Bonnenverkoop maart 2019.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
EMEG lijst - Entertainment TV opname ‘’Wat vindt Nederland?!’’
Advertisements

Het verhaal van de twee keien.
Het Biersprookje of hoe werd Overgenomen door de Amerikanen *
Tevredenheids onderzoek Door Lizanne Jespers HBO-V studente Maart 2014
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Asymmentrische informatie
Verrassing!!.
door: Roderick Juffermans
Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t. Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t Voor wij het ontstaan van het Comité aan U laten zien stellen.
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
Woorden en tijd.....
Bijeenkomst Senioren Veiligheid 27 februari 2014
De Jaren na de oorlog Nederland begon aan z’n wederopbouw, D.W.S. bouwde aan z’n toekomst. De heren speelde in de districtklasse en kwamen.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Bezoek een sportief evenement:
Welke trends komen terug
Aanpassing Selectie beleid. Waarom aanpassingen in het huidige selectie beleid?
Levensvragen Over geluk…..
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Kolonialisme Kolonialisme is eigenlijk een kolonie, dat is een stuk grondgebied buiten het oorspronkelijke grondgebied soms overzee. West Europese landen.
Boekbespreking van: Damon Dekker.
De Olympische Spelen.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Daar was de heks bezig de vogels in hun zevenduizend kooien te voeren.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Algemene ledenvergadering Bestuursvoorstellen.  6a) Eerlijker spel  6b)Bestuurlijke reorganisatie  6c)PR en Communicatie.
Herinneringskamp Westerbork
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Sommige regels. Vraag 1 Je neemt met je partner plaats; jullie tegenstanders zijn er nog niet. a. Je mag de kaarten nog niet uit het board halen. b. Je.
Madagaskar is een eiland in de Indische Oceaan, 430 km van Mozambique. Zo’n 2000 jaar geleden zetten de eerste bewoners ‘voet aan wal’ op dit eiland.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
26/11/2015 Algemene Statutaire vergadering. Goedkeuring van het verslag van de Algemene Vergadering van
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Waarom? Iedereen heeft sterke en zwakke punten. Met je sterke punten kun je heel ver komen en het is dan ook van belang om deze in te zetten.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
 Actief lid zijn van de KBO Nu en in de toekomst In gesprek met de leden Ellen van Troost van Moveo Training & Advies.
Mijn inspiratiebeelden. Voor de seminar Le menu de la mode, had ik een kledingstuk ontworpen van origami en bij dat kledingstuk heb ik ook een masker.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Meten en meetkunde in het verkeer
Je neemt nooit afscheid van wat echt telt.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Schilderijen uit de 17de eeuw
Provinciale Algemene Vergadering Oost-Vlaanderen
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
Blok II Jezus ontmoeten – nu
Nee Zeggen!.
Provinciale Algemene Vergadering Oost-Vlaanderen
Welkom in deze kerkdienst
Eerste Hulp Bij Schade 112contra.nl.
Ik heb mijn boek uit… Wat nu?.
LESMATERIAAL BIJ LEER BRIDGE MET BERRY DEEL 1
Doelgroep kwijt Kijkende naar de doelgroep EVB+ lijkt het wel of we onze doelgroep kwijt zijn. Zoek je op internet naar bijvoorbeeld LVB+ dan krijg je.
AUSLÄNDER Paul Dowswell 304blz. 1e druk, November 2009
BRYAN ROMBOUT 2KD -VERHAAL EN EIGENSCHAPPEN -MIJN GEZIN -VRIJE TIJD -SCHOOLLOOPBAAN -SCHOOLVAKKEN -PROFIEL KEUZE -VERANDERINGEN -MIJN TROTS.
Minor in het buitenland
NOORD ANTWERPS VERBOND
Zing Nederlands Met Me 20 april 2018.
SLIMMER DAMMEN Door [Naam] Voorkant: ruimte voor titels, foto’s etc.
Werkgroep herindeling 2019
Transcript van de presentatie:

Bonnenverkoop maart 2019

Bonnenverkoop 2019 Via GPS Auctions

Veiling 1 19 bonnen Bieden mogelijk tot zaterdag 30 maart 20.00 uur Bonnen van volgende liefhebbers:

Bon 02 van Comb Atema, Noardburgum. Bon Jonge duif i.o. De Comb. Atema bestaat uit 2 broers die al jaren uitblinken op vluchten tot 700 km. Alle successen vermelden zou een boekwerk opleveren.  Ook andere hokken presteren uitstekend met duiven van de combinatie. Misschien wel het bekendste voorbeeld hiervan is de vader-zoon combinatie Tj. & A. Bosma, Buitenpost.  Zij vliegen al jaren op topniveau, met vele goede prestaties, landelijk, op afdelingsniveau, Teletekst en in de Gouden Duif competitie.  Ook de Comb. Soepboer, Burgum en Jouke Rottiné, Zwagerbosch slaagden wonderwel met ingebrachte Atema duiven.  2018:  1e Vitesse onaangew. Rayon ’t Noorden1e Midfond onaangew. Rayon 't Noorden1e Duifkamp Midfond Rayon 't Noorden1e Natour Aangew. Rayon 't Noorden1e midfond onaangew. Samenspel De Eenheid1e Duifkamp. Midfond Samenspel De Eenheid1e Midfond onaangew. Afd. 11 Friesland '96.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 03 van Robin Bakhuis, Westerhaar. Bon jonge duif i.o. 1e Nationaal Perigueux. Vliegend onder de naam van Robin Bakhuis pakten Joey (19 jaar), Robin ( begin dertig) en ome Gert (57 jaar) de snelste duif van heel Nederland op Periqueux 2. De duivensport wordt op de gezamenlijke duiventuin van ome Gert beoefend.  Gert Bakhuis erfde een stuk grond van zijn ouders en ging hier verder de duivensport beoefenen. Neef Robin en de broer van Gert bouwden later hun woning op een deel van de grond.  Robin werd al op 5 jarige leeftijd besmet met het bekende virus en neef Joey werd zo’n 3 jaar geleden geïnfecteerd. Samen wordt op de duiventuin, waar alle woningen aan grenzen op een sociale, vriendschappelijke manier de duivensport bedreven.  Er huizen duiven van AP Overwater, aangevuld met duiven van Wim en Mart Derksen uit Almelo. De laatste jaren zijn er duiven bij gekomen van Frank Zwiers en Verweij-de Haan.  Bon jonge duif in overleg. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 04 van R.C. Bakker, Veenendaal. Bon jonge duif i.o. R.A. Bakker & Zn, een combinatie bestaande uit vader Dolf en zoon Ruud Bakker. Samen hebben ze op de hokken achter het bedrijf van Dolf geweldige prestaties gehaald en nadat zoon Ruud bij zijn woning een nieuw hok heeft geplaatst zijn onder de naam R.C. Bakker de laatste paar jaren nog meer prachtige uitslagen gemaakt.  Dolf en Ruud hebben nooit onverdienstelijk de duivensport bedreven maar wilden meer. Een herstart werd gepland met als doel presteren op de nationale en NPO-dagfondvluchten (500 – 700 km). Om dit te bewerkstelligen moesten er betere maar vooral beschikte duiven komen. De zoektocht was niet erg lastig, je kon en kunt nog steeds niet heen om de prestaties die Gerard Koopman uit het Drentse Ermerveen neerzette met name op de dagfondvluchten.  In 2007 werd de stap gezet en een 25-tal duiven werden aangeschaft en verhuisden naar de kweekhokken in Veenendaal en niet lang daarop kwamen de eerste successen.  Intussen zijn we flink wat jaren verder en is de kweekstal flink uitgebreid. Ieder jaar sinds zijn nog enkele Koopman duiven erbij gekomen maar niet alleen, ook zijn bij Dirk van Dyck twee kinderen, waaronder de laatste zoon, uit de beroemde “Di Caprio” die zoveel furore maakte bij de toen nog bestaande combinatie Heremans-Ceusters aangekocht.  Een geweldig hok met duiven die zich op de Dagfond NPO vluchten in de kijker weten te spelen.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u 

