SEPIA DUIKKLUB GENT Maatschappelijke zetel: Heemstraat 6 * 9032 GENT Tel: 09.253.94.56 gsm: 0475.25.94.56.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
MAN ZIJN !!!! Waarom is het fantastisch een man te zijn ???
Advertisements

De betere duiker, de voorlichting
SOCIAAL WEERBAAR (v.a. groep 4)
StartDOCUMENT Petje op petje af Muziek van holland spot of fimpje.
Heb je een oog voor voetbal ? Januari 2012 Durf jij het aan ?
Kruikeduikers Reeshof Tilburg
Geef uw zorgverlener toestemming voor het delen van uw medische gegevens! Informatiefolder gegevensuitwisseling voor zorgconsumenten in Zuid-Holland.
Naam Regio of Club Evt locatie Evt datum
Administratie – 3* NELOS
Oerproducent (bijv. de veehouder)
Herhaling H4  Iedereen gaat staan  Lees en luister naar de vraag  Kies het voor jouw juiste antwoord doordat je het groene of rode kaartje toont.
 De klassen zijn groter, rond de 30 leerlingen.  De lessen kunnen om 8.30 beginnen en afgelopen zijn.  Je kan zomaar een aantal tussenuren.
Diepzeeduiken Maaike Berkers.
1* Duiker / Open water opleiding NOB / TOV Gagnan
Voor kandidaten 3*D Nelos
Kennismaking met de opleiding Doktersassistent (DA) Nipa / Roc Asa
HET IS NU PRECIES 13:16.
@ faculteit wetenschappen TOetsen en LEren Doeltreffend Ondersteunen TOLEDO voor assistenten.
Erasmus infodagen juni 2004-Oostende ECTS AAN DE UNIVERSITEIT GENT van 1989 tot nu Geneviève Cochez Afdeling Internationale Betrekkingen.
Flits 1 Spel 2. Les 3 AFSPELEN.
MedMec01 les 5 Mail: Wiki: vakgroep: Media en creativiteit.
Goede afspraken maken goede vrienden!!!
Wet inburgering Heleen Veringa
Presentatie voor het Welzijnsoverleg 19/01/10
Geloven en nu….
INITIATOR INDOORVOETBAL
Dag 3 1Mini-les Zwembad Het Zwembad. In deze les Het zwembad Locatie Eenmaal daar Duik materiaal Het bad Ander materiaal Niet alleen Borrel! 2Mini-les.
Hoofdstuk 1: De 3* duiker aan de leiding
Wie beslist wat? 10 9 Wie beslist wat?
Liefhebben Het is niet moeilijk,                                              om lief te hebben .
Titelpagina.
Nelos 2* Administratie © 2010 Daniela Diegner.
Wat is het eigenlijk? Welke bedoeling zit erachter? Waarom is dit belangrijk voor mij? Wat, hoe, wanneer, wie en vragen!
Kies uit één van de vijf recepten uw nieuwe uitdaging! 1. Lichaam en geest Rust in het hoofd en een goede lichamelijke conditie. 2. Bewegen met plezier.
Presentatie opleiding brandweerduikers

Examenvoorlichting.
Integraal onderdeel van Project 3: Leven en geld Cohort Schuldhulpverlening.
Proeve van Bekwaamheid
Workshop Omgevingsgericht werken in het politiek bestuurlijke krachtenveld Ter gelegenheid van de BZK Projectdag 20 november 2008.
TEACHERS TEACHING WITH TECHNOLOGY Toetsen met een lege GR.
Intensief lezen Lees de tekst grondig door en duid kernwoorden en/of –zinnen aan. Doe dit zo. Hoe doe je dit? Volg de pijl en dan zie je het symbooltje.
HELPWIJZER Have a break, Have a LightBite Have a break, have a LightBite Dit project kwam tot stand.
Hoofdstuk 23 Eliminatie en ingooi
CMAS/NOB brevetopleiding Samenstelling Rob Kool I120
DEEL 1 LES 4 De basis Les 4 Snijden versie
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
“Digi-bord toepassing sollicitatietraining” Doeworkshop voor arbeidsconsulenten Tom, Trainer.
Afstuderen: na je pva DieCW L Wat als ik niet aanwezig ben?
Jennifer de Vries-Aydogdu med.hro.nl/vrije
1 Budget Challenge Workshop 2015 mbo Schulden Oorzaken, gevolgen en oplossingen van schulden Pauze Het voorkomen van schulden Uitgaven en inkomsten.
Sowebatraining bovenbouw. Doel van de Sowebalessen! Het aanleren van sociaal competent gedrag en de daarbij behorende vaardigheden Het aanleren van sociale.
Profilering Design MBO. “Ik ben op aarde om een omgeving vol liefde te creëren, met passie te leven en mijn meest opwindende dromen waar te maken”
Kiezen voor keuzedelen
Zwemles bij SportPlaza Tiel
Vliegen met een drone in België
Ruiterbewijs informatieavond.
Les 1 zgk kwaliteitszorg.
Les 2 Grote Getallen Rekenen Judith Iedema.
Wijzigingen Traject 3*D naar 1*I
Hoofdstuk 25 De beste kans
Algemene Ledenvergadering Bubbles en Fun
ZWEMMEN SAFE AND SIMPLE
Ondernemerschap Jullie zijn gestart aan het laatste studiejaar en met nog een paar maanden te gaan komt een diploma steeds dichterbij. Om dit diploma te.
*BeautyfulChey*.
De laatste les Goedgekeurd door CKO
CURSUS DANS CURSUS DEMO
Welkom ouder(s)/verzorger(s)/leerlingen infoavond m. b. t
Los van het vaste aanbod. samen optrekken met de hulpverlening
Helicopterview Aansluitend op de vorige spreker nemen wij jullie mee: niet in de trauma helikopter maar, als symbool van helicopterview want zoals bij.
Transcript van de presentatie:

