Vakantie ……….. Wel of niet!!!!!!!! Nieuwsgierig????

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 U kunt door deze presentatie bladeren met de pijltoetsen. INSTRUCTIES.
Advertisements

Ieder jaar komt de Sint met de boot uit Spanje weer aan.
IK WIL GRAAG MIJN FAMILIE, COLLEGA’S EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE.
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2 thema werk en vrije tijd.
De pot mayonaise en het bier Een verhaal met een moraal
Drie wensen van een oude vrouw
Henk en Monique, Albeiro, Juan David, Alberto. WELKOM THUIS !!!!
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
't was zo dat 't congres dus eigenlijk op zondag afgelopen was, maar op maandag moesten de kinderen weer naar school dus we moesten toch wel op uiterlijk.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Sinterklaasfeest.
grappige citaten en gezegdes over het weer…. en om de weerman
Grappige citaten en gezegdes over het weer P.P.S.Ton.
Kerstmis.
Vraag 1: Waar of niet waar?
Muzikale sedatie Zuster Schiebaan en zuster Jobse
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Gedachten bij het ouder worden.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Zeeklassen Noor Fie alicia.
Spanisch Eyes-James Last.
Bij ons vrouwen gaat, samen met onze leeftijd, ook ons gewicht omhoog
geprobeerd 'n foto te maken. ben ik twee keer op vakantie geweest zelfs, een keer naar griekenland met 'n paar vriendinnen zijn we met 't vliegtuig gegaan.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Maar verder ja , ze moet dan ook altijd op 't kleed komen liggen in de woonkamer en dan moeten ze samen spelen .
Te koop : gezellig huisje Huisje goed gelegen op rustig buitenwijk van Antwerpen.
Leven na de dood.
Een man geniet van een welverdiende vakantie.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
POWERPOINT MARIJ Muziek Palau Ambon.
nou dan kan je zo duitsland in, dat is wel aardig, maar aangezien wij niet meertalig zijn, hebben we altijd moeite met de taal, maar met gebaren kom je.
Vriendschap boven alles. Gemaakt door: Marte en Annelore.
Dit bekoorlijke vrijstaande huis ligt op loopafstand van Montalto delle Marche en is omgetoverd tot 5 Bed & Breakfast kamers. U kunt het huis echter ook.
Ik heb een klein huisje in de bergen gekocht
Loop ik laatst in het bos, trap ik opeens een paddenstoel kapot.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Kerst is geen feest van alleen lekker eten, dan zouden we het belangrijkste vergeten. We gedenken de geboorte van HET Kind, misschien dat jij dat maar.
Eveline Cannoot Het lijkt alweer zo heel erg lang geleden De zomers die ik met m'n vrienden deelde.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Zomervakantie Wolkjes De zomervakantie bij de Wolkjes, alsof je op vakantie bent!! We halen het strand en de zee naar binnen en verblijven op de camping!!
De vier seizoenen.
ik heb onderwerp gekozen omdat ik het een mooi land vindt
Een reis door Spanje Hallo mijn naam is Sander.
Twee domme blondjes komen elkaar tegen.
Vakantiefoto’s deel 2 Het heeft even geduurd maar ook ons tweede rolletje is nu ontwikkeld. En ja wegens het grote succes van de vorige heb ik even een.
Al weer snel komt de vakantietijd, waar gaan we nu weer heen ?
Psalm 103 Ik dank de Heer, ik dank de heilige Heer vanuit het diepst van mijn hart. Ik dank hem voor alles wat hij heeft gedaan, nooit zal ik dat vergeten.
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Een man geniet van een welverdiende vakantie.
Prediker 9: 7-9 Geniet van het leven! Geniet van wat je eet
De mayonaisepot en de koffie
Paardenreet Een vrouw komt bij de dokter en klaagt:
goed luisteren Digibordles kabouter Plop klik op een ster makkelijk
Kerstbal versieren In de kerstboom hangen verschillende kerstballen.
IK WIL GRAAG MIJN FIJNE FAMILY EN VRIENDEN UITNODIGEN VOOR EEN BARBECUE IN MIJN NIEUWE HUIS (IK WAARSCHUW JE ALVAST: HET IS MAAR EEN SIMPEL OPTREKJE DUS.
Een man geniet van een welverdiende vakantie.
Bij ons vrouwen gaat, samen met onze leeftijd, ook ons gewicht omhoog
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Mamma Beer speelt buiten met haar kleintjes

Lukas 11 vers 5 t/m 8 5 Daarna zei ​Jezus: ‘Stel dat je midden in de nacht naar het huis van een vriend gaat en roept: ‘Kan ik drie broden van je lenen?
Grappige citaten en gezegdes over het weer P.P.S.Ton.
1
Semantisatieverhaal:
Semantisatieverhaal:
Transcript van de presentatie:

Vakantie ……….. Wel of niet!!!!!!!! Nieuwsgierig???? Staat op klikken Nieuwsgierig????

Ohhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn. De eerste vakantie…naar Malaga, Spanje Mijn vliegangst werd bevestigd door hevig noodweer!!! Na een dagje daar te zijn… zonneallergie. Niet meer in de zon was het advies. 30 graden en een appartement aan het strand. Grote angst om terug te moeten vliegen. Kakkerlakken ………… wegreparaties.. Enz…. Ohhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn.

Ohhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!! Na een jaar ben je de ellende vergeten. Naar Sevilla in Spanje De zenuwen gieren door je keel met vliegen. Een hand vol pillen en het moet lukken… Helaas!!!!!!!!!!!!!!! Overstappen en turbulentie. En blikseminslag bij de landing. Aangekomen in het hotel. Wat natuurlijk tegenviel. Ok.. Een lekker bad, kraan open en liggen… vergeet het maar, ketel kapot. Drie dagen heeft het geduurd voor ik in bad kon. Ohhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!

Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!! En nu?????????? Ok.. Met de auto en boot naar Ierland… Je kan het wel raden!!!!!!!!!!!!!!! Zware storm op zee. 30 uren onderweg geweest. De details zal ik jullie besparen. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

Is dat nu vakantie??? Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!! Ik ben ook een keer naar Tirol geweest met familie Prachtig,, maar om alles te kunnen zien moet je klimmen, klimmen en nog eens klimmen Met bergschoenen aan, hihi Ik was kapot. Is dat nu vakantie??? Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!! Ook hebben we wel eens een huis gehuurd in Zeeland. Heel mooi. Moet je wel mooi weer hebben.. Helaas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik ben niet geschikt denk ik voor vakantie, in zo’n huisje heb je het hartstikke druk. Ik ben overal vies van. Dus eerst schoonmaken. Dan de bedden waar iedereen op ligt. Mij niet meer gezien. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

Elke dag weer opnieuw. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!! De mooiste vakantie vier ik gewoon thuis Elke dag weer opnieuw. We zijn op een leeftijd dat niks moet en alles mag. Het lekkerste eten komt toch echt uit onze eigen keuken!!! Het weer maakt ons niet echt uit, we genieten gewoon van alles En het belangrijkste natuurlijk, Gezondheid. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

Terug komen in je eigen huis! Het fijnste van vakantie is…….. Terug komen in je eigen huis! Zalig!!!!! Dat is genieten. Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!

Dus…. Nee geen vakantie. Ditty Voor alle mensen die niet zo denken als ik.. Wens ik een fijne vakantie toe. Ik blijf heerlijk thuis!!!!! Dus…. Nee geen vakantie. Ditty Ohhhhhhhhhhhh, wat is het thuis toch fijn!!!