Bon 05 van B. Benjamins, Zwartemeer. Bon jong duif 2019 i.o. WINNAAR NATIONAAL QUIEVRAIN JONGE DUIVEN SECTOR 4. Bennie, teamleider bij een Sociale werkplaats waarbij hij dit jaar 25 in dienst is, beoefent samen met zijn vrouw Bea de duivensport.  Zijn motto: Hij is nog te oneerlijk volgens Bennie en daar is best wat aan te doen! Maar dat moeten we wel met elkaar willen.  Hier een bon 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u 

Bon 06: Gerard van den Berg, Ijsselmuiden. Bon jonge duiven 2019 i.o. WINNAAR Nanteuil Sector 3 IJsselmuiden een prachtige plaats in het mooie Overijssel en behorend tot de gemeente Kampen. Ruim 12.000 inwoners groot en er wordt snoeihard gespeeld met de duiven.  In deze plaats speelt o.a. de familie, want zo mag ik het wel zeggen denk ik, Van den Berg. Vader en 2 zonen die geweldig presteren met de duiven. Voor de winnaar van de Sectorale Midfondvlucht vanuit Nanteuil is een kruising Abeele x Jan Ouwerkerk.  Jarenlang topspeler staat op het palmares van deze topper.  Ook hier hebben we een bon van voor 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 07 van Eddy Bloemen, Staphorst. Bon jonge duif uit de kwekers Een geweldig hok met duiven voor de zware drachten. Wat dacht u van 7 Teletekstvermeldingen in 2018?  In 2013 wond Eddy o.a. 1e Nat. Ruffec met zijn Nelson. Dit jaar op St. Vincent. 5 vd 7. Nat.,15,48,87 en 193e. Periqueux. 22,30,260 enz en 6 vd 10. Dax met 6 van de 8 en 19,28,29,75 en 152e Nat. Als afsluiter nog een prachtige uitslag op Periqueux 2. Toen werd het 21,25,38,76 en 174 Nat. en 5 vd 10. Eddy heeft duiven op de hokken van: Gebr. Limburg; Eijerkamp en Zn; Walpot, Hoeks en Kweekcentrum Friesland.  Alle jaren bij de eerste kampioenen van club tot afdelingsniveau.  Bon voor jong 2e of 3e ronde uit de kwekers. Uitzoek is mogelijk. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 08 van G. Van den Bogaard, Rijen. Bon jonge duiven i.o. Gert is sinds zijn 6e jaar actief in de duivensport. Eerst met zijn vader en later op eigen benen. Hij leerde veel van zijn leermeester Frans de Hoogh.  In de 90-er jaren behoorde Gert al bij de kampioenen en dat is nu niet anders. Hij heeft o.a. duiven van Comb. van Wanrooij en G en S Verkerk op de hokken zitten.  Dit jaar zorgde Anita voor en spektakel door1e NPO chateauroux te winnen in 1e in Sector 1A. eerder won ze al een 37e in de Sector.  Een knap hok met duiven daar in Rijen! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 09 van Richard van den Bos, Stad aan ‘t Haringvliet Bon 09 van Richard van den Bos, Stad aan ‘t Haringvliet. Bon koppel eieren i.o. Richard is al vanaf zijn 7e jaar actief in de duivensport. Eerst in combinatie met zijn vader op de overnacht en nu op eigen benen.  Hij richt zijn peilen vooral op de programmavluchten. Hij is pas 29 en sinds 2016 getrouwd.  Hij behaalde onderstaande resultaten op deze korte periode. 2e Nat. Kampioen Midfond aangewezen 2018; 10eOlympiade duif Oud 2018; 12e Olympiade duif Midfond 2018;17e Olympiade duif 2018; 3e Nat. Asduif Dagfond de Allerbeste 2017; 4e Nat. Asduif.  Oud De Allerbeste 2018; 8e en 17e Asduif Allround; en 9eAsduif Midfond De Allerbeste 2018. Zeizerkampioen Zuid Hollandse Eilanden en 1,2,3 Generaal Asduif!  Een topper!  Schenkt bon koppel eieren.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 10 van Harrie van Boxmeer, St. Oedenrode. Bon jonge duif 2019 i.o. Wie kent ze niet. De broers uit het Brabantse!  Harrie is iemand met een eigen mening en zal dat zeker niet onder stoelen of banken steken! Hij kreeg de sport met de paplepel van vader Johan ingegoten.  Quote van Harrie: * Echte kweekkoppels, koppels die bijna alleen maar goede jongen geven bestaan er maar een paar op de wereld. Het Oud Koppel van Jan Zoontjens, dat was een echt kweekoppel.*  Als een duif oud is bestaat het volgens Harrie niet dat hij nog 100% kwaliteit jongen geeft. Wel kan men weer toppers kweken uit de kinderen, dus een generatie verder.  Wie gaat er naar Brabant? Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 11 van Ton den Braven, Hoogblokland. Bon jonge duif 2019 i.o. Winnaar Nat. Dax Sector 3. Zijn winnaar heeft hij in 2015 gekregen van gebroeders Van Peer uit Rucphen en Martin van Zon, Comb. Elskamp en wat Van Dommelen bloed. Het aparte is dat Ton programma speler is met 1 marathonduif en die wint die prachtige vlucht.  Schenkt een bon jonge duif 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 12 van Hennie Brueker, Overdinkel. Bon jonge duif i.o. Winnaar Orange Sector 3 en 4 Deze liefhebber is 68 jaar en heeft zijn geld altijd verdiend als interieur timmerman door voornamelijk trappen te maken.  Sinds zijn 12e levensjaar al in de duivensport. Eerst door meeuwtjes en daarna de postduiven. Het is een knappe prestatie door op Hennie’s afstand Orange te winnen.  De winnaar van Orange is gekweekt uit twee bewezen vliegduiven. De vader Marco Meijer (Blue Diamond) met Noël Peiren (Sarina). De moeder is maal Chris van der Velden.  Mooie bon van een verdient winnaar Orange.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 13 van Gebr. Brugemann, Assendelft. Bon jonge duif i.o. WINNAARS BERGERAC SECTOR 3 Als je het over Assendelft en duivenmelkers hebt, dan noemt men meteen de gebroeders Brugemann. Als je de stamkaarten van Jelle Jellema ziet kom je de Orhan van gebroeders Brugemann tegen.  