De laatste jaren worden regelmatig uitwassen vastgesteld door de federale en gemeentelijke politie gedurende de viering van Halloween. Om in de toekomst.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN ALLE MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN !!! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen.
Advertisements

Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
De sonnetten van het 4de lj.
flying surveillance (vliegende bewaking)
Overzicht Inkomen en armoede bij Belgische ouderen, vergeleken met hun leeftijdsgenoten in buurlanden Niet-monetaire indicatoren van de levensstandaard.
De eerste 10 Nederlandse grondrechten (bron: Schooltv)
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN
De regionale overheid p
De Franse President Jacques Chirac belt naar de Nederlandse Minister voor Buitenlandse Zaken Ben Bot en vraagt hem:
De Franse President, Jacques Chirac, belt naar de Belgische Minister van Buitenlandse Zaken, Karel De Gucht en vraagt hem:
Dorfwettbewerb. Ländliche Gilden in Oost-België Erkende volwassenenorganisatie in Oost-Belgie rond 600 leden 14 Dorpsgilden Vormingsaanbod in landbouw,
De tijd van de wereldoorlogen
Waar = groen Niet waar = rood
Peer To Peer file sharing Koen Houben HI1F. Wat is p2p file sharing Bij peer to peer file sharing komt het erop neer dat je bestanden kan uitwisselen.
Gaat U 1 juni stemmen? Bedenk U eerst eens goed!
Dobermann Kiana Van Acker.
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Logica in al zijn zin en waanzin.
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag
Paragraaf 2.5 Sovjetunie.
Historisch Overzicht: Europa en de wereld
Gemaakt door: Pauline Botman
Het jaaroverzicht van 2013 Openingsdia (titel, slogan, beeld,…) Hoe zie ik de wereld in 2013? –Economie: werkloosheid, landen in crisis, bedrijven naar.
Het levensboek.
Hoera, Sinterklaas is weer in het land ! Zaterdag kwam hij aan in Almere Het was een feest !
Voorbereiding post 3 Even schrikken Groep 7-8.
Opstaan tegen onrecht zondag 2 maart Nehemia 5 Achter de muren van Jeruzalem mag geen onrecht zijn. Nehemia staat op en wijst op Gods gebod voor recht.
Als God de mens had geschapen om computers te gebruiken, had hij ons zestien vingers gegeven.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Is vrijheid. een illusie. Bart Engelen. Nacht van de Filosofie
Atrikel: 05/03/2012 Mega-proces tegen sociale fraude.
1 Gen 37:3 En Israël (Jacob) had Jozef lief boven al zijn zonen, omdat hij hem een zoon des ouderdoms was; en hij maakte hem een pronkgewaad. 4 Toen zijn.
Stakeholdersbijeenkomst College voor de Rechten van de Mens Positioneren en framen van mensenrechten in Nederland.
VREDE.
Met handen en voeten geloven 1
Wie is God? Kun je Hem kennen? Wat kunnen wij van Hem weten?
Welkom Israelzondag.
N T E R C I E F D E K N A CREATIEF DENKEN.
Toelichting van het thema Waarom dit thema? Nieuwe slogan Gemeente Hove: “Want het dorp is een wereld” gebaseerd op werk van onze beroemde dorpsgenoot.
16 nov Rotterdam. Paulus & het toekomstig oordeel... hel en verdoemenis dwaling nr. 1: hel en verdoemenis  karikatuur van gerechtigheid  geen.
H ET GROTE VRAGENBLAD 1. Lees aandachtig de bewering. 2. Plaats een kruisje bij hetgeen jij ervan denkt. 3. Duid ook aan of je: het wist moest schatten.
Slot 4Hc.
Mijn Ogen.
Bescherming tegen de overheid
Bloemen.
Inleiding in de Module R. Hoijtink. Met welke gevoelens associeer je deze beelden? Vrijheid, vakantie, succes, natuur, avontuur, rust. Kortom alles wat.
Het begint zoals een sprookje, maar het is er geen .....
De beste films Deze PowerPoint gaat over de beste films en series.
Wat is gelukkig zijn ?.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
België en Europa in verkiezingstijd Stellingenspel.
Israël Palestina.
Openbaring 3:14-20 Schrijf aan de engel van de gemeente in Laodicea: “Dit zegt Amen, de trouwe en betrouwbare getuige, het begin van Gods schepping: Ik.
Vergelijkingen.
Opkomst van machtige vorsten 1.4. Vorsten brengen een scheiding aan tussen Kerk en Staat Tot de dertiende eeuw dachten de meeste Europeanen dat God maar.
Tekstverklaring Hoe doe je dat?.
Gedachten en anekdoten
WAT HEBBEN WIJ AAN DIT VERHAAL?. GODS VERLOSSINGSPLAN GAAT VERDER.
Paulus op reis Handelingen 17. Paulus in Athene 25 Hij wordt ook door mensenhanden niet gediend alsof Hij iets nodig heeft; Hij Zelf geeft aan allen.
Je zit tegenwoordig vaster in het verkeer dan in de gevangenis. Bert Kaempfert – Moon over naples.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
 Een blijspel in vijf bedrijven  Een bewerking van Aulularia van Plautus “het spel van de pot”, 200 vóór Christus  Spanning tussen Gierigheid en Mildheid.
Informatiebijeenkomst ZAVENTEM 11/01/2016. Fedasil Federaal agentschap voor de opvang van asielzoekers Onze opdracht Fedasil is verantwoordelijk voor.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
ICD ICD = implanteerbare cardioverter defibrillator Een ICD kan nodig zijn bij gevaarlijke hartritmestoornissen, zoals kamertachycardie en kamerfibrilleren.
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
drie?vijf? zeven? Deze kabouter woont in paddenstoel 5. Weet jij welke padden- stoel dat is? 5.
Bert Kaempfert – Moon over naples. Waar of niet waar ?
Transcript van de presentatie:

De laatste jaren worden regelmatig uitwassen vastgesteld door de federale en gemeentelijke politie gedurende de viering van Halloween. Om in de toekomst inbreuken tegen de goede orde te voorkomen heeft de regering besloten om bepaalde kledij en maskers te verbieden. Op volgende beelden wordt de onwettelijke kleding, alsook de respectievelijke populaire benaming en omschrijving gegeven. De Staatsveiligheid, bijgestaan door ongeüniformeerde politie, zullen toezien op het strikt naleven van de toegelaten kledij en zullen onverbiddelijk optreden tegen elke vorm van overtreding.

Ierse kabouter of leprechaun De Ierse kabouter werkt hard en spaart zijn goud op in een pot. Met een list kan men hem dit goud afhandig maken. De Belgische versie werkt niet en leeft listig op de kosten van de burgers.

De domme onderwijsduivel Pascallebub De domme onderwijsduivel

Herman de Ripper Vermoordt de Europese economie en beent de welvaart uit tot de laatste eurocent

Namaak van de film “Beetlejuice” Verhofjuice Namaak van de film “Beetlejuice” Half spook, half zombie en volledig gaga. Hij wil iedereen uit Europa jagen, behalve de allochtonen.

Het leidt België al glimlachend naar de afgrond. Di Rupette Het leidt België al glimlachend naar de afgrond.

De heksen van de Wetstraat. Verpesten het land met stomme voorstellen, vliegen met hun bezem rond en zijn raar of zelden te vinden op hun horst.

Crembo Bekend voor zijn straffe uitspraken, voornamelijk aan de toog.

Bert den Bleiter (Soms B. Anciaux genoemd) Frazelt de meest gekke voorstellen, waar meestal geen mens iets van begrijpt. Hij is een wandelende reclame voor het absorptievermogen van Kleenex.

Lowie en Bruno T. Bekend politiek TV duo.

De hond van Lowie T.

Rudy de Waalse fabulant Zijn sprookje over de toekomstige Waalse tewerkstelling kan wedijveren met de beste bedenksels van de Gebroeders Grimm.

Zwarte Piet Zich voordoen als een negroïde (zwarte) persoon met rode lippen en krulhaar is ten strengste verboden. Voor Afrikaanse escortdames zal een uitzondering gemaakt worden, zolang zij geen daken beklimmen.

De Groene Besiennar Zijn slogan: We zijn groen van buiten en rood van binnen, We doen alles om allochtonenstemmen te winnen.

Van de eerste leugen niet gebarsten en ook niet van de laatste. Vande Lamolen Van de eerste leugen niet gebarsten en ook niet van de laatste.

Notoir nest- en vlagbevuiler. Janus Braken Notoir nest- en vlagbevuiler.

(Belachelijke kopie van de “Elm Street Films”) Kareltje Kruger (Belachelijke kopie van de “Elm Street Films”) Denkt - totaal ten onrechte - dat hij de schrik is van mest- en andere kevers. Door zijn voortdurende stommiteiten snijdt hij meer in zijn eigen vlees dan in dat van anderen.