Deaf Devils officieel erkend door de KBVB

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sponsordossier Seizoen
Advertisements

Een oog voor voetbal.  Je bent jong en je bent minstens 15 jaar  Je bent niet meer zo jong …  Maar het voetbalmilieu blijft je aanspreken SCHEIDSRECHTER.
Heb je een oog voor voetbal ? Januari 2012 Durf jij het aan ?
Provinciale jeugdselectie ANTWERPEN
Bijeenkomst Jeugdleiders vv Acht
Lisa team M.H.C. de Westerduiven Bestuur
Workshop Train de Trainer
Samen Groeien naar Werk. “ Ik wilde graag werken in de horeca. Ik heb gezegd dat ik het heel goed kon, al had ik het nog nooit gedaan. Door te bluffen.
John Vaupell Justin van der Steen
Programma Deel 1: Koffie Deel 2: Vragen en borrel!
Beleidsdoelstellingen sport
Nico Vergeylen : paralympisch tafeltennisser van 1991 tot 2011, paralympisch goud Athene 2004 en voorzitter Sint-Niklase Tafeltennisclub voor personen.
Seizoen Resultaten Leiden – Vlaanderen 68 – 3 Vlaanderen – Dukes8 – 34 Amsterdam – Vlaanderen44 – 15 Vlaanderen – Hilversum8 – 36 Vlaanderen.
EEN OOG VOOR VOETBAL…WORD SCHEIDSRECHTER Voor volgende pagina, klik linkermuisknop.
Een oog voor voetbal.  Je bent jong en je bent minstens 15 jaar  Je bent niet meer zo jong …  Maar het voetbalmilieu blijft je aanspreken SCHEIDSRECHTER.
INFODAGEN JEUGD HVV. PROGRAMMA WERKING JEUGD HVV WERKING JEUGD HVV INTERNE REGELS INTERNE REGELS LIDGELD LIDGELD NIEUWE LABELING KBVB
EMPOWEREN VIA VRIJWILLIGE INZET Renilde Nulens Hoofd maatschappelijk werker OCMW Genk Brussel, 4 juli 2011.
JAARPLAN HOCKEYSPONSORING DOELSTELLINGEN Bijdragen aan de naamsbekendheid Positieve bijdrage aan het imago Binding eigen medewerkers/ Company Pride.
G-Voetbal bij CVV Oranje Nassau Almelo Dingt mee naar de kroonappels.
Gemaakt door: Sven Jetten
Informatiebijeenkomst
VOETBAL Meest populaire sport. DE REGELS  Bij elke wedstrijd moet er een team op het veld komen met om te kunnen spelen. De regels zijn heel simpel als.
EEN OOG VOOR VOETBAL…WORD SCHEIDSRECHTER Voor volgende pagina, klik linkermuisknop.
Bijeenkomst ouders Woensdag 11 april 2012
Hou je van voetbal??. Heb je een oog voor voetbal??
__________________ Prioriteiten __________________________ Het BDF is lid van het EDF ____________________________ Belgian Disability Forum vzw (BDF)
Dienst Ondersteuningsplan Oost-Vlaanderen VOORSTELLING VAN DE WERKING.
Groningen = Oranje = VVD. In beweging  We kunnen niet alles.  We zijn vrijwilligers.  Geen uitgebreide plannen of beleidsstukken.  Welke accenten.
EMEG-lijst onderdeel: Speel een spel uit de top 20 Presentatie: FIFA’10 Naam: Jarno Pijpers Wat is FIFA’10?  Nog altijd de meest verkochte sportgame aller.
Wedstrijdsecretariaat
Geschiedenis van voetbal
Word kapitein van je project Doe ook mee !
11 oktober 2010 Bijeenkomst contactpersonen en coördinatoren Onderwerp: ons vrijwilligersbeleid bijeenkomst vrijwilligersbeleid 11 oktober 2010.
Ouder INFO avond JCIE & TJC 30 september 2015 vv ‘t Vliegdorp JCIE.
INFO AVOND 13 Oktober Welkomstwoordje van Benny.
Europascouts Nederland
Welkom bij het vernieuwingsplan van de voetbalclub Ajax
Bijeenkomst COVS Arnhem THEMA: Verenigings - Scheidsrechters 2 november 2015.
K ONINKLIJKE N EDERLANDSE S CHIETSPORT A SSOCIATIE Olympic Experience 6-21 augustus 2016, Scheveningen.
TopTalent Dressage Het platform voor jonge dressuur talenten in Nederland & België.
Spreekbeurt Handbal Door Rianne.
Voorlichting school & voetbalVoorlichting schoolproject SCHOOL & VOETBAL op het Segbroek College.
LANDENSE SUBSIDIES Sportverenigingen met Jeugdwerking en/of Andersvalidenwerking Aanvraagdocumenten.
Quiz Deze quiz heeft 4 onderwerpen met elk 4 vragen. Er zijn dus in totaal 16 vragen. Je moet de vragen per thema op volgorde beantwoorden. Je begint.
1 e Leidersvergadering C’s en D’s seizoen augustus 2014.
Bart Claessens. 22 jaar bewezen ervaring Ervaring in 50 verschillende sporttakken. Ervaring met recreatieve en professionele sporters Bewezen referenties.
Landelijke raad 16 juni 2012 Toelichting op de belangrijkste onderwerpen van de agenda.
International Day of Peace Voorstel aan JCI Nederland.
GHBS JD2 seizoen Welkom Welkom bij deze bijeenkomst voor de ouders van de spelers van GHBS JD2.
Infoavond jeugdopleiding seizoen Verloop van deze avond Organigram van onze vereniging (Jeugdvoorzitter Carlos De Rock) Missie en visie rond.
Westfriezen Hoe gaan wij de club nog mooier maken? Jeugdbeleid
INHOUD INHOUD
1.
Wil jij ook (beter) leren voetballen?
Commissie G-atletiek 22/10/2016
ZESC – Taken en verantwoordelijkheden
Acropolisplan
Het 24 spel.
Het recht om ziek te zijn zonder veroordeeld te worden, gehoord te worden zonder vooroordelen Neutrale en onafhankelijke vzw.
………………… ………………….
Nederlands Mannen Team Basketball NMT
HET NIEUWE PUPILLENVOETBAL
Introductie- en Begeleidingscommissie
Freelance senior sporttrainer/coach
Nieuwsbrief September 2018
Wie zijn wij? IC Utrecht is een Interkerkelijke Commissie voor het Dovenpastoraat van de provincie Utrecht. IC Utrecht is een organisatie van de PKN, NGK.
2e Penningmeestersoverleg Veteranen Platform
………………… ………………….
Walking Football.
Transcript van de presentatie:

