Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Een verhaal om te onthouden
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
En zou Power Po(i)ntje niet zijn om er
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dagboek van een vrouw.
Wolvecamp tentoonstelling
De gestolen portemonnee
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Interpreteren van data
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Oost-Vlaanderen (in Oost-Vlaams dialect)
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Op een warm strand, Vlak bij een groot oerwoud, kwamen vijf krokodilletjes uit hun ei.
Mijn verjaardag..
De Sint moet verhuizen 1 (Zie ginds komt de stoomboot)
Jezus roept de leerlingen
Marloes Waterschoot Klas 3D
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
ono počínatzahrátkošile (het inspeelshirt)

‘Mixed up piles’.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
God zei tegen Jona: “Ga naar Ninevé, de mensen daar doen allemaal gemeen.” Maar Jona dacht: ”Ik ga er met de boot vandoor, want Ninevé, daar ga ik mooi.
Hé, wie zijn dat. Zijn dat Sinterklaas en Zwarte Piet. Nee, hoor
Transcript van de presentatie:

Dag 9

Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek in Schin op Geul. Hebben jullie er al zin in? Wij in ieder geval wel. Ik hoop maar dat alles nog goed komt voor zondag. Want ik heb toch wel mijn twijfels of Flip alles op tijd geregeld krijgt. Weten jullie misschien of het hem gelukt is om alles te regelen voor het verrassingsfeestje voor Sinterklaas?

Weten jullie eigenlijk wie Flip is. Ik heb geen idee Weten jullie eigenlijk wie Flip is? Ik heb geen idee. Ik heb al een paar keer aan Hoofdpiet gevraagd wie Flip is en waar hij woont. En of hij wel zeker weet dat hij dit aan Flip kan overlaten. En iedere keer zegt Hoofdpiet: “ Maak je geen zorgen Dagboekpietje, ik weet zeker dat wij dit aan Flip over kunnen laten”. Nou jongens en meisjes, ik geloof er niet zo hard in. Ik kan mij niet meer herinneren waar in Schin op Geul een Flip Flopper woont. En toen wij onderweg waren, van Afrika richting Europa, kreeg ik een e-mail van hem. Maar dat beloofde ook niet veel goeds. Ik kreeg toch echt de indruk dat hij niet begreep wat de bedoeling is aanstaande zondag. Lees zijn mailtje zelf maar eens.

Tsja jongens en meisjes, snappen jullie nu waarom ik mij zorgen maak Tsja jongens en meisjes, snappen jullie nu waarom ik mij zorgen maak? Ik weet het niet hoor. Hij schrijft dat hij slim is maar hij maakt allemaal spelfouten. En dan schrijft hij ook nog dat het geheim is en dan gaat hij bij iedereen navragen! Dat doe je toch niet als je een geheim moet bewaren. Ik denk dat ik voor de zekerheid maar een paar leuke cd’s meeneem naar ‘t Geboew… dan kunnen we tenminste nog een leuk discofeestje vieren samen. Voor als het verrassingsfeest in de soep loopt. Hebben jullie al een tekening gemaakt voor Sinterklaas? Dan kunnen jullie die zelf aan hem geven zondag. En hebben jullie de Sinterklaasliedjes al goed geoefend? Zullen we nog eens samen een liedje oefenen. Wat dachten jullie van Sinterklaas wil dansen? Klik maar op het toetertje.

Nou dat ging tenminste wél goed Nou dat ging tenminste wél goed. Maar jullie mogen wel nog even oefenen op het dansje! Laten we er maar vanuit gaan dat Hoofdpiet weet wat hij doet. Dan zal het zondag vast wel allemaal goed komen met Flip en het Sinterklaasfeest. En dan hoop ik ook maar dat het hier in het Pietenhuis allemaal goed komt. Want nu hebben die slimme Inpakpieten ook nog eens alle cadeautjes uitgepakt!! Ze dachten namelijk dat het Grote Boek van Sinterklaas ook ingepakt zou zijn. Maar nu weten we dus niet meer van wie alle cadeautjes zijn. En als we het Grote Boek niet op tijd vinden gaat Pakjesavond niet door!!!

Ik ga ondertussen maar verder met het schrijven over onze wereldreis Ik ga ondertussen maar verder met het schrijven over onze wereldreis. En dan zijn we helaas al weer toegekomen aan het laatste stuk van de reis. Want nadat we vertrokken zijn uit Afrika ging onze koers richting Europa. We kwamen aan wal in Italië. Weten jullie waar dat ligt?

In Italië hebben we een heleboel steden bezocht. Wat is het daar mooi In Italië hebben we een heleboel steden bezocht. Wat is het daar mooi!! Ik heb een heleboel foto’s gemaakt. Kijk maar eens.

We hebben daar natuurlijk ook heel veel kinderen ontmoet We hebben daar natuurlijk ook heel veel kinderen ontmoet. We hebben zelfs een beetje Italiaans leren praten. Weten jullie het Italiaanse woord voor kinderen? Nee… zal ik het verklappen? Dat is Bambini. Grappig hè. Nou dat vond Reservepiet ook. Hij dacht dat de mensen het over Bambi hadden. Weten jullie wel… het hertje. Hij was maar om zich heen aan het kijken. En tot overmaat van ramp vroeg hij ook nog:” Is Stampertje dan ook hier?”.

En natuurlijk wilden wij ook een echt Italiaans feestje vieren En natuurlijk wilden wij ook een echt Italiaans feestje vieren. En wat hoort er bij een Italiaans feestje? Inderdaad… echte pizza en een heerlijk wijntje voor Sinterklaas. En daar had Keukenpiet iets op bedacht. Hij wilde namelijk ook graag leren hoe je een echte Italiaanse pizza moet bakken. Hij is toen naar een echte pizzabakker gegaan en heeft hem uitgenodigd om met ons mee te gaan aan boord. En daar heeft Mario… zo heet de pizzabakker… ons geleerd hoe je een lekkere pizza moet maken. Maar dat liep wel een beetje uit de hand. Het werd me een zooitje aan boord!! Het meel vloog in het rond. Maar we hebben wel veel lol gehad.

En net zoals iedere keer Zeg ik vandaag… tot vrijdag maar weer. Ja jongens en meisjes, na dit pizza avontuur moesten we nog vele uurtjes zwabberen en dweilen. Zo het is weer tijd om af te sluiten. Ik ga nog even een dutje doen en dan gaan we strakjes weer de daken op. Oh ja… ik moet jullie nog heel veel lieve groetjes doen van Sinterklaas. En hij hoopt jullie zondag allemaal te zien!! En net zoals iedere keer Zeg ik vandaag… tot vrijdag maar weer. Doeiiiiiiii