Juf myriam Juf Myriam Dit ben ik Mijn klas Dit schooljaar

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Advertisements

Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Een impressie van een schoolweek in groep 5 t/m 8
JÉSUS UN PEU NONO JEZUS – EEN BEETJE SIMPEL Maria-Magdalena, ik zou je een dienst willen vragen … ik maak me zorgen over mijn zoon Jezus, hij is bijna.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Woorden en tijd.....
Samen bouwen aan zelfvertrouwen
Powerpoint gemaakt door
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Welkom in groep 4B!.
LEEFSTIJL vanuit Amerika 1986 voortgezet onderwijs
Informatieavond 3 Groep 3.
Welkom in groep 3.
Benieuwd naar wie ik ben ...
VASTEN bezinning maandag 21 maart 2011.
Ik zal me even in het kort voorstellen….
God en ons.
Informatie avond groep 3
Ik ben Bob..
Wat gaan we leren in groep 5
Geloven en nu….
Lieve zoon/dochter ....
Geluid aan.
Voorlichtingsavond groep 3
Interpreteren van data
Les 3 Deze les duurt 90 minuten
Rekenen groep 4.
Verhaal 1“Hallo ik ben nieuwe juf”
Stagecoördinatie op De Rank
Wij horen altijd “de vrouwen-regels"
Wat ik wil…..
Als sterren aan de hemel staan
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Even voorstellen : Groep 3b
preek over Deuteronomium 6:20-25
Juf Eline 2B.
Stel je voor, je bent weer kind…. En de wereld mag lekker helemaal om jou draaien.
Groningse voic .
Man en Identiteit Wie of wat bepaalt jouw identiteit
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
Welkom in het eerste leerjaar!
Babbelen met ouders… maar niet zomaar!
Stage: Basisschool de Klingerberg
Met de handen in het haar? Twee projecten voor de prijs van één! - cursus: kleine kinderen helpen groot worden. - Inforeeks: hoe ga je als ouder om met.
Basisschool Op De Horst
Basisschool Op De Horst
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Heel gewoon maar toch anders.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Onderzoek Generatie 2020 De leerkrachten van Deinze kregen eind vorig schooljaar voor het eerst te horen dat er een groot onderzoek zou zijn in Deinze.
Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.
“ Het ontneemt je de levensvreugde, niet te kunnen leven zoals je wilt leven.”
Onze mooie, ronde school staat aan de Leeuwenlaan.
Welkom. Waarom ben je naar de Meervouddag gekomen? 1.Lijkt me een interessant programma 2.Het is toch verplicht? 3.Gezellig met mijn collega’s een dagje.
Welkom in Groep 6!. Wat gaan we doen?  Voorstellen  De leerstof van groep 6  Visie van de school  Mededelingen  Vragenrondje.
Wat leert jouw kind in de kleuterklas?. Nieuwe woorden gebruiken.
Voorlichtingsavond groep 3
Welkom in het eerste leerjaar
blok 1 les 4: samen praten samen leren
Transcript van de presentatie:

Juf myriam Juf Myriam Dit ben ik Mijn klas Dit schooljaar eerste leerjaar Derde leerjaar

Juf myriam Hallo, ik ben juf Myriam. Sinds 1985 sta ik voor de klas. In die 27 jaar lesgeven heb ik heel wat ervaring opgedaan in zowat alle leerjaren. Ik doe het nog steeds met heel veel plezier ! Ik wil graag meegaan met mijn tijd. Dit doe ik door me bij te scholen en interesse te tonen voor de dingen van deze tijd. Zo ging ik vorig jaar de uitdaging aan om met een digitaal bord te werken. Ik heb er nog geen minuut spijt van !

Juf myriam Enkele sfeerbeelden … … nu nog wat leeg. Maar daar zal vlug verandering in komen !!

Juf myriam Dit schooljaar… … is een beetje speciaal ! Ik ben klastitularis van het derde leerjaar B. Dit wil zeggen dat ik verantwoordelijk ben voor de rapporten, het meegeven van brieven, het ophalen van centjes,… Alle lessen zullen door mij gegeven worden, met uitzondering van rekenen en taal . (deze lessen zullen door juf Chris gegeven worden) De kinderen van het eerste leerjaar zullen bij mij in de klas zitten voor rekenen en taal.

Juf myriam Wat gaan we doen In het eerste leerjaar ???

Juf myriam Nog even geduld en dan leert je kapoen lezen. We doen dit niet alleen. Hup, de kangoeroe, gaat ons hierbij helpen. Eerst leren we lettertjes. Met die lettertjes maken we woorden en met die woorden bouwen we zinnen. Zo kunnen we na een paar weken al een heus verhaaltje lezen !

Juf myriam Elke letter die we leren lezen leren we ook schrijven. Bij elke letter hoort een verhaaltje, om de schrijfwijze gemakkelijk te kunnen memoriseren. Even proberen : de letter k. Schuin naar boven, lange lus, recht naar beneden, op het lijntje terug, een hoofdje, een stoeltje en een wandel-stokje.

Juf myriam We gaan natuurlijk ook leren rekenen ! Eerst leren we tellen tot 5, tot 10 en dan tot 20. We gaan die getallen leren optellen en aftrekken. Daarbij leren we Gust kennen, de parkingwachter. We gaan dit jaar ook wegen en meten. En we leren de klok lezen.

Juf myriam Wat gaan we doen In het derde leerjaar ???

Juf myriam ruiken zien voelen horen proeven Wereld - Oriëntatie We praten en leren over thema’s die kinderen aanspreken. Hierbij moeten alle zintuigen aan bod komen. Een voorbeeld : thema : in het bos daar… “bos” kan je : ruiken zien voelen horen proeven

Juf binnenland weer sport buitenl and … We volgen een heel jaar lang de actualiteit. binnenland weer sport buitenl and …

Juf myriam vrienden eerlijk samen helpen gelijk Met Jezus als voorbeeld

Juf myriam En natuurlijk worden de jarigen gevierd !!!

Juf myriam