Kortom, de kweekwaarde heeft zich over vele continenten verspreid. In 1993 vloog de Chiba (Moerman x Oostenrijk) de 3e nationaal Pau, terwijl twee weken later de Orhan(Moerman x Oostenrijk) de 5e nationaal Barcelona speelde. Dit op een afstand van 1248 kilometer. In 1994 werd deze stunt herhaald, 3e nationaal Pau met de Tycha (Oostenrijk x Reekers) en tweeweken later 8e nationaal op een loodzware Barcelona in de verre overvlucht met de Myra(Oostenrijk x v.d. Kruk).  Lees het niet als oude roem.  De Brugemannen zijn terug met deze lijnen en 2018 het jaar van de "Helletochten" staan ze er of ze niet weggeweest zijn.  Bon 2019 is een mooie kans. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 14 van Gebr. Bruins, Erica. Bon jonge duif i.o. Winnaar Morlincourt Sector 4 Deze sinds een paar jaar nieuwe combinatie in de duivensport heeft al een behoorlijk aantal 1e prijzen gewonnen in zowel hun vereniging P.V. de Vredesduif uit Weiteveen, als in het Samespel ZOD.  Bijvoorbeeld 2016 werden de volgende prestaties gehaald; 1e Wijchen ZOD tegen 2314 duiven 1e Niergnies ZOD tegen 1737 duiven 1e Soissons ZOD tegen 1231 duiven 2e Jonge duif ZOD, 3e Jong aangewezen.  Voor wie deze bon voor een jonge duif 2019 ?  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 15 van M. Bugajski, Middelburg. Bon jonge duif i.o. Winnaar Montlucon en La Souterraine Sector 1 Terwijl de overwinningsbloemen van Montlucon nog in een perfecte conditie verkeerden en de emoties nog niet helemaal waren geland, stond de volgende uitdaging al weer voor de deur: La Souterraine in sector 1.  Mark wint 2 eerste in de sector. Dit is super top te noemen. Stamkaarten bevatten niet alleen namen, maar duidelijke prestaties.  Wie wil geen jong 2019 van deze sympatieke Zeeuw. Wereldklasse.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 16 van M.P. Buijsse, Oostburg. Bon 2019 uit 1e Prov. Asduif Bon 2019 uit 1e Prov. Asduif!!  De huidige kolonie is vnl. gevormd met duiven rechtstreeks van: Koen Minderhoud; Gebr. Scheele; Kees Bosua; Chris Koring; Gaby Vandenabeele; Henri van Venrooij; Gebr. Janssen en Koopman x Gebr. Janssen. Harm Vredeveld; Marcel Sangers; G. en S. Verkerk, Peter van de Merwe; Gijs Baan; Cees Schroevers.  Met deze duiven is een nieuwe stam gevormd maar is er ook succesvol gekruist met het beste van mijn eerdere stam Gebr. Janssen/Klak duiven.  Gespeeld wordt met 35 a 40 doffers op klassiek weduwschap en bij de start ongeveer 80 jonge duiven. Specialisatie is Midfond en Dagfond.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 17 van P. Crans, Den Helder. Zomerjong 2019 Zomerjong 2019. Peter is 60 jaar en een echte fondspecialist. Hij start het spel met 24 duivinnen.  De laatste 3 jaar wint hij 70% prijs op de fondvluchten. In 2018 o.a. 9e Nat. Dagfond Asduif WHZB/TBOTB. 3e Nat. Asduif Dagfond.  2017: 4e Nat. Kampioen Dagfond Aangewezen en 11eon.aangew. 1e Dagfondhok in Noord Holland. Even als in 2016.  Kortom een super hok met duiven voor de dagfond.  Wie haalt er in den Helder een zomerjong op? Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 18 van Van Delft & Briebergen, Rijnsburg. Bon jonge duif i.o. Winnaar Chateauroux Sector 2 Andre van Delft & Peter Driebergen: De 2 succesvolle neven winnen Chateauroux: In Sector 2 (Noord- en Zuid-Holland) stond Chateauroux op het programma.  Een vlucht waar door de dagfondliefhebbers naar wordt uitgekeken. Het werd een echte wedstrijd van een open en eerlijke vlucht. Het werd ook een vlucht met een echte winnaar (eigenlijk 2) want de zege gaat naar Rijnsburg waar de combinatie van Delft & Driebergen wonen en lid zijn in de vereniging Steeds Sneller in Noordwijk. Deze Sectorvlucht bracht 12.477 duiven aan de start van 1086 liefhebbers die om 6.45 uur gelost werden.  Interessante bon voor 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 19 van Evert Diepeveen, Keldonk. Superschenking kind uit Super 01 Wie kent Evert niet? Op en top duivenmelker en kampioen van kind af aan.  Zomaar wat kampioenschappen: 2017:  1e Nat. Vitesse aangewezen. 2e Duifkampioen Vitesse (Kittel) 6en 8e duifkampioen Vitesse. 10e Kampioen o.a.  In 2018:  1e Kampioen Vitesse aan en o.a. gewezen. Natour Kampioen en Asduif in CC Udden (200leden) U krijgt nu hier de kans om een kind uit de Super01 aan te schaffen.  Kinderen en kl. Kinderen winnen al meer dan 23 eerste prijzen in de Kring CC Uden. Waaronder 3x de snelste van het concours!  Een uitgelezen kan voor versterking. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 20 van W. & F. Ebben, Beneden-Leeuwen. Bon jonge duif 2019 i.o. Winnaar Chateaudun Sector 3 De heren stel ik voor op een manier die je nog niet gelezen hebt. Er is al zoveel over geschreven.  De heren spelen al zolang op hoog niveau, zowel regionaal als landelijk. Ik ben eens een kijkje gaan nemen op hun website.  Wat een meesterlijke intro: “Een ideale combinatie werd gevormd toen Will, een oudere, ervaren expert, werd vergezeld door de altijd nieuwsgierige Falco, die de jaren 80- generatie van enthousiastelingen vertegenwoordigt.” Falco is op landelijk actief gebleven met zijn duivenfotografie.  Kortom, hier wordt duivensport in- en uitgeademd.  Ook dit jaar ging het weer als vanouds met zowel de oude als de jonge duiven. De referenties van dit tophok stromen binnen.  Bent u de volgende?  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Veiling 2 20 bonnen Bieden mogelijk tot zaterdag 30 maart 20.30 uur Bonnen van volgende liefhebbers:

Bon 21 van C.J. Elzakkers, Halsteren. Bon jonge duif 2019 Winnaar 1e Nat. Dax Sector 1 Voor de 1e Nationaal 2018 vanuit Dax met 10.077 duiven moeten we bij Kees zijn. Keesl heeft na vele jaren hard werken, 60 a 80 uur per week, binnen zijn eigen Bouw Technisch Adviesburo besloten deze van de hand te doen. Dit heeft hij een paar jaar geleden gedaan en geniet nu met volle teugen van de mooie dingen van het leven. Zijn postduiven hebben ervoor gezorgd dat Kees zijn werk kon uitvoeren. ”De duiven gaven me in die tijd zoveel ontspanning dat als ik in de hokken kwam de dag alweer vergeten was.” Met een duif van Wim Kooreman wist hij deze vlucht te winnen. Er zitten meer goede in Halsteren!! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 22 van Tj & J. Elzinga, Harkema. Bon jonge duif i.o. Winnaar Sens Sector 4 Vader en zoon Elzinga Harkema zijn al jarenlang de te kloppen mannen van het Noorden.  