De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De laatste les Goedgekeurd door CKO 7.09.2017.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De laatste les Goedgekeurd door CKO 7.09.2017."— Transcript van de presentatie:

1 De laatste les Goedgekeurd door CKO

2 Op het einde van de cursus: de eindcompetenties van het vak
De eindcompetenties overlopen, en ook – indien relevant voor dit vak expliciet de link leggen met: - Waar kwam ‘kritisch denken/reflectie’ aan bod? - Zaten er ‘internationale en/of interculturele elementen’ in het vak (bv buitenlandse gastsprekers)? - Waar kwam ‘multiperspectivisme’ in het vak voor? (verschillende standpunten/visies/theorieën over een bepaald domein)? (Bovenstaande elementen zijn gelieerd met de 6 strategische onderwijsdoelstellingen (‘de zes’: )

3 PRAKTISCH: Evaluatie => welke evaluatievormen zijn er? Eindscoreberekening? Indien van toepassing: Voor welk % tellen de verschillende onderdelen mee? Is er toepassing van de standaardsetting? (illustreer met een voorbeeld) Is slagen voor elk partim noodzakelijk? Wat is toegestaan aan hulpmiddelen op het examen? (woordenboek, ZRM, enz.) + wat zeker niet? Maak duidelijk dat het ‘in bezit zijn van een GSM = fraude’; wat zijn de gevolgen van fraude? Hoeveel tijd krijgen ze voor het examen? Is duidelijk wat de studenten moeten kennen/kunnen/demonstreren/… en wat niet? Indien van toepassing: melding maken (en het belang ervan duiden) dat onmiddellijk na de afloop van het examen studenten zullen bevraagd worden over het examen Examenrooster: planning examens => via de opleiding – inhaalexamen: indien afwezig, student neemt het initiatief voor contact met examinator/lesgever

4 NA HET EXAMEN: Feedback: recht op feedback en inzage van examenkopij/werkstuk – géén feedback / inzage aan derden – wanneer vindt de feedback plaats? 2de zittijd: - als er voor niet-periodegebonden evaluatie een gewijzigde vorm is: wat houdt dit in? - als er géén 2de zit is voor niet-periodegebonden evaluatie: hier aan herinneren (Noot: dit moet wel zo zijn aangeduid geweest in de studiefiche)


Download ppt "De laatste les Goedgekeurd door CKO 7.09.2017."

Verwante presentaties


Ads door Google