De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie zijn wij? IC Utrecht is een Interkerkelijke Commissie voor het Dovenpastoraat van de provincie Utrecht. IC Utrecht is een organisatie van de PKN, NGK.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie zijn wij? IC Utrecht is een Interkerkelijke Commissie voor het Dovenpastoraat van de provincie Utrecht. IC Utrecht is een organisatie van de PKN, NGK."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wie zijn wij? IC Utrecht is een Interkerkelijke Commissie voor het Dovenpastoraat van de provincie Utrecht. IC Utrecht is een organisatie van de PKN, NGK en CGK die als taak heeft om hen te ondersteunen in de zorg voor hun slechthorende en dove leden. IC Utrecht wordt landelijk ondersteunt door het IDP (Interkerkelijk Dovenpastoraat)

3 Waarom Dovenpastoraat?
Doofheid brengt met zich mee dat veel dove en slechthorende mensen de reguliere kerkdiensten en de meeste kerkelijke activiteiten niet (meer) kunnen volgen. Doofheid zorgt er voor dat dove mensen voor de communicatie niet de gesproken taal maar de ‘Nederlandse gebarentaal’ (NGT) of ‘Nederlands ondersteunend met gebaren’ (NMG) gebruiken.

4 Wat doet de IC Utrecht ? Organiseert elke maand een dovendienst, die wordt ondersteund door gebaren en een beamerpresentatie Organiseert meerdere gecombineerde diensten verspreid over de provincie Draagt zorg voor Pastoraat aan doven Geeft maandelijks een Bijbelstudieavond o.l.v. de dovenpastor Ds. F.C. van Dijke Verspreid een Nieuwsbrief Verzorgt een kerstviering en andere kerkelijke activiteiten voor doven

5 Wist u dat IC Utrecht nog niet alle doven in de provincie in beeld heeft en nog niet alle doven op de hoogte zijn van ons werk. ook in uw kerk een gecombineerde dienst kan organiseren. een presentatie heeft waarin we u nog meer kunnen vertellen over het werk van de IC Een website heeft:

6 Hartelijk dank voor uw betrokkenheid!
De deelnemers van IC Utrecht


Download ppt "Wie zijn wij? IC Utrecht is een Interkerkelijke Commissie voor het Dovenpastoraat van de provincie Utrecht. IC Utrecht is een organisatie van de PKN, NGK."

Verwante presentaties


Ads door Google