De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Samen Groeien naar Werk. “ Ik wilde graag werken in de horeca. Ik heb gezegd dat ik het heel goed kon, al had ik het nog nooit gedaan. Door te bluffen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Samen Groeien naar Werk. “ Ik wilde graag werken in de horeca. Ik heb gezegd dat ik het heel goed kon, al had ik het nog nooit gedaan. Door te bluffen."— Transcript van de presentatie:

1 Samen Groeien naar Werk

2 “ Ik wilde graag werken in de horeca. Ik heb gezegd dat ik het heel goed kon, al had ik het nog nooit gedaan. Door te bluffen heb ik die baan gekregen ” “ Daarna bleek dat ik het ook echt goed kon, want ik kan goed liplezen en dat kan ik bij deze baan goed gebruiken ”

3 Doven en slechthorenden komen lastig aan een baan Vaak wel in een lagere functie dan horenden

4 Doel Grow2worK: Vergroten van kansen van dove, slechthorende jongeren op betaald werk.

5 Dat doen we door Inzetten van buddies Mensen met dezelfde beperking die al een baan hebben koppelen aan dove en slechthorende jongeren Groepstrainingen en individuele coachsessies Vergroten van bewustwording aan werkgeverszijde

6 Onderwerpen bij buddies en coaching: Zet je in je sollicitatiebrief dat je slechthorend bent? Tolk bij sollicitatiegesprek? Hoe laat jij je toekomstige werkgever zien dat jij de geschikte kandidaat bent? Welke voorzieningen zijn op je werkplek?

7 Onderwerpen bij buddies en coaching: Wat is een goede telefoon voor je werkplek? Gebaren of schrijftolk? Zijn doven en slechthorenden sneller vermoeid op het werk? Hoe stel je je op naar je collega’s?

8 SINDS OKTOBER 2012 Online en actief


Download ppt "Samen Groeien naar Werk. “ Ik wilde graag werken in de horeca. Ik heb gezegd dat ik het heel goed kon, al had ik het nog nooit gedaan. Door te bluffen."

Verwante presentaties


Ads door Google