KINDERUITSPRAKEN enter.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelloze dingen!!  Je bent vast wel ooit iets doelloos tegen gekomen? Daarover hebben wij dus een mooie presetatie over gemaakt!!
Advertisements

Ik ben dankbaar ....
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Gesprekjes….
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Spreekbeurt Kira Lamers in groep 3 a Pius X school in Bemmel op 23 maart 2012   Ik ben Kira en net als mijn papa zijn wij Nederlanders. Mijn mama is in.
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Opkomen voor jezelf.
naamwoordelijk gezegde
Xtreme 2011 Get Alive!. Wie laat je binnen,als je Jezus binnenlaat?
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
BEROEP VAN JE PAPA.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
He, ik ben de sterkste Zelf klikken Wist u dat wij katten helemaal geen bang hebben van jullie honden.
Woorden en tijd.....
De Slippertjes.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Nieuwe buren deel 1 Gemaakt door; Aquinnah, Cédrick, Peter, Sarah Niveau 7.
Wat maakt het leven zinvol?
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
Trix en Lex Niveau 6 Bewerkt door Jeff, Liesl en Robin
Geen of niet de negatie.
Olle en de windmolens.
De Moppentrommel van Piet Plezier
Moppen over jantje! Jantje is op school. De meester: "Wie zichzelf dom vindt gaat staan". Iedereen blijft zitten. Opeens gaat Jantje staan. De meester:
Een zoon vraagt aan zijn vader : “Pap, wat is eigenlijk POLITIEK ?”
Antwoord op vraag SOPO1-4
Rechter : Hoe bent U op het gedacht gekomen die auto te stelen? Beklaagde : Die auto stond voor het kerkhof en ik heb.
Lieve zoon/dochter ....
Wie is de baas over mijn zakgeld? Bewerkt door Pierre, Jordi, Laurent en Dieter Les 2.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Een Marokkaans jongetje vraagt op school aan
Weglopen Johanna Kruit.
Het meisje dat ging biechten bij de priester.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Interpreteren van data
Vreemd. Theo, een nog vitale al wat op leeftijd gekomen heer loopt een stukje over het naaktstrand. Een vrouw spreekt hem aan. Mijnheer, mag ik U een wat.
„Papa, waarom hebben wij indianen allemaal van die lange namen, terwijl de cowboys altijd korte namen hebben zoalsBill, Tex of Brad?
Ik denk niet dat ze zulke kleine zadeltjes maken.
Voor Aranka... Van Aart.
Enkele goeie Quickies ! ! !.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
K O E K J E S.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Streng katholiek!!!!. Dochter Pauline keerde na 10 jaar in het ouderlijk huis terug. Vader was overgelukkig en omarmde z‘n dochter en kuste haar..
Een meisje komt van school en vertelt trots aan haar moeder…..
Uitleg persoonsvorm (pv)
DE POSTBODE.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Een Surinamer heeft een auto van tig jaar oud. Hij wil zijn auto inruilen en gaat naar een garagebedrijf. Met zijn Surinaamse accent zegt hij tegen de.
“de liefde van God”.
PowerPointsite-bep Dit is een baby zoals iedereen ze zou willen hebben maar helaas zijn ze zo niet verkrijgbaar.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
klaskrant LG 4 De bosbreinen
‘Mixed up piles’.
Schoonzoon. Toen een vrouw langs de slaapkamerdeur van haar dochter liep,hoorde ze daarbinnen een vreemd zoemend geluid. Ze opende de deur en zag dat.
Mijn liefst teddybeer dat ben jij, Jij maakt mij altijd blij.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Twee kietelaars maken een praatje. „Heb je gehoord, wat ze van ons rondvertellen? We zouden zeer onaangenaam, naar rotte vis ruiken, plakkerig, koud en.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantje roept:
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Kinderuitspraken.
Transcript van de presentatie:

KINDERUITSPRAKEN enter

De meester in de klas vraagt : “Kan iemand me vertellen wat een geheugen is? “ Bart (7) “ Ja, dat is iets waarmee je altijd alles vergeet.”

krijg ik dan jouw fiets?” Jorien (6) “Mam als je nu dood gaat, krijg ik dan jouw fiets?”

