deze velden zijn voor de mono-discipline. Ze zijn wel in te zien door de andere gebruikers. Het betreft hier een meer gedetailleerde invulling van informatie zoals in de multi tabbladen aanwezig is.

Update functionaliteit van situatiebeeld Alleen indien het situatiebeeld wijzigt, wordt ‘UPDATE!’ getoond. Indien u op “update” klikt, worden ook de tabbladen die geel zijn gekleurd weer de normale kleur. In plaats van het klikken op “update”, kunt u ook op het situatie tabblad klikken. Daarmee ziet u de wijzigingen in de situatie wel, maar blijven de gewijzigde tabbladen geel gekleurd.

Update functionaliteit van tabbladen (1) Het tabblad kleurt zich geel indien er nieuwe informatie is.

Update functionaliteit van tabbladen (2) Door op het gele driehoekje te klikken kunt u zien welke velden zijn veranderd, zonder dat het tabblad wordt geopend.

Wijzigen van informatie Bij het wijzigen van informatie eerst bedenken of de huidige tekst behouden moet blijven. Indien deze niet meer relevant is, dan eerst deze wissen voordat u nieuwe tekst invoert Mocht u te snel op wissen hebben gedrukt, druk dan op annuleren om de wijziging niet door te voeren.

Wijzigen status Functie logboek De items die u invoert zijn voor een ieder te zien behorend tot hetzelfde team binnen het incident. De andere teamleden dienen wel het functie logboek te openen, aangezien er geen bericht of melding komt indien er iets aan wordt gewijzigd.

Berichten/acties aan functielogboek toevoegen

Bestanden toevoegen aan een incident Via de knop “Informatie” kunnen bestanden worden gezocht die door de functioneel beheerder in LCMS zijn ingevoerd, en aan het incident toegevoegd. Via de knop “map” kan deze informatie in een mappenstructuur worden geordend.

Concepten In CEDRIC heette dit ‘Opgeslagen berichten’

Voor eventuele vragen mbt LCMS, neem contact op met - Anton Tanesha (a.tanesha@veiligheidsregio-rr.nl), of - Marcel van Vugt (m.vanvugt@veiligheidsregio-rr.nl) Einde presentatie