De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Muzikale sedatie Zuster Schiebaan en zuster Jobse

Verwante presentaties


Presentatie over: "Muzikale sedatie Zuster Schiebaan en zuster Jobse"— Transcript van de presentatie:

1 Muzikale sedatie Zuster Schiebaan en zuster Jobse
Praktiserende zusters met als aandachtsgebied slaap!

2 ’t leven geen zin meer heeft! Ja zuster, nee zuster..
Als je bent uitgeleefd! Ja zuster, nee zuster... ’t leven geen zin meer heeft! Ja zuster, nee zuster.. Of je bent moe van geest! En ‘t is dus mooi geweest!

3 Maar de familie eerst goed informeren! Neem daarvoor echt de tijd!
Kundig sederen, je kunt het proberen! Maar de familie eerst goed informeren! Neem daarvoor echt de tijd! Ja zuster, nee zuster... Wees er op voorbereid! Wat is de evidence? Is dit dan nu de grens?

4 Want daarvoor staan wij borg! Ja zuster, nee zuster...
Is dit de beste zorg? Ja zuster, nee zuster.. Want daarvoor staan wij borg! Ja zuster, nee zuster... Allerlei mensen en vele factoren, Kunnen bevord’ren of anders verstoren. Alles gereed en klaar? Ja zuster, nee zuster! Ga lekker slapen maar! Ja zuster, nee zuster! (3x)

5 Drea ea ea ea m, dream dream, dream (2 keer)
Jij bent moe, uitgeput Je wilt niet meer, weg is de fut. Wat is het dan fijn, om in slaap te kunnen zijn Drea ea ea ea m, dream dream dream... Zusters, dokters en patiënt, familie, wordt hier -in gekend Besluiten, doe je niet over een nacht ijs! Wat een mooie wijs!

6 We maken je in slaap, doe je ogen dicht,
slaap maar lekker, weg de pijn droom maar heerlijk weg, wat fijn, “Your dreaming your life away”. Muziek is toch een mooi instrument Voor iedereen, .... slim of dement Muziek als medicijn, bij angst en ook bij pijn Is dream

7 Steeds, als wij hier acteren
zijn wij degenen die ’t meest kunnen leren. Jij bent betrokken en zorgzaam met je ogen, die altijd stralen! Jij kan de zon laten schijnen, want je geeft zorg en de klachten verdwijnen en als je lacht, lacht heel de wereld mee.....

8 Allen Wat moeten mensen zonder jou?
De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw. Je bent deskundig en ook up-to-date. Je bent een kei die alles weet. De zorg is ’t mooiste wat er is, voor mensen waar- geen genezing meer mog'lijk is.

9 Jij moet me één ding beloven blijf toch vooral in jezelf geloven
Jij moet me één ding beloven blijf toch vooral in jezelf geloven. Wij zijn echt onderste boven van een ieder zijn kwaliteiten! Jij kan de zon laten schijnen want je geeft zorg en de klachten verdwijnen en als je lacht, lacht heel de wereld mee!

10 Allen De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw.
Wat moeten mensen zonder jou? De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw. Je bent deskundig en ook up-to-date Je bent een kei die alles weet. De zorg is ’t mooiste wat er is, voor mensen waar geen genezing meer mog'lijk is.

11 Oohh, jij kan de zon laten schijnen want je geeft zorg en de klachten verdwijnen en als je lacht, lacht heel de wereld mee Allen Wat moeten mensen zonder jou? De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw. Je bent deskundig en ook up-to-date Je bent een kei die alles weet. De zorg is ’t mooiste wat er is, voor mensen waar geen genezing meer mog'lijk is.

12 De zorg is ’t mooiste wat er is,
voor mensen waar geen genezing meer mog'lijk is. Wat moeten mensen zonder jou? De beste zorg voor elke man en ied’re vrouw. Je bent deskundig en ook up-to-date Je bent een kei die alles weet. genezing meer mog'lijk is.

13 Heeft u nog werk voor zuster Schiebaan en zuster Jobse?
Mailadres:


Download ppt "Muzikale sedatie Zuster Schiebaan en zuster Jobse"

Verwante presentaties


Ads door Google