Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doelstellingen In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Contact maken met mensen om wie u geeft U kunt eenvoudig in contact komen met.
Advertisements

Microsoft® Lync™ 2010 Training voor vergaderen en samenwerken
Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Hoofdpagina uitnodigen leden mijn pagina video’s berichten Daarna klik je bij Vormgeving op appearance page op de volgende pagina kies je eerst een template.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
LRP FONDSEN /ABONNEMENTEN/REKENINGEN release 2.1 Koos Willemse.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Overstappen naar Lync 2013 Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen Als de video's in deze cursus niet worden afgespeeld, moet u mogelijk QuickTime.
Powerpoint op 2 schermen
om deze presentatie uit te voeren
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor antwoordgroepen
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 Attendant
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
MS Dynamics CRM: Werken met dashboards en grafieken Yannick Nauwelaerts.
TELEFONEREN MET SKYPE 11/01/2011
Een presentatie maken Les 2
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.
Handleiding ClassDojo
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Lightroom les 5: Jean-Pierre Bongartz 10 maart 2015.
ONTSLAGREGELEN.nu Gemakkelijk samen het ontslag regelen.
Voorjaar 2004SAP/HR Rapportages en eenvoudige Queries1 Voorjaar 2004 SAP/HR Rapportages en eenvoudige Queries SAP/HR.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
WORKSHOP SKYPE Christiaan Thimister. AGENDA Kennismaking Microsoft Account Installeren / instellen van Skype Toevoegen van contactpersonen Eén op één.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.
Deel 2 Openen van Programma’s Volgende = → toets.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
SharePoint Machtigingen In de Private en Public cloud.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?
SharePoint Versiebeheer
Microsoft® Office Word 2007-cursus
Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail
5 tips om eenvoudiger te werken
Instructie om een afspraken te plannen
Webinar SharePoint Standaard Werkstromen
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Handleiding NODR Schade App
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Welkom bij de tutorial Copy to all
Wat is WhatsApp? WhatsApp is een gratis berichtenservice waarmee je jouw vrienden een bericht stuurt. Zie het als het versturen van een sms'je, maar dan.
50 toetsenbordsneltoetsen in Outlook waarmee u sneller kunt werken
Postvak IN Het georganiseerde Map opschonen Gesprek negeren
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Sjabloon voor socialemedia-afbeelding
Transcript van de presentatie:

Video Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 De lay-out kiezen Klik op Kies een lay-out in het videogespreksvenster en kies een van de volgende opties: Galerijweergave als u de video's van alle deelnemers wilt zien. Sprekerweergave als u alleen de video's van de presentatoren wilt zien. Inhoudsweergave als u alleen de inhoud van de vergadering wilt zien. Compacte weergave als u alleen de tegels van de deelnemers in een compact venster wilt zien. Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 Video Uw videoapparaat instellen U hebt een camera nodig voor het delen van uw video's, maar niet om de video's van iemand anders te kunnen zien. Voor het instellen van uw camera: Klik op Opties b in het hoofdvenster van Lync en klik daarna op Videoapparaat. Ziet u geen videovoorbeeld? Controleer dan of uw camera goed werkt. Klik op Camera-instellingen als u de instellingen wilt wijzigen. Deelnemers beheren Voor het beheer van deelnemers klikt u met de rechtermuisknop op een foto of video en daarna klikt u op: Dempen, Dempen opheffen of Verwijderen als u het geluid wilt in- of uitschakelen of een persoon uit het gesprek wilt verwijderen. De videospotlight vergrendelen als u speciale aandacht wilt voor een video van een bepaald persoon. Vastmaken aan galerie om die persoon in de Galerijweergave te houden. Een videogesprek starten Wijs in de lijst met contactpersonen naar de foto van een contactpersoon en klik op het camerapictogram. Op het scherm van uw contactpersoon verschijnt een bericht waarmee hij het gesprek kan accepteren. Als u het videogedeelte van het gesprek wilt afsluiten, wijst u naar het camerapictogram en klikt vervolgens op een van de volgende opties: Weergave kiezen In het videogespreksvenster klikt u op Videogalerie loskoppelen als u de video's in een apart venster wilt bekijken, Weergave op volledig scherm als u een grote weergave wilt en als u wilt terugkeren naar de normale weergave klikt u op Videogalerie koppelen. Mijn video stoppen als u uw videostream wilt beëindigen. U kunt dan echter nog wel de video's van anderen zien. Video beëindigen als u helemaal geen video's meer wilt zien. U hebt dan echter nog wel geluid. TIP Als u tijdens een chatbericht of audiogesprek op het camerapictogram klikt, verandert u het gesprek in een videogesprek. © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden.

Een videovergadering starten Begin een ad-hoc-videovergadering over een zeer urgent onderwerp. U kunt meerdere personen uit uw lijst met contactpersonen selecteren door de Ctrl-toets ingedrukt te houden en op de namen te klikken. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde namen en klik op Een videogesprek starten. Als u een videogesprek opstart, gebruikt u automatisch Lync-computeraudio. Gebruik de videobesturingselementen voor het leiden van de vergadering. Andere personen voor een videogesprek uitnodigen Houd de muisaanwijzer in het gespreksvenster op het pictogram van een persoon en klik op Meer mensen uitnodigen. Typ of selecteer de nieuwe deelnemer(s), en klik vervolgens op OK. Uw nieuwe deelnemer(s) ontvangen een verzoek om mee te doen aan uw gesprek. Video aan een chatsessie toevoegen Wijs in het gespreksvenster naar het camerapictogram en controleer uw voorbeeld. Indien nodig, pas uw camera aan en klik op Mijn video starten. Als u uw video niet meer wilt delen, klikt u op Mijn video stoppen. Een videogesprek beantwoorden Wanneer iemand u belt, verschijnt er een melding op uw scherm. Als u het gesprek wilt beantwoorden, klikt u ergens in het fotogebied. Klik op Negeren om het gesprek af te wijzen. Klik op Opties en selecteer daarna een van volgende opties: Beantwoorden met een chatbericht in plaats van video. Alleen met audio antwoorden als u uw video niet wilt delen. Wijzig uw status in Niet storen om dit gesprek en andere gesprekken te negeren totdat u uw status weer hebt gewijzigd. TIP Klik op Video beëindigen als u uw video niet meer met anderen wilt delen EN hun videofeeds niet meer wilt zien.