27. 10. 2016 Deaf Devils officieel erkend door de KBVB 27.10.2016 Deaf Devils officieel erkend door de KBVB. ​ Sinds maandag 24 oktober is onze nationale dovenploeg, de Deaf Devils, een officieel en volwaardig lid van de Belgische voetbalfamilie. Ze werden namelijk samen met de nationale blindenvoetbalploeg, het Special Olympics team, en de Belgian Homeless Devils en Flames uitgenodigd door de Belgische voetbalbond KBVB om een handtekening te zetten onder een samenwerkingsovereenkomst. Dankzij deze erkenning kunnen de Deaf Devils nu één maal per maand gratis gebruik maken van één van de vele oefenterreinen bij het Belgian Football Center te Tubeke voor trainingen. Daarnaast kunnen ze voor alle wedstrijden steeds gratis gebruik maken van de officiële outfits, trainingspakken en materialen van de KBVB. De KBVB zal nu ook steeds alle updates en uitslagen van de Deaf Devils verspreiden via hun communicatiekanalen. Doof Vlaanderen is verheugd over dit nieuws en wenst het bestuur van de Deaf Devils een dikke proficiat met de behaalde erkenning. Dit is een grote stap vooruit en wij hopen dat deze overeenkomst deuren opent om in de toekomst ook meer financiële ondersteuning te kunnen verkrijgen. Wij streven er alvast naar om deze lijn ook te kunnen doortrekken en eveneens een erkenning of ondersteuning te verkrijgen voor onze Belgische sporters die deelnemen aan de Deaflympics. Onze Deaf Devils vertegenwoordigen België tijdens internationale voetbalevents zoals het WK en EK voetbal voor doven en slechthorenden en de Deaflympics. Bondscoach Alain Wuytjens verantwoordelijk voor het scouten van spelers en samenstellen van de selectie. Op regelmatige basis spelen de Deaf Devils oefenwedstrijden tegen reguliere voetbalteams.  De meeste spelers bij de Deaf Devils spelen zelf voetbal bij een reguliere voetbalclub. Ben jij zelf doof of slechthorend en wil je meer informatie over de Deaf Devils, neem dan contact op met info@belgiandeafdevils.be