Skype-interview Hoe voert u een Doen Niet doen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Veiligheid op het internet
Advertisements

MAAK FOTO MAAK FOTO Volg onderstaande instructies: 1. ga recht voor het beeldscherm zitten, 2. kijk recht in de lens, 3. druk met je muis op “MAAK FOTO”
Project No Vertaling van Miriam Zweverink Presentatie 2009 Tool 6 en 7 Ergo-Check Zithouding- Check.
Bescherm je computer Een computervirus is een vorm van schadelijke software (malware). Het is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen.
Tentamineren via Skype? bijeenkomst masterdocenten 8/2 Heerlen Paul Oord.
Waarom Dress for Success?
2 lessen.
Wat is het? »Interactieve manier om informatie te bekijken over het vondelpark …
Daadwerkelijk succesvoller benoemen kan
Medialandschap Blok 2, week 4 College #3.
Hoofdstuk 12 Je projectverslag schrijven en presenteren Methoden en technieken van onderzoek, 5e editie, Mark Saunders, Philip Lewis, Adrian Thornhill,
Wat moet je wel en wat moet je niet doen?!?
Lieve vriend(in)!.
lichtschema’s portret
TRAINING SOCIALE VAARDIG-HEDEN
Clubmiddag 16 april 2013 Ruud Vloeimans 2013 © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
SPAM SPAM. Heeft u veel SPAM? Kan uw provider het niet tegenhouden?
instructie presentatie
Les 34 Spreken – Ik houd mijn spreekbeurt
Veiligheid op het internet Bescherm je computer Een computervirus is een vorm van schadelijke software (malware). Het is een computerprogramma dat zich.
Presenteren.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Unity Real time Service Pack 10 update Installatie opties.
Workshop werken met de Rapucation ‘hulpmiddelen’.
Workshop werken met de Rapucation ‘hulpmiddelen’
Dienstverlening voor integere en geweldloze communicatie Presentatie door R.R. Annema.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Workshop klassenmanagement
Hoofdstuk 4 Geluid Sharon Huwel – 1GMB.
Hoofdstuk 4: Geluid. Inleiding geluid Goed geluid  Goed geluid wordt niet opgemerkt  Slecht geluid is onverteerbaar Onderbewust  Muziek geluiden kunnen.
Geluid Invloed van geluid.
voor familie en vrienden van
Bronnen controleren…. Hoe doe je dat? K=Kwaliteit O=Oorsprong D=Doel A=Actualiteit K=Kwantiteit.
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Social media.
Groepsdynamica & Interactief communiceren
Terugkoppeling Werkatelier GGZ 8 december 2015 Meetinghouse Dordrecht.
Je sectorwerkstuk presenteren
Omgang en verzorging H4.
Wat is een Back-up Wat is synchroniseren Wat is een kopie maken Vragen vooraf.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
WELKOM! Workshop … een bok op de haverkist 18 maart 2016
Film 1. Gebruiken 2. Vinden 3. Downloaden 4. Maken 5. Bewerken
O&O Shut Up 10 Wat is het Wat doet het
Windows 10 Creators Update
Maak indruk op social media
Wat is DRAMA??.
Vrouw zoekt man Door onze werkwijze is Liever prive één van de snelst groeiende dating sites van Nederland en dagelijks zijn er vele nieuwe aanmeldingen.
Hand-Out.
Inleidende Module Waarom Web 2
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Hoe kun je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Hoe kan je zien of een vogel een mannetje is of een vrouwtje?
Contact maken en contact houden
Embedded systemen Programmeren op de Arduino Les 1
Welkom bij het leernetwerk Ouderen in het Vizier!
LinkedIn Wat moet ik ermee?.
Training communicatie
Les 7 en 8 Spreken en gesprekken hoofdstuk 5 - tweegesprekken 5.1 – zakelijk telefoongesprek 5.2 – Adviesgesprek 5.3 – Klantgesprek 5.4 – klachtgesprek.
Ontwikkeling, wij als EBS
online sollicitatiegesprek
in Word Vijf nieuwe manieren van werken
Transcript van de presentatie:

Skype-interview Hoe voert u een Doen Niet doen Online sollicitatiegesprekken zijn de norm geworden, meer dan 70% van de bedrijven voert ze regelmatig. Wij helpen u met het voorbereiden. 1. Perfectioneer uw profielfoto Zorg ervoor dat uw Skype-profielfoto geschikt is. Doen Niet doen Gebruik een hi-res, goed verlichte foto Kleedt u professioneel aan Gebruik een effen, lichte achtergrond Laat uw profielfoto leeg Gebruik een pictogram Gebruik een selfie- of groepsfoto 2. Upgrade uw technologie Een slechte verbinding kan uw interview ruïneren. Zorg voor genoeg bandbreedte Download de nieuwste software updates Gebruik een bekabelde verbinding of zit zo dicht mogelijk bij de router Gebruik een hi-res camera en een betrouwbare headset of luidspreker

Doen Niet doen 3. Bereid u voor op de oproep Grondige voorbereiding is essentieel voor een succesvol online sollicitatiegesprek. Zoek een nette en rustige locatie Gebruik een eenvoudige, lichtgekleurde achtergrond Plaats een lichtbron achter de webcam, gericht op uw gezicht Voer een testoproep uit om uw apparatuur te controleren Pas uw webcam aan om uw gezicht te kaderen Controleer uw privacy-instellingen om er zeker van te zijn dat u de privacy van de interviewer respecteert Sluit all e programma's die niet nodig zijn voor het interview Druk een kopie van uw cv af en zorg dat er een bestand klaarstaat voor IM of scherm delen Plaats een plakbriefje met de gesprekspunten naast de webcam Oefen het beantwoorden van interviewvragen voor de camera 4. Verbeter uw non-verbale vaardigheden De lichaamstaal en stemgeluid dragen bij aan de betekenis van de woorden die u gebruikt. Doen Niet doen Draag professionele kleding Spreek duidelijk en met een positieve toon Kijk naar de camera, niet naar het scherm Toon respect voor de ander Frons de hele tijd Praat te hard of zacht in de microfoon Leun voor of achterover Positioneer uzelf te ver of te dicht bij de camera

Maxie McCoy, Hoe heeft u een onvergetelijk Skype-interview, 2016 5. Eindig met een positieve noot Het einde van het interview is een kans om een goede indruk achter te laten. Toon uw interesse in de positie Bedank de interviewer voor zijn of haar tijd Vraag of u nog iets anders kan bieden, zoals referenties of werk voorbeelden Stuur een gepersonaliseerde dank u e-mail of brief Vraag naar de volgende stappen in het proces en de follow-up Bronnen: Futurestep Executive Survey 2015; Sandbox-adviseurs, Crack Your Video Interview, 2016; Maxie McCoy, Hoe heeft u een onvergetelijk Skype-interview, 2016