Een tante komt op bezoek en vraagt aan Tom (8) “Wat eet je het liefste van al?” Zegt Tom: “’s Morgens erwtensoep, want daar word ik zó misselijk van dat ik niet naar school hoef.”

Henk (6) “Mam, ik wil een tampon voor mijn sinterklaas…” Zegt de moeder : “Wat moet jij in godsnaam met een tampon?” Zegt Henk : “Bij de reclame op tv zeggen ze dat je daar alles mee kunt doen fietsen, zwemmen, dansen, en nog veel meer…

In de klas vraagt de juffrouw : “Jonge olifantjes, denk ik…” “Wat hebben olifanten, dat andere dieren niet hebben?” Oliviër (6) “Jonge olifantjes, denk ik…”

Jantje (6) heeft een broertje gekregen. Hij staat te kijken in de wieg en zegt: “Mam, ik denk dat je een oude baby In je handen hebt laten stoppen, hij heeft geen haar, geen tanden, en hij staat vol rimpels.”

Kuikentjes komen uit een ei. babytjes uit mama’s buik. Kathy (7) Kuikentjes komen uit een ei. babytjes uit mama’s buik. en bloemen euh..euh.. Ja ja uit de bloemenwinkel

met haar moeder naar oma Vraagt oma : “Ben je met de tuut tuut Marijke (3) gaat samen met haar moeder naar oma Vraagt oma : “Ben je met de tuut tuut gekomen ?” Marijke kijkt heel verbaasd en zegt: “Nee, natuurlijk niet, wij zijn met de auto.”

Jelle (5) mag voor de eerste keer mee gaan naar de mis. Hij vraagt : “Mam, die meneer is dat een broer van sinterklaas?” “Nee”, zegt de moeder, “dat is een priester, waarom?” “O”, zegt Jelle, “omdat die ook zo gekke kleren aan heeft als sinterklaas”.

“Mam, papa heeft juist een windje gelaten”. “Maar nee”, zegt de vader Patrick (6) “Mam, papa heeft juist een windje gelaten”. “Maar nee”, zegt de vader “dat was de deurbel”. Zegt Patrick: “maar ik ruik de deurbel”….

Kees (5) is op vakantie op een kinderboerderij. De boerin zegt tegen hem: “Als je wil mag je helpen met de koeien te melken. Zegt Kees: ”Nee, koeien zijn te groot, ik zal de kalfjes wel melken.”

Joost (6): “Mam, het kindje Jezus, moet wel heel veel jeuk gehad hebben.” “Waarom,” vraagt de moeder. “Omdat Hij met zijn blote kont in het stro lag, want toen waren er nog geen pampers hè”.

In de kleuterklas leren de kindjes afwassen. Na afloop krijgen ze een soort diploma, omdat ze dat zo goed gedaan hebben. Zegt Silke (5) “Dat neem ik niet mee naar huis, want dan moet ik thuis ook afwassen”.

In de aardrijkskundeles vraagt de meester: “Noem eens een land waar het altijd heel koud is.” Na enig aarzelen zegt Ronnie (7) “Friesland”

Roul (4) vertelt trots aan de buurvrouw dat hij zonder zijwieltjes kan fietsen. “En van wie heb je dat geleerd,” vraagt de buurvrouw. “Van niemand,” zegt Roul, “zomaar van mijn eigen hoofd geleerd”.

Plotseling vraagt Maaike(6): “Vindt u de koekjes lekker ?” Tante Jo is op visite. Plotseling vraagt Maaike(6): “Vindt u de koekjes lekker ?” “Ja hoor, heel lekker.” “Das is raar,” zegt Maaike, “want ons mama zegt dat jij helemaal geen smaak hebt.”

maken en kijkt aandachtig op het schema. Het dochtertje van 6 jaar Een monteur komt de tv maken en kijkt aandachtig op het schema. Het dochtertje van 6 jaar kijkt toe en vraagt dan : ”Meneer heb jij daarvoor geleerd?” “Jazeker,” zegt de man. “Waarom kijk je dan op dat papiertje!” zegt ze…

Groetjes Jan