SEPIA DUIKKLUB GENT Maatschappelijke zetel: Heemstraat 6 * 9032 GENT Tel: gsm:

SEPIA DUIKKLUB GENT Voor het behalen van een 1* duikbrevet De opleiding voor het behalen van een 1*Duikbrevet bestaat uit: 1. Een aantal zwembadtrainingen en zwembadproeven. 2. Theoretische les. 3. Vijf doopduiken. 4. Geen examen vereist. WEGWIJZER

SEPIA DUIKKLUB GENT  A. Zwembadtraining en zwembadproeven:  In het zwembad leer je onderwatertechnieken, omgaan met je materiaal, wordt er gewerkt aan je lichamelijke conditie en je ademhaling.  Je mag 3 maal vrijblijvend meetrainen, op eigen risico en verantwoordelijkheid, mits betaling van 2 € inkom.  Je kunt het nodige basismateriaal (ook ABC-materiaal genoemd) 3 x gebruiken van de club.  ABC materiaal

SEPIA DUIKKLUB GENT  B. Aansluiting en opleiding:  Als je beslist de opleiding verder te zetten betaal je het lidgeld. In het lidgeld zitten begrepen:  de aansluitingskosten bij nelos;  de verzekering bij Arena;  het gebruik van het zwembad;  gebruik van flessen en lucht in het zwembad.

SEPIA DUIKKLUB GENT  Voor de verzekering is een onderzoek door een huisarts nodig. Onze secretaris ( = Tsok) zal je de nodige papieren bezorgen.  Als beginneling is het interessant, niet noodzakelijk, je door een neus-keel-oor specialist te laten onderzoeken: die kan eventuele belemmeringen om te duiken preventief signaleren.  Nu is het ook het moment om je eigen ABC-materiaal aan te schaffen: duikbril, tuba, zwembadpalmen en loodgordel met 4 kg lood.

SEPIA DUIKKLUB GENT  De lesgever houdt je vorderingen bij op je brevettenkaart. Deze kaart is ter inzage bij de duikschoolverantwoordelijke (= Van Acker Daniël).  Om te slagen moeten volgende proeven minstens 3 x goed afgelegd worden: 1. l00 m zwemmen; 2. l00 m met ABC-uitrusting; 3. l x masker ledigen; 4. l0 m apnea; sec stilstaande apnea; 6. controle & montage van materiaal; 7. gecombineerde oefening met fles; meter met duikfles; 9. oefening met reddingsvest; 10. equiperen voor openwaterduik.

SEPIA DUIKKLUB GENT  B. Theoretische lessen:  Om je brevet te halen moet je een aantal theoretische lessen volgen over o.a. fysicawetten, reanimatie, duiktabellen, materiaal en onderwatercommunicatie,... Een lesbrochure krijg je bij het aanschaffen van je duikboekje. Breng 2 pasfoto's mee en koop dit duik- en logboekje bij Frans. In dit boekje komen alle gegevens over de duiken die je maakt, de behaalde brevetten, dieptekwalificaties, enz....  Je moet geen examen afleggen over deze theorie, maar je aanwezigheid wordt op je brevettenkaart genoteerd. Deze lessen worden gegeven na ruggespraak.  Lees het wekelijkse informatieblad voor juiste data, uren en plaats of kijk op

SEPIA DUIKKLUB GENT  C. Doopduiken :  Je brevettenkaart is volgestempeld (zwembadtraining en theorie) en je bent in orde met het medisch onderzoek, dan kan je aan je 5 doopduiken beginnen.  Wat heb je minimum nodig: een duikpak, handschoenen, botjes, openwaterpalmen, loodgordel met minimum 8 kg lood, duikbril en tuba.  Het andere materiaal, nl. ontspanner, jacket en fles, kan je huren van de club.  Neem nu contact op met Daniël: hij zal je zeggen of er een clubduik voorzien is of met wie je kan afspreken om te gaan duiken.

SEPIA DUIKKLUB GENT  Na vijf doopduiken wordt je kaart opgestuurd ter homologatie. Regel de homologatie­kosten met de secretaris.  En dan.... PROFICIAT ! Je hebt je 1*Duikbrevet en nu kan het echte duiken beginnen.  Lees het wekelijkse informatieblad: je vindt er alle clubactiviteiten in en vele andere practische informatie