Hun NL17-4289807 maar liefst twee NPO concoursen op zijn naam in 2018 ! Ook in 2018 stond er weer geen maat op het jonge duivenspel van vader Tjeerd en zoon Jouke. Met een tweetal top 25 noteringen in de Nationale competitie voor Jonge duiven NPO werden zij meer dan verdienstelijk als 8e en als 23e afgevlagd. Topnoteringen op de teletekstvluchten vanaf 2014 • 1e & 3e NPO Quiévrain tegen 20.469 duiven; • 1e & 4e NPO Morlincourt tegen 6.663 duiven; • 1e NPO Chalons en Champagne tegen 4.296 duiven; • 2e, 3e, 5e & 6e NPO Morlincourt tegen 7.348 duiven; • 3e NPO Chateauroux tegen 2.825 duiven; • 4e & 9e NPO La Louviere tegen 8.004 duiven • 7e NPO Sittard tegen 21.493 duiven; • 7e NPO Nanteuil le Haudouin tegen 8.556 duiven; • 8e NPO Sens tegen 8.748 duiven; • 8e NPO Sens tegen 5.481 duiven; • 10e NPO Souppes sur Loing tegen 6.888 duiven; • 10e NPO Gien tegen 4.830 duiven; • 10e NPO Mantes la Jolie tegen 4.182 duiven; • 11e & 12e NPO Menen tegen 11.978 duiven; • 11eNPO Niergnies tegen maar liefst 11.579 duiven. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 23 van Embregts-Theunis, Hoeven. Bon jonge duif 2019 i.o. Wie kent hem niet Peter Theunis.  In 2018 Olympiade ganger, meervoudig NPO Winnaar, kettinguitslagen met de jonge duiven. Kampioen van het eerste uur met een heldere en duidelijke blik op de duiven en de sport.  Met zijn Millennium koppel heeft hij iets speciaals in huis. Super Rossi, Super Daisy, National Rossi en zo kan ik nog wel even doorgaan. Stuk voor stuk duiven die weten wat kopvliegen is.  Wie gaat er buurt in Hoeven of Donkerbroek?  Bon voor jonge duif in Maart 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 24 van Harry van Emmerik, Langeraar. Bon jonge duif i.o. Als ik mij even beperk tot de tijdsverschillen tussen de winnende duiven op de sector 2 vlucht vanuit Argenton zie ik dat in Afdeling 5 de eerste duif van Harry van Emmerik uit Langeraar een voorsprong heeft van 23 meter per minuut.  Hetgeen neerkomt op een absolute voorsprong van bijna 13 kilometer oftewel ruim 10 minuten. Een prestatie van een hoog niveau.  Hier een bon voor 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 25 van L.M. Van Erp, Berghem. Bon jonge duif mei Winnaar Gien oude duiven sector 1 Vitesse, midfond en het jonge duiven spel behoren tot zijn specialisme, maar ook op de dagfond presteert hij goed en haalt hij dik zijn prijzen.  Lambert is een duivenmelker die met alle spelsoorten uit de voeten kan. Duiven halen bij liefhebbers uit je eigen regio die je elke week verslaan is zijn advies, daarom zitten er bij Lambert ook veel duiven van G. van Schaijk en Comb. Van de Werf op zijn hok, maar ook met een duif van Jo Verstegen uit Ravestein is Lambert goed, en in het verleden met een duif van P, Schriks uit Ravestein.Een melker met een uitgesproken mening zonder poespas die vitamine A(aandacht), knoflook en azijn, de belangrijkste bijproducten voor duiven vindt.  Dit jaar ook weer fantastisch gespeeld met o.a. 1e in de sector op Gien tegen meer dan 23.000 duiven! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 26 van R. Geerdink, Hoogerheide. Bon jonge duif uit de kwekers i.o. Ronald heeft een geweldig seizoen achter de rug! Hij werd met zijn duiven 1e NATIONAAL MARATHON KAMPIOEN! Verder won hij bij de ZLU 1e Super Prestige; 1e Pyreneeen Cup; 1e Derbyduif 2018; 2e Champions League.  Duiven van o.a Jos Pepping; Jelle Jellema; Arjan Beens; Wiels Cramers/ Sarinalijn Gebr. Hagens.  Werkelijk een super seizoen en een top bon voor een jong uit de kwekers in overleg! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 27 van P.C. Van Gelder, Rotterdam Bon jonge duif i.o. Peter is 62 jaar en vader van 3 puberzonen. Hij is sinds 2017 met pre-pensioen.  Sinds 1969 is hij al actief met de duiven. In Samenspel Hoekse Waard EO weet hij de afgelopen jaren meerder keren het Generaal Kampioenschap op te eisen.  In 2018 o.a. 1e Keizer generaal en 2e Nationaal kampioen Midfond. 2017: 5e jonge duif WHZB.  Dit allemaal met duiven van Jan Ouwerkerk; Henk Spiering; Marcel Buijsse; L. Heremans; K en K Meijers en Comb. Derijcke-Schieman.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 28 van comb. Geutskens, Amsterdam Bon jonge duif 2019 De fietsenmakers uit Amsterdam! Kunnen ook prima met de duiven overweg!  Deze combinatie zien we elk jaar weer terug in de top bij de junioren, maar ook bij oude duiven.  De combinatie speelt de jongen de laatste vluchten gescheiden.  Twee a drie keer worden de jongen ’s morgens door Gislaine weggebracht als ze naar haar werk gaat.  Dit jaar kampioen met de jonge duiven in afd. 6 en 2eAsduif!  Deze vrouw/man combinatie gaan we nog meer van horen!! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 29 van J. Groenen, Ooij bij Nijmegen Bon jonge duif i.o. Joop werd in 2018 o.a. 2e Kampioen jonge duiven o.a. in 2017 idem.  Hij werd in 2018 ook 4e kampioen Midfond o.a. In de grote afdeling 8 GOU zien we hem op de volgende plaatsen terug: 3e Vitesse o.a. 2e Midfond o.a. 3e Midfond aangew. 4e Jonge duiven o.a. 5e Jonge duiven aangew. 1e Generaal Kampioen Snelheid o.a en 2e aangewezen.  Kortom een bon van een top liefhebber.  Zie ook www.joopgroenen.nl  Een bon voor jonge duif 2019 of koppel eieren.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 30 van L. Grooten, Bocholtz Bon jonge duif i.o. Op het gebied van de duivensport is Leo een zogenaamde herintreder.  In 2012 maakte Leo zijn rentree bij onze sport. Als kind werd hij groot op een boerderij en de duiven hadden hem te pakken.  Zijn hokbestand is opgebouwd met duiven van Frans Stijthagen – lijnen Vader Witpen Ophuizen en moeder Goede 89. Soorten Frencken/Wijnands/Collebrand (BE).  Hier een bon voor een jong 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 31 van G. Heerkes, Beerzerveld Zomerjong 2018 NL18-5155442 Zijn naam is Gerjan Heerkes. Zelfstandig ondernemer van beroep. Samen met een compagnon runt Gerjan een Administratiekantoor voor de onderwijssector.  De bedoeling was om 20 overnacht duifjes te spelen op de Sectorale vlucht vanuit Troyes. Maar aangezien ze de week ervoor zo goed kwamen en de weersvoorspellingen steeds beter werden, besloot Gerjan om toch ook nog maar een paar programma jonge te spelen. Dit was uiteindelijk een gouden greep. Hokbestand overwegend van goede duivenvriend L. van der Linden uit Nieuw-Amsterdam. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 32 van Hengst-Provoost, Aagtekerke Bon jonge duif i.o. Deze combinatie is in enkele jaren als een komeet opgekomen en speelt fantastisch in de afdeling en op de ZLU. Menigmaal waren zij terug te vinden op teletekst en stonden zij nationaal bij de vroegste meldingen.  In 2017 vonden we deze relatief jonge combinatie terug op de 5e plaats van het Nationale ZLU- Kampioenschap. En wonnen beste St. Vincent duif over 3 jaar bij de ZLU.  In 2018 trokken ze van leer met het winnen van St. Vincent in Sector 1 om 5.10u in de ochtend en ook nog de 1e prijs provinciaal op Limoges wat de 4e Nat. betekende.  Een aanrader voor de fond liefhebbers.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 33 van H. Hoeks, Bovensmilde Bon jonge duif i.o. Winnaar Dax sector 4  Jarenlang absolute top en nu weer terug met de klinkende prestatie. De stamopbouw is: Van Der Velden uit Zuid/Beijerland. Dit werd de basis van zijn stam. en een kleindochter uit ‘Cheeta’. Deze twee duiven vormen het ene stamkoppel van de man uit Bovensmilde. De nakweek van dit koppel is zeer goed.  Het andere stamkoppel is de Samurai (een ingeteelde naar de Barcelona-winnaar van Bram Walpot). Deze duif staat tegen ‘de Oude Witpen’ Eddy Bloemen uit Staphorst. Dit koppel heeft al een 1e, 2e en een 8e Nationaal gegeven en al grootouders van minstens 30 Teletekst Duiven.  Wie haalt er een jong in Bovensmilde? Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 34 van Hoffman/Regtop, Den Helder Zomerjong 2019 Wat een geweldig seizoen hadden deze mannen in 2018. 2x 1e NPO Chateauroux; 1e NPO Argenton; 3e NPO Ptihiviers en Chateauroux. Enz. 11 eerste prijzen in kring CC1A. 3eKampioen Dagfond o.a. Nationaal en 7e aangewezen.  Afgelopen jaren zijn de mannen begonnen met bouwen aan een nieuw kweekhok. Daar zijn ze gezien de prestaties ruim in geslaagd!  Duiven van o.a. Team GPS;Morsink, R. van der Zijde, Minderhoud, Veenstra; M en A van der Wal.  Een aanrader! Zomerjong 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 35 van B. Homma, Balk Bon jonge duif 2019 Winnaar Bergerac Sector 4 Bennie Homma en vrouw Loes uit Balk. Een ‘helletocht’ noemden kranten seizoen 2018.  Dat duiven vaak te hebben met verschillende winden is wel duidelijk. De duiven van deze combinatie hebben er schijnbaar weinig moeite mee.  Vanaf 2001 heeft men 66 teletekst plaatsen behaald.  Kortom Homma uit Balk is een naamdie vele reeds jaren kennen en dat wil zeggen een bon om zeker op te letten.  Een duif voor seizoen 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 36 van Comb Huisman, IJsselmuiden. Zomerjong 2019 Deze combinatie behaalde en droomuitslag op Nanteuil. In Sector 3 wonnen ze 4,5,6,9 en 10 tegen 26.211 duiven!!  Ze richten zich vooral op de Midfond-vluchten.  Ze winnen in de afgelopen jaren: 1e NPO Nanteuil 4322d. 1,3,4 Nanteuil 3343d. 1e NPO Nanteuil 2435d. 2e NPO Sezanne; 3e NPO St. Quentin; 3e Soissons tegen 8899; 4een 5e Soissons tegen 4208d.  In 2017 werden ze 4e o.a. Nat. Kampioen Midfond.  Ze schenken ons een zomerjong 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 37 van Jelle Jellema, Nijverdaal Jonge duif 2018 NL18-1542265 Wat moeten we hier nog overschrijven.  Bekend over alle uithoek van de aarde door zijn enorme prestaties op de marathon. Eerst met vader Ultsje ook op de programma vluchten en later beiden op de fond. Winnaar van 1e int. Barcelona met Kleine Jade. Topper Romee en stamvader Orion.  U kent ze allemaal.  Jelle schenkt ons een duif 2018 Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 38 van Jarco de Jong, Ameide. Bon jonge duif i.o. Jarco beoefent de sport op vrij kleine schaal. Hij heeft 17 koppels vliegduiven, 8 kweekkoppels en hij kweekt zo’n 50 jonge duiven. Daarnaast zitten er nog een paar zomerjongen voor de natour.  Aan alle vluchten tot en met de eendaagse fond wordt deelgenomen. De nadruk ligt de laatste jaren wel op de eendaagse.  Jarco was in 2018 weer duidelijk aanwezig met het soort van Dick van Oort Zaltbommel. Voor de toekomst wordt een samenwerking aangedaan met Irvin en Rien van Oss uit Velddriel.  Jonge duif 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 39 van Ingrid de Jongh, Elshout Bon jonge duif i.o. Winnaar Gien Sector 1 GPS-Europe/Auctions is een wereldwijd begrip op het gebied van duivensport en veilingen dat gerund wordt door Lex en Ingrid de Jongh in Elshout met uiteraard een heel team medewerkers die het succes verder invullen.  Sinds een paar jaar wordt er gevlogen onder de namen Team GPS Zuid en Noord. Dit omdat Ype in het Noorden van Nederland woont en Lex en Ingrid in het Zuiden (Brabant).  Vorig jaar was het hele team het erover eens dat Ingrid toe moest treden bij Team Zuid. Ingrid, hoe gedreven ze ook is, ze wilde dit niet en wilde de strijd aanbinden met de heren.  Dat dit lukt moge duidelijk zijn!  Schenkt een jong 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 40 van B. Kastelein, Hengelo Bon jonge duif i.o. Winnaar Perigueux Sector 3 Benno voorstellen is eigenlijk niet meer nodig, werd hij zo’n 15 jaar geleden gezien als het talent uit Hengelo, inmiddels kent heel fond minnend Nederland hem en ook ver buiten de landsgrenzen is zijn naam inmiddels bekend.  Dit niet alleen omdat hij zelf hard vliegt maar zeker ook omdat er veel liefhebbers met zijn duiven slagen. Inmiddels zijn er al zoveel referenties dat we best mogen stellen dat hij het kweken in de vingers heeft. De bekendste duif is ongetwijfeld Blauwe Benno die jaren hard vloog bij Jelle Jellema.  In 2003 werden er al duiven gekocht bij Jellema , die gelijk betere resultaten tot gevolg hadden. Later zijn er door de ontstane vriendschap al heel wat duiven richting Hengelo verhuist om daar te blijven of tijdelijk als kweekduif gebruikt mochten worden.  Succes is er ook met duiven van bv Comb Seelen, Klaas Mulder, Herman Sabel, John Bakker en Cees Nijdeken.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Veiling 3 20 bonnen Bieden mogelijk tot zaterdag 30 maart 21.00 uur Bonnen van volgende liefhebbers:

Bon 41 van K. Klink, Den Bommel Jonge duif i.o. WINNAAR NATIONAAL ST. VINCENT SECTOR 2 Kees Klink uit Den Dommel al jarenlang een speler van formaat op de Marathonvluchten.  Kees, 67 jaar en 20 jaar getrouwd met Jannet Hogerwerf. Voordat Kees op dit adres ging spelen is hij verzorger geweest bij K. Overbeek.  Zoals hij zelf zegt; daar heb ik geleerd hoe ik met de duiven om moest gaan. Lang geleden is Kees, samen met Jannet, verhuisd naar het huidige adres.  Overwinnaars Lucky soort Dierske uit Hogerheide werd aangeschaft in 2015 en werd later de overwinnaars. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 42 van C & G Koopman, Ermerveen. Bon jonge duif 2019 Gerard en zijn team weten elk jaar op nieuw zich in de kijker te spelen.  Dit jaar was het een loodzwaar jaar, maar de duiven van Gerard voelden zich er in thuis.  Nieuwe topper is natuurlijk Manu die zich in de kijker vloog met 2 overwinning. Ook op de Olympiade was het Koopman team wederom vertegenwoordigd!  Wie reist eraf naar het Noorden om dit Icoon in onze sport te bezoeken?  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 43 van W.B. De Kruijff, Woerden Bon jonge duif i.o. Vader Buck en zoon Martijn doen al jaren mee met de beste van Nederland. Kopprijzen winnen staat hoog in het vaandel.  Enkele voorbeelden:  Olympiade duif met Olympic Stephanie; 1e Nat. Sector 2 op Fontenay jonge duiven met hun Dakkapel.  In 2016 was zij de snelste over alle sectoren tegen meer dan 44.000 duiven. Maar ook in de competitie van De Duif gooiden ze hoge ogen met o.a. Superstar van het Jaar en 1eopvolger Gouden duif. Een rijtje waar menig liefhebber jaloers op kan zijn.  Neem daarbij de vele top 10 noteringen op afdelingsniveau en wekelijks prachtige uitslagen en we spreken hier van kampioenen!  Vooral met duiven van Göbel en Willem de Bruijn hebben ze veel succes, maar ook deze mannen zijn steeds opzoek naar versterking om zo op een nog hoger level te komen.  Dit jaar konden ze ook weer vele referenties bijschrijven die door verschillende liefhebbers in Nederland behaald werden! Als kers op de taart naar de Olympiade in Poznan met Olympic Mees.  Een aanrader! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 44 van Kweekcentrum Friesland Bon jonge duif i.o. Gerben van Loon en Simon Kuipers zijn in 1989 al begonnen met een kweekhok op te bouwen met de beste duiven uit BE, DE e NL.  Sinds 2000 ligt de nadruk vooral op duiven die het zware werk aan kunnen. Uit het beste van Peirren, Norman en Jelle Jellema huist er daar op de hokken.  Wie bezoekt deze friezen om een marathon duif op te halen?  www.kweekcentrumfriesland.nl Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 45 van Jay Lissenberg, Utrecht Bon jonge duif 2019 Jay is lid van PV Maarssen te Maarssen. Een kleine maar zeer gezellige vereniging die bestaat uit 15 actief vliegende leden.  Van de 15 leden spelen er nog 12 de programmavluchten en 3 zijn helemaal gespecialiseerd op de Marathonvluchten.  En op die Marathon vluchten weet Jay zich regelmatig in de kijker te spelen.  Wat dacht u van o.a. de 1e Nat. Cahors in sector 3?  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 46 van B. Martens en Zn, Elsloo Bon jonge duif i.o. Winnaars Nat. Chateauroux. Het waren de twee nestbroers die op klassiek weduwschap gespeeld werden door Bert en Roger Martens uit Elsloo die het mooi weer in 2018 maakten.  De nationale Dagfond klassieker stond op de agenda. Vele hokken wilden zich op de kaart zetten. Van Elsloo tot Emerveen. Mooi dat dit soort concoursen er zijn. Ik denk dat ik al 20 jaar Bert en Roger Martens volg.  Een weergaloos hokduiven, die zich met nadruk laten horen wanneer het hoort. Deze keer op DE nationale Chateauroux 1e en 2e nationaal tegen 27.265 duiven.  Winnaars van de Gouden Duif Nederland!  Van deze toppers een bon 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 47 van Peter van de Merwe, Dordrecht Bon jonge duif i.o. Sinds zijn intrede in de duivensport in 1985, behoort Peter Van De Merwe steevast tot de absolute elite van de internationale duivensport. De afgelopen jaren behaalde hij maar liefst 24 NPO-overwinningen!  2017 was een top seizoen met de volgende 3 NPO overwinningen: • 1st NPO Argenton (624 km) 12,267 duiven • 1st NPO La Souteraine (661 km ) 7,713 duiven • 1st NPO Pont st Max 15,270 duiven En ook andere liefhebbers wisten te winnen met duiven van Peter. Comb van Zoeren won in 2017 met duif Estrella, gefokt door Peter, 1e Nationaal Chateauroux 37.794 duiven. Hier een bon van een weergaloze nationale topper 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 48 van W.L. Van Nederpelt, Klaaswaal Bon jonge duif i.o. Wouter van Nederpelt - onze 52-jarige vrachtwagenchauffeur uit Klaaswaal - is geen onbekende binnen de duivensport. Het is alweer 7 jaar geleden toen Wouter van Nederpelt me opviel.  Pipa begon met: Wouter van Nederpelt (Klaaswaal – NL) uitmuntende 1e-2e Nat. St. Vincent winnaar sector 2 … enkele uren na de 2e Nat. Pau. Duivensport is voor Wouter vaak kwestie van een strakke planning. Alsvrachtwagenchauffeur maakt hij vaak lange dagen; dan is het lastig om duiven goed aan de start te brengen.  Zijn stamvorming August Damen uit Steenbergen, Wim Muller uit Wilhelminadorp en Jan Slabbers en P van de Eijnden In 2015 fondkampioen ZLU en winnaar van de Superprestige en Europabeker.  Nu dus weer een overwinning op Agen sector 2.  We hebben een bon 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 49 van Th. Onderwater, Lisse Bon jonge duif 2e ronde BON 49: Th. Onderwater, Lisse.  Bon jonge duif 2e ronde. Theo heeft een prima seizoen gehad in 2018. Theo speelt al sinds 1964 met duiven mee, destijds veelal met duiven van de toenmalige liefhebber en schrijver L. J. Drost uit Sassenheim beter bekend als D. te S. in de stukjes van Arie v. d. Hoek in de duivenkrant.  Theo is met 16 weduwnaars een kleine speler. Zijn basisduiven komen van vrienden zoals Jan Hoogenboom, W. van Harskamp, W en R vd Kooy en ook ’t Oever en van der Laan en K. Best mogen we niet vergeten.  Een top met o.a. een clean sweep op de eendaagse fond vlucht vanuit Gien.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 50 van Kees Droog, Andijk. Bon jonge duif i.o. Vanaf 1996 is Kees zich gaan richten op de overnachtfond. Hij had destijds duiven van dr. Venema uit Putten. En nam de totale kolonie fondduiven van de Combinatie Nieuwenhuis over. Deze combinatie woonde hemelsbreed 100 meter achter hem en de duiven waren snel over gewend.  In dat jaar werd hij direct kampioen middaglossingen van de fondclub Noord Holland. Hij kocht duiven bij T. streefkerk Ameide, Cees van der laan Castricum, Cor Schermer Limmen. Jan Roelofs Alkmaar, Bennie Homma Balk, en kort geleden bij Jelle Jellema uit Nijverdal. Van deze duiven zit een mengelmoes van koppelingen op zijn hok.  En daar kan Kees prima mee uit de voeten gezien zijn prestaties de laatste jaren. U kent allemaal nog Queen of the Night die Pau op haar naam schreef in 2016. En zo kunnen we nog een heel rijtje aan topduiven opnoemen!  Wie gaat er op bezoek bij deze marathon specialist? Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 51 van A.P. Overwater, Strijen Bon jonge duif i.o. Winnaar Dax sector 2  AP Overwater - 20 jaar absolute top.  Vele hokken slaagde met deze de duiven van deze man uit Strijen. Verder stamopbouw wordt regelmatig versterkt met een topduif, maar hoofdzakelijk draait alles op zijn oude vertrouwde stam. Zijn diesels.  Wie o wie ? Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 52 van Comb Rekker-Westra, Berlicum Jonge duif 2019 i.o. Winnaars Perigiueux Sector 4 Zoals het dit overnachtseizoen begon, zo eindigde deze ook voor Auke en Marijke. Superlatieven schieten te kort om de prestatie van Auke en Marijke uit te drukken.  Het fenomeen uit in 2017 en 2018 zich ontpopte toch de absolute top.  Opbouw stam: hun eigen Roos en Barto lijn. Daarnaast hebben ze nog duiven van Jelle Jellema, Jan Ernest en Sjaak Buwalda op het hok zitten.  Kortom ben raap voor bieden op deze bon, want vele hebben wel zin in een hok bezoek en een toppertje erbij.  Jong 2019 voor deze bon. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 53 van Robin Rigter, Eemnes Jonge duif 2e ronde Hier een bon van een 29 jaar jonge topper!  Werkzaam in de bodemsanering in Nijkerk werd in 2018 o.a. 1e Nationaal kampioen jong o.a. alsmede ook in afd. 7. 1eDuifkampioen afd. 7; 12e Duifkamp. Midfond afd. 7.  Zomaar enkele prestaties die deze jonge man al bij elkaar heeft verzameld. Hij heeft o.a. duiven van Comb. Callis uit Bussem. Hans Hak en Comb. Boekelo.  Dit alles op een hok wat in Januari werd geplaatst!! Dus enkele maanden voor het seizoen! Knap werk!  Jonge duif uit de kwekers die je zelf kunt uitzoeken!  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 54 van Jac Schra, Staphorst Jonge duif i.o. Winnaar Morlincourt Sector 4 In onze mooie sport is Jac Schra sinds jaar en dag een bekendheid. Vanaf het moment dat Jac serieus met duiven startte heeft hij vele grote concoursen en kampioenschappen op zijn palmares laten bijschrijven.  Maar Jac teert niet op oude prestaties, wat gemakkelijk kan als je bedenkt, dat Jac vanuit Bergerac met verre overvlucht de snelste duif van heel Nederland pakt van ruim 113.000 duiven.  Nee, "bezeten" als Jac is van het spelletje worden ook nu nog wekelijks de meest fantastische uitslagen gemaakt en niet alleen op verenigingsniveau maar ook in groot verband. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 55 van G & R Schuiling, Wijhe Bon jonge duif i.o. Wie kent ze niet?  Vader Gerard van inmiddels 75 jaar en zoon Remco van 49. Vliegen al jaren achtereen prachtige resultaten bij elkaar op de Vitesse en Midfond vluchten met hun doffers op weduwschap.  2018 werden ze kampioen 1e Generaal snelheid aangewezen en 8e o.aangewezen.  In regio N.O. verzamelden ze een serie asduiven: 1,6,9,10 Vitesse oud; 4e Midfond;4e Jonge duiven; 2,5,7,8. Generaal snelheid! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 56 van J. Schutjens, Geffen Een kampioen die zijn weerga niet kent!  De afgelopen jaren 6,5,2,1 Kampioen NPO op de overnachtfond.  Deze bon kan alleen maar versterking voor uw hok betekenen!!  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 57 van Comb Sijbesma/Klaver, Tzummarum. Bon jonge duif i.o. WINNAAR NATIONAAL QUIÉVRAIN JONGE DUIVEN SECTOR 4 Op 1 September jl. stonden de Sectorale vluchten jonge duiven voor heel Nederland op het programma. De weersomstandigheden waren uitstekend te noemen zodat alle sectoren de duiven vroeg konden lossen met prima condities. Mooie blauwe luchten die afgewisseld werden door schitterende stapelwolken. Een zwakke Noordoostenwind maakt het een eerlijk concours waar de duiven die in topconditie verkeerden zich konden onderscheiden.  Winnaar Maarten is een P. Crans maal van Andel Leeuwarden.  Deze combinatie schenkt een bon voor 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 58 van J.L.M. Van der Sman, Nootdorp Bon jonge duif naar keuze Winnaar Bordeaux Sector 2 Hans van der Sman is nog niet zolang fond speler omdat, zoals de meesten van ons, eerst het programmaspel de hoofdmoot was. Maar omdat er steeds minder duiven richting Nootdorp moeten wordt de trek anders en is het moeilijker om met de top mee te doen. En daar is deze sportman nou net te fanatiek voor om niet voor de top te gaan, dus werden er fond duiven aangeschaft bij bevriende liefhebbers. De locatie waar nu wordt gewoond en met de duiven wordt gespeeld is werkelijk een eldorado voor de duiven en die leuke hond en voor tuin voor liefhebbers een lust voor het oog.  Wie gaat er naar Nootdorp op bezoek om een bezoekje te brengen aan deze sportieve sportvriend? Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 59 van A. Smeets, Reuver Duif 2018 De beste liefhebber WHZB-TBOTB in 2017 schenkt ons een duif 2018.  De vader is een duif van 2014-1257761-> Werd 1 en 2 Asduif in SS Grenstreek en 1e Asduif Midfond. Huibregts x Klak x Smeets.  De moeder is de 13-3826 Soort Klak via Smeets-Peeters. 2018: 5e o.a. en 4e Aang. Nat. Kamp. Vitesse. 3e Vitesse en 5e Midfond Kampioen afd. Limburg. 4e Asduif Midfond. Generaal Hok kampioen SS Grensstreek. Een topper!! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 60 van A. Thijs & Zn, Heikant. Duif 2018 NL18-1146068 Wat moeten we hier nog overschrijven? Adrie Thijs boekte in 2017 zijn 20e Provinciale overwinning en ook dit jaar ging het weer als vanouds. Hij werd zowel op de Vitesse jong als Midfond jong 1e Hok in de afdeling; won meerdere keren de titel grootmeester en ook nog eens een Clean Sweep of twee.  Met duiven van eigen soort aangevuld met duiven van Hans Dekkers en enkele Belgische sportvrienden legt hij de concurrentie in Rayon Oost het vuur aan de schenen. Hij werd daar dan ook 2e Midfond hok oud; 2e Dagfond hok; 1eNatour hok en 1e Generaal Hok.  Wie neemt dit duifje meer naar huis? Link naar bon info op site: Link naar bon info op site: https://www.gps- auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Veiling 4 10 bonnen Bieden mogelijk tot zaterdag 30 maart 21.30 uur Bonnen van volgende liefhebbers:

Bon 61 van Pieter Veenstra Drachtstercompagnie. Duif 2018 NL18-137 Nazaten van de superieure Mr. Blue-dynastie en van iconen zoals Special Blue, Dolce Vita, Chanel no 5 en Rolex zorgen nog steeds voor imponerende prestaties, zowel bij Pieter Veenstra als op andere tophokken in binnen- en buitenland.  Pieter Veenstra , een naam die klinkt als een klok in de internationale duiven wereld.  Wie kent ze niet… de toppers Dolce Vita, Rolex, Mr. Blue, Golden Blue, Chanel NO.5, Sissy, Da Vinci, Special Blue, etc. Met ontelbare overwinningen en een keur aan nationale en internationale asduiven groeide de kolonie van Pieter Veenstra uit tot Nederlands beste hok van begin 21e eeuw. Alles wat er te winnen is heeft hij gewonnen!!  Samen met zijn zoons en support van zijn gezin blijft hij een parel in de Nederlandse duivensport.  Hij schenkt ons een duif 2018 uit de beste lijnen van zijn hok! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 62 van G. & S. Verkerk, Reeuwijk. Bon jonge duif i.o. Superlatieven schieten te kort om deze liefhebbers aan u voor te stellen. NPO Overwinningen, Olympiade duiven; Nat. Asduiven en kettinguitslagen rijgen ze aan een. Of het de normaalste zaak van de wereld is.  Maar ook door Bas en zijn vader moet er hard gewerkt worden om dit allemaal te realiseren.  Ook dit jaar mochten ze Nederland weer vertegenwoordigen op de Olympiade in Poznan met hun super duivin!  Op www.verkerkpigeons.com vind u alle uitgebreide informatie. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 63 van Comb. Van Wanrooy, Geffen Bon jonge duif i.o. Winnaar Orleans Sector 1 Comb. van Wanrooy Geffen. De ambassadeurs uit Brabant van de duivensport. Winnaars Orleans jonge duiven. Nooit wordt iemand teleurgesteld. De duivensport mag volop mee genieten van hun prestatie.  Vele clubs worden gesteund met een bon. John van Wanrooy schenkt iets mooi voor de kopers.  Hierbij een bon jong 2019. Link naar bon info op site: Link naar bon info op site: https://www.gps- auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 64 van S. Westerink, Oudekerk aan de Amstel. Bon 2019 i.o. Winnaar Sezanne Sector 2. Hier wordt de laatste jaren hard met de duiven gespeeld. Het was dan ook niet toevallig dat juist hier de snelste duif werd geconstateerd van de Sectorale Midfondvlucht vanuit Sezanne. De eer ging deze keer naar de 78 jarige Siem Westerink.  Als ik hem hier mee confronteert zegt hij nuchter: “het was echt een verrassing voor mij”. Had het niet verwacht. Op mijn vraag: “wat is de reden dat je er weinig vertrouwen in had” antwoorde Siem “de vlucht voor Sezanne was niet goed genoeg”. Deze was zwaar met zeer onregelmatige aankomsten. Vandaar dat mijn vertrouwen in een zeer goede afloop niet hoog was. 78 jaar een mooie leeftijd om nog zo te genieten van de duivensport.  Ook werden er, om het soort nog iets zuiverder te maken, bij Verhoeven uit Goirle nog zuivere Janssen duiven gehaald. Deze toevoeging was een schot in de roos. De laatste aanwinsten komen bij Dr. De Weerdt uit Breda en Combinatie Verbree uit Putten vandaan. Mooie bon voor 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 65 van Vd Wiel & Schreuder, Luykgestel Bon jonge duif kwekers april/mei Deze combinatie aan u voorstellen is een open deur in trappen. Vele eerste prijzen hebben ze inmiddels op hun naam geschreven.  Alleen in 2018 al 19eerste prijzen in de club. Ze wonnen 7 NPO overwinningen en haalden meer dan 40 TXT plaatsen. In Veldhoven ligt de nadruk vooral op de marathon en ook daar worden prachtige prestaties behaald!  Andre is gewaardeerd schrijver en word vaak uitgenodigd om de prijzen van verschillende competities uit te reiken.  Wie bezoekt deze praatgrage Brabander?  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 66 van J. P. van Wijnen, Streefkerk Bon 66 van J.P. van Wijnen, Streefkerk. Jonge duif uitzoeken op het hok Deze combinatie aan u voorstellen is een open deur in trappen. Vele eerste prijzen hebben ze inmiddels op hun naam geschreven.  Alleen in 2018 al 19eerste prijzen in de club. Ze wonnen 7 NPO overwinningen en haalden meer dan 40 TXT plaatsen. In Veldhoven ligt de nadruk vooral op de marathon en ook daar worden prachtige prestaties behaald!  Andre is gewaardeerd schrijver en word vaak uitgenodigd om de prijzen van verschillende competities uit te reiken.  Wie bezoekt deze praatgrage Brabander?  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 67 van P. Wittenberg, Herpen Bon jonge duif i.o. Pierre een man die duivensport ziet op eigen wijze. Duiven worden niet gespaard maar gespeeld. De overwinning op Bergerac was een beloning voor inzet en vertrouwen in zijn duiven.  Naast de duiven is je familie ook heel belangrijk om het in evenwicht te houden. Oude soorten als Jan van Haaren en zijn eigen lijnen voeren al jaren de boventoon.  Voor wie deze bon 2019. Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 68 van J. De Ridder, Asperen Bon jonge duif i.o. De actuele Jos de Ridder duif, die in haar element is van 100-800 km, met voorkeur voor zware mid- en dagfondvluchteni is gevormd door duiven van Klinkhamer, Meulemans origine. Later versterkt met een zeer geslaagde inbreng van de fameuze Geelogers duiven(Lindenlauf, de Zwart) en duiven uit de beste Koopman lijnen.  2018:  6e NPO Peronne met "Bertina" van 19.037 duiven. 10e NPO Peronne met "Henrieke" van 19.037 duiven.  8e NPO Nanteuil met "Geralynn" van 6.748 duiven.7e Pt.St.Maxence met "Belgische Josine" van 5669 duiven.  Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 69 van Frans en Jose Belleter, Nispen Bon jonge duif i.o. Frans Belleter, 65 jaar oud, en werkzaam als timmerman in de bouwsector. Hij is op zijn 11e jaar met de duivensport begonnen. Toen nog op de naam van zijn ouders. Dit duurde tot aan zijn diensttijd. Hij startte met de programma vluchten.  In 1974 ontmoette hij zijn huidige vrouw. Bouwden en bungalow en gingen daar wonen. Ze hebben er een mooi stenen duivenhok geplaatst met 9 bakken per afdeling voor 54 weduwnaars, 18 nestduiven en 9 kweekkoppels. Vanaf dat moment was de aanpak alleen gericht op de "Grote Fond''.  Duiven van. C. Suijkerbuijk, Gebr. van Peer, Theo Ernest, H. Wijnands. Maar ook Frans kan al een reeks aan referenties overleggen.  Dit jaar schitterde hij op de olympiade met zijn Theodoor!  Wie gaat er op bezoek bij dit sympathiek duivenmelkers paar? Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u

Bon 70 combinatiebon van NPO Ook het NPO-Bestuur wil graag bijdragen aan de nationale dagen. Niet alleen door het werk wat er gedaan moet worden door het bestuur, maar ook om een bon te schenken.  Wanneer u deze bon koopt bent u verzekerd van 6 jonge duiven!  Ieder bestuurslid schenkt een jonge duif in deze bon.  Dat betekent schenkingen van:  Ester Noorderijk (Witte duif) M. van der Kruk (kl.kind Di Caprio) W. van Breene (schenking uit de 34e Nat. Barcelona 2018 Frankrijk. Deze duif was tevens 11e Asduif Barcelona 17/18 in frankrijk en 37e int. Bij Ton Geitenbeek, Jeffery Voorn en Frederik Dekker (Gebr. Dekker) een jong uit het kweekhok!! Link naar bon info op site: https://www.gps-auctions.com/Auctions.aspx?auctiontype=u