Banquetingmap 2019.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op de bijeenkomst voor ons super gezellige geweldige vriendenweekend
Advertisements

HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Zuivelproducten en Eieren
Bussink Kerstbrochure 2009
Feestelijk dessert.
De gezonde voedingstest
Naam bestuurder: ……………………………………………… Naam navigator: ……………………………...………………… Adres: …………………………………………………………….. Postcode en woonplaats: …………………………………….. Telefoon:
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Gezond leven De quiz! Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Leg eerst de bedoeling van de quiz uit: we gaan kijken wie er het meeste weet.
Een heerlijke combinatie van ontbijt en lunch
Cateringlijst 2013 “Ut Opsjupperke” Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk “Ut Opsjupperke” Kerkplein GH Stramproy Tel/fax.
Cateringlijst 2011 “Ut Opsjupperke”
Fair Shares Totaal Vers Jaar 2006
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
Wereldwijd Aan het ontbijt.
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
2rootje ‘Die-eet’ De voedingsdriehoek.
Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A
3. Over smaak valt niet te twisten
ATLANT CATERING WERK MET MEERWAARDE Opleiding Atlant WEL. Thema: Dranken.
Gezellig aperitieven met broodhapjes
La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
Aperitief en aperitiefhapjes.
S a l a d e s Rocket v 10,00 rucola, buffelmozzarella, rode ui, pijnboompitten, pesto, tomaat en balsamicodressing Chèvre 10,00 salade met warme geitenkaas,
Kruiswoordraadsels eten & drinken
Restaurant Swing Restaurant Swing biedt een uiteenlopend menu welke iedere 4 weken wisselt. U kunt een keuze maken uit losse gerechten of zelf een 3-gangen.
Charlie’s Eetcafé Bastien Wusten.
Voedingsbeleid [naam school]
Agora Land:Spanje Regisseur:Alejandro Amenábar Duur:126 minuten Jaar:2009 Start:20:00 uur Meer informatie? Pak het Filmhuis boekje!
Herhaling vocabulaire les 4 + nieuwe woorden
Hoofdstuk 3 Systematisch tellen
Kruiswoordraadsels eten & drinken. 1. Dunne pannenkoeken zijn xxx.
Van harte welkom. Hoofdsponsor Sponsorcollectief.
Gezellig aperitieven met broodhapjes. Goed begonnen… Enkele tips voor een geslaagd aperitiefmoment Voorzie een vijftal hapjes per persoon Varieer in smaak,
1 VOEDINGSAUTOMATEN : OPPORTUNITEITEN IN DE ZORG Luc Vanhaverbeke Diensthoofd facilitaire dienst UZ LEUVEN.
Feestelijk dessert. Festijn voor zoetekauwen Wat serveer ik in een dessertenbuffet? Droog gebak Crème-au-beurretaart / kerststronk Slagroomtaart Petit-fours,
Smaak.
Richtlijnen Gezondere Kantines  Basisregels  Uitstraling  Verhouding betere keuze/ uitzondering  Groente en/ of fruit 1.
Positie en grootte van foto aangeven Positie van de kopregel; kleur, grootte en