Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vakantie aan de rivier.
Advertisements

Welkom op de jaarvergadering van 4 februari 2014
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
In oerkroeg schiller, te aalten
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
De verwachtingen Voor- en achteraf. De verwachtingen vooraf Heel groot Heel druk Goed geluid Ruim aantal wc’s Genoeg kassa’s voor munten Veel eettenten.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
Glamping Door Eline Hintzen.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
 100 bezoekers  300 euro ophalen voor het goede doel  Weinig medewerking van eventuele sponsoren  Zeer goede sfeer  Alle kosten terug verdienen 
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
World of Warcraft Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
Jazz Festival Breda Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
28 mei 2012.
BUURTHUIS NIEUW MOSCOU
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Door: Mathijs van Zantvoort CE2C. Elke zaterdagavond 20:00 AVRO Nederland 3 Gerard Ekdom Hedendaagse Popmuziek Optredens Desmet studio.
The Hangover 3 Entertainment.  “observeer het publiek tijdens je bezoek”
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Gerard Ekdom in poppodium 013, Tilburg
Annie The Musical.
Mazes + The Benelux in Stage 01, 013 Tilburg Wat zijn de verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?
Presentatie studiecoaching
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Finish giro d'italia Middelburg Bezoek aan een sportief evenement.
Inspirationpoint Valkenswaard.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Mark Knopfler Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Wat? De afgelopen weken hebben wij actief het spel Black Ops 2 gespeeld, de opvolger van Black Ops 1. Vroeger.
Sjors Ijspelder & Florentijn Marinissen Talpa
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen Volg een week het nieuws.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Recensie Zo moet het! Dat zei Frank Sanders na afloop van de première van Shrek. De directeur van een academie.
Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf en in hoeverre zijn die uitgekomen?  Welke verwachtingen hadden de bezoekers?  Hoe goed heeft de organisatie.
De inhoudsopgave Waarom dit onderwerp De geschiedenis Openingstijden
Opname Meastro Entertainment. Opname Maestro Vrijdag 9 november Philharmonie gebouw Haarlem BNN’érs met Passie voor Klassieke muziek 8 BNN’ers gaan.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Tomorrowland Jack straatman IT15AMO1A.
Lesverslagen Rik Santegoets groep 3
Transcript van de presentatie:

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM

Verwachting vooraf Wij gingen met een hoge verwachting richting Enschede. We hadden zelf een actie ondernomen om mobiele telefoons te verzamelen die konden worden ingeleverd bij het Glazenhuis. We verwachtte gezellige drukte, een echte kerstsfeer en leuke optredens op de verschillende podia in de stad.

Ervaring Onze ervaring van het evenement Serious Request 2012 in Enschede was dubbel. Het was een geweldige sfeer, met ludieke acties van het publiek, de dj’s en presentatoren. Je kon bij programma’s aanschuiven van verschillende tv zenders die werden opgenomen in de cafés rondom het glazenhuis. Zo was er een quiz, updates etc. Naast het glazenhuis waren er ouderwetse telefooncellen geplaatst die waren gevuld met oude mobiele telefoons. Hier hebben wij een stuk of 20 oude telefoons kunnen doneren die we hadden verzameld in de weken ervoor. Er waren helaas wel weinig leuke optredens die interessant waren naast het glazenhuis. De artiesten waren niet bekend en zeker niet van hoge kwaliteit. Ook was het de hele dag aan het regen waardoor je niet te lang buiten wilde blijven bij de activiteiten. Het was goed georganiseerd en ondanks het slechte weer ontzettend gezellig en druk.

Verschil Het verschil was wel degelijk aanwezig tussen de verwachting vooraf en ervaring. We hadden het iets drukker verwacht en betere optredens van artiesten. Wel was het een gezellige sfeer met leuke acties van het publiek, de dj’s en presentatoren. Al bij al was het een geslaagde actie en een leuke dag.