Rits aan vervanging toe?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat brengt 2014?.
Advertisements

Brieven thema eten & drinken correctie. correctie brieven  Het meest ben ik erop benieuwd hoe zal onze Tsjechische voeding je smaken.
Concept Voorstellen. Het Concept Ons definitieve concept is een informatieve website met informatie over de uitgaansgebieden en uitgaansgelegenheden in.
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
Inloopcentrum Viore: Voor mensen die leven met kanker in de Gooi en Vechtstreek Laagdrempelig aanbod voor begeleiding bij alle stadia van de ziekte en.
Hallo! De dia’s die volgen zijn gemaakt als advertentie-campagne door een kerk in Singapore. Vertaling: GKv Pijnacker-Nootdorp /
"Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen 70% van hun kleding niet of nauwelijks dragen. Soms hangt letterlijk het prijskaartje er nog aan!“ Kom ook naar.
Bier beter als een vrouw?
Bier beter dan een vrouw?
Wat maakt het leven zinvol?
Geachte lieve Koningin Beatrix
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Functionaliteit en decoratie Interactieve les 17 juni 2009 Gemeente Museum Den Haag Leo van Rutten – rk basisschool De Fontein.
Eigenaardig hoe dit uitkomt.
Avance automatique ou 8 avec la ¯
Het is heel apart hoe dit uitkomt.
Rekenen groep 4.
Klassenfeest Halloween
 1 Hoe ga je naar school?  Tu vas à l’école comment?
Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige.
Les films en classe Laura Fontijne.
Hé non les poissons n' ondulent pas...belle illusion
Franse Les Les 15 Vorige les & huiswerk Extra oefenen meew. Vw.
Franse Les Les 17 Vorige les & huiswerk Voyages p. 62
V r o l i j k K e r s t m i s Voor iedereen !.
Wat voor vriendin ben jij?
Districtsvergadering Réunion district.
Lichtkracht een creatief project voor en mèt jou!
KWARTIER KONINGIN ELISABETH QUARTIER REINE ELISABETH
Voor het eerst naar school; een kijkje in groep 1 en 2 Wat leuk dat je bij ons op school komt.
Waarom Gewoon Sport? Voor mensen met een beperking.
Ziekte van Crohn en colitis ulcerosa Maladie de Crohn et colite ulcéreuse Onderzoek bij de patiënten Enquête auprès des patients.
Wat doe je graag/niet graag?
4 Gedicht Kleurplaat voor de kleintjes De Kerstman is weer in het land
Eigenaardig hoe dit uitkomt. Zelfs als je niet religieus bent, zou je dit moeten lezen …
Mijn webshop Charlotte Evens MEBD. Bernadette.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
J E VOUS / T ' EN PRIE O NDERNEMEN FRANKRIJK O NDERNEMEN FRANKRIJK Vous voulez faire ondernemen France ?
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Wat weet jij over groente en fruit? Test jezelf!.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Welkom!! Namens de Ouderraad.
Geen afval, wél grondstof
Duurzaam Samenleven – Samen is Beter!
Les 4 havo Leesvaardigheistraining;
Quel jour sommes-nous aujourd’hui ?
Winkelstraat de Heurne
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
LEIDINGGEVENDE OF TOCH NIET?
Franse Les – 1e jaar Les 10 Aujourd’hui nous sommes …. Unité 2 page 25
Franse Les – 1e jaar Les 9 Aujourd’hui nous sommes …. Unité 2 page 25
Gevorderde programmeer Les
Bier beter als een vrouw?
Eigenaardig hoe dit uitkomt.
ONTDEK DE LEIESTREEK MET EEN GREETER!
© UNIEK IN DE KLAS.
Grammatica zinsdelen Redekundig ontleden.
Gezondheidsvoorzorgen op reis La santé en voyage
Mamma Beer speelt buiten met haar kleintjes
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Hulpverleningszondag Christelijke Gereformeerde Kerken
voorbeeld volgende bladzijde terug
De doelstelling van AML Wij helpen jou het huis uit!
Samen eten is leuker dan alleen!
Dienstencentrum De Kouter Pakjesdienst
Dienst Vreemdelingen Dorpsrestaurants, ... een deksels goed idee!
100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.
Zin in een stevige wandeling van ongeveer 8km? Gezondheidswandelingen
Dienstencentrum De Kouter Praatcafé
Semantisatieverhaal:
Transcript van de presentatie:

Rits aan vervanging toe? Dienstencentrum De Kouter Word jij onze nieuwe vrijwilliger? Ben jij sociaal en kom je graag onder de mensen? Help je graag mee aan een leuk concept? Wil je graag werken in een fijne en familiale sfeer? Kom dan zeker eens langs met jouw eventuele vragen! Een knoop los? Rits aan vervanging toe? Is jouw broek te lang? Ieder repair café staan onze lieve vrijwilligsters klaar aan de naaimachines om jou te helpen met jouw kledij, Neem jouw kledij mee die gerepareerd moet worden. Moet er iets vervangen worden? Vb. een rits Dan moet je een nieuwe rits meebrengen en wij zetten ze voor jij erin! Pour modifier cette brochure, remplacez l’exemple de contenu par le vôtre. Si vous préférez commencer de zéro, appuyez sur le bouton Nouvelle diapositive sous l’onglet Accueil pour insérer une nouvelle page. Entrez votre texte et vos images dans les espaces réservés vides. Si vous avez besoin d’espaces réservés supplémentaires pour les titres, les sous-titres ou le corps de texte, copiez un des espaces réservés existants, puis faites glisser le nouveau. Mieke Vandenneste Weggooien? Mooi niet! E Mieke.vandenneste@alken.be Sara Aguas (Diensthoofd) Dorpsrestaurants, ... een deksels goed idee! Samen eten is leuker dan alleen! E Sara.aguas@alken.be Dienstencentrum De Kouter Papenakkerstraat 5 Alken-Centrum T 011 59 06 70 www.alken.be/dekouter

Repair Café Alken-Centrum Heb je nieuwe onderdelen voor jouw fiets? Je krijgt een volgnummer als je binnen komt voor een herstelling. Ondertussen kan je gezellig de krant lezen of een praatje slaan tijdens het wachten. Heb je nieuwe onderdelen voor jouw fiets? Neem ze samen met jouw fiets mee en Jean helpt je terug op de weg! Tijdens het wachten een lekker tasje koffie? Band plat of een ander mankementje? Fiets worden ook gecontroleerd en gemaakt in het repair café. Neem je fiets mee en we gaan kijken of we deze kunnen maken. Is je binnenband stuk? Neem dan een nieuwe binnenband mee en Jean helpt je met deze te vervangen. Electro We hebben verschillende vrijwilligers die samen met jou gaan kijken waarom jouw electrisch apparaat niet meer wilt werken. Repair Café Alken-Centrum Iedere 2de dinsdag van de maand 14u. Een Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst waarop vrijwillige reparateurs helpen bij het herstellen van allerlei voorwerpen (kleding, elektrische apparaten, fietsen, ...) Het herstellen kost niks maar als er vervangstukken nodig zijn, koop je die zelf en kom je terug naar het Repair Café.