Dé vereniging voor uw evenement.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Workshop voor verenigingen 19/11/2009
Advertisements

workshop geld zoeken loont
3.1 Bij het maken van vragen moet je letten op:
GFA zomerretourreis Editie GoForAfrica Zomer-retourreis 2010 Bezoek onze projecten.
KERK EN STAGE MAATSCHAPPELIJKE STAGES VOOR JONGEREN RAAD VAN KERKEN NOORD-HOLLAND OSMA.
Presentatie voor groepen
KANTINE Afspraken Vergaderen: • Graag afspraak nakomen dat tijdens vergaderingen alleen koffie en thee wordt gedronken. • Bij warm weer of erg lange vergaderingen.
Denk mee over inspirerende voorbeelden om als vrijwilliger bij te dragen aan UNICEF Monique Morée
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Asha Mithoe Regiocoördinator Alphen aan den Rijn
Wie zijn wij?.
Instructies Internationale CNSJ Verkooptool - Inleiding Ontwikkeld voor markten buiten Europa Content vertaald in het Engels Online verkoop van losse festival.
Kennismaking met de opleiding Doktersassistent (DA) Nipa / Roc Asa
Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Klantgericht werken, Kanalen in balans
Uw eigen paaswens geprint op een vers ei
Vanzelfsprekend hebben wij, voor u de hypotheekrente tarieven van Hypotrust, maar wij hebben die ook van vele andere hypotheekverstrekkers.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Volvo kampeerweekend Hemelvaart 2006, 25 – 28 mei Volvo Kampeerweekend Hemelvaart 2006, mei Georganiseerd door Regio Zuid.
“In zelfsturende teams samenwerken met vrijwilligers”
1 Stappenplan Organisatorische Integratie Handleiding en checklist bij het ontwikkelen van een sportaanbod voor mensen met een beperking binnen de sportvereniging.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Vrijwilligersbeleid Clubstructuur Werving Vasthouden Beloning.
U bent nergens mooier, beter én goedkoper uit voor kleding badges dan bij ons! === Kijkt u zelf op -> online kleding badges ontwerpen.
Algemene ouderavond Leerjaar 1 Augustus 2013
Jeugd EHBO Anja van Bentum Verpleegkundige nivo 5
Niek Bessems SUNSET FESTIVAL. Inhoudsopgave presentatie 1.Over het festival 2.Verwacht & Ervaren 3.SWOT analyse.
FRAAM – een unieke plaats
Aan de slag met een 6 Minuten Zone!
Wilt u uw kleding laten bedrukken? Met een embleem, mooi plaatje, of logo? Gaat u dan naar of kleding bedrukken: mooier, beter.
Wilt u uw kleding laten bedrukken
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Heeft u in uw woning een mooie parketvloer liggen

Wij zouden u erg graag de rente tarieven van de Rabobank hypotheek willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Monique Qibeaux Bedenker - Investeerder - Oprichter DGA sanQalpa B.V.
Presentatie voor basisvrijwilligers
Brabantse Bromfiets Beurs. Wat stelde het voor Beurs voor sleutelaars Beurs voor verzamelaars Bijeenkomst van vrienden Rommelmarkt Georganiseerd zooitje.
Maren Oosthuizen, diëtist
Adesh jangi 3ke Mr roselle Gezondheid
12 maart 2015 Bondgenootschap laaggeletterdheid Nijmegen
11 oktober 2010 Bijeenkomst contactpersonen en coördinatoren Onderwerp: ons vrijwilligersbeleid bijeenkomst vrijwilligersbeleid 11 oktober 2010.
Nina de Rooij Frank Roorda Angela van den Berg Myrte Cornelissen
Wat, waar en wanneer? WISH Outdoor Festival Festivalterrein de AA te Beek en Donk Zaterdag 6 juli 2013.
Greenfee4you Een innovatief klant relatie programma voor “ Uw Organisatie “
Opleiding en Hulpverlening 100 vrijwilligers bekwaam en beschikbaar.
Marietta Witte en Huib den Braven WELKOM BIJ DE WORKSHOP “VERZEKERINGEN”
WONENPLUS NOORD-HOLLAND. Samenwerkingsverband van 8 welzijnsorganisaties, die WonenPlus in hun dienstenpakket hebben. 1,4 fte (24 uur directeur/projectleiderschap,
Wereld Alzheimer Dag 2015 Vaart u mee? 21 september 2015 is door de Wereld Gezondheid Organisatie uitgeroepen tot Wereld Alzheimer Dag (WAD). Afdeling.
Wanneer is de leerling tevreden? Wat is: krachtig leren?
Bent u van plan een evenement te organiseren in Hoogstraten of één van zijn deelgemeenten? Dan kan u hier terugvinden waar u op moet letten en of u een.
Ambulance.
Project 6-minutenzones Purmerend
Evenementen informatiekaart (naam evenement) Datum evenement
Cursus vrijwilligers werven
In gesprek met elkaar Gebruik eventueel rode en groene kaartjes waarmee mensen kunnen aangeven of ze het eens of oneens zijn met de stelling.
Maarten Peeters 6Handel
Juridische aspecten van een webshop
Vriendschap & Relaties
Het organiseren van een Shanty festival
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Als je er graag toe doet en wat wil dóen!
Reddingsbrigade Nederland
Sportplatform De ontwikkeling van HARDERWIJK ACTIEF
WANNEER IS IETS VAN JOU? LES 5: DAT IS MIJN STOEL.
Transcript van de presentatie:

Dé vereniging voor uw evenement. EHBO “Sappemeer” Dé vereniging voor uw evenement.

Waarom EHBO Sappemeer? Onze vereniging beschikt over een brigade vrijwilligers die er zin in hebben. Ze zijn gemotiveerd en blijven niet passief aan de kant. Ze lopen rond en spotten de mensen die misschien in de problemen dreigen te raken

scholing Onze mensen worden een paar keer per jaar extra getraind in de situatie,s die ze kunnen aantreffen. Zowel theorie als de praktijk passeren de revue. Ze worden geschoold in drugs en alcohol maar ook in ongevallen,wonden en het lichamelijk welzijn.

Herkenbaarheid en communicatie Onze EHBO,ers lopen in een herkenbaar uniform waar duidelijk EHBO op vermeld staat ook beschikken ze over een gesloten communicatie systeem

Mobiele post We hebben de beschikking over een tot mobiele post omgebouwde caravan en een tent

Ervaring Vele organisatoren gecertificeerd Onze dienstverlening wordt door vele organisatoren gewaardeerd. We zijn op vele feesten te vinden ,niet alleen op muziek festivals maar ook op sport en culturele evenementen. Onze vereniging is onder andere aangesloten bij de overkoepelende branche autoriteiten zoals Het Oranje Kruis De Nederlandse Hartstichting De Nederlandse Reanimatie Raad

We vragen een onkosten vergoeding waarbij alle materialen en gebruik van de post is inbegrepen . De prijs wat is afgesproken heeft geen verrassingen achteraf

Heeft u EHBO nodig voor uw evenement Heeft u EHBO nodig voor uw evenement?Dan bent u bij ons aan het juiste adres U kunt contact opnemen met het secretariaat over de mogelijkheden. ehbosappemeer@home.nl telefoon: 0598-382660 mobiel: 06-21904943 www.ehboverenigingsapp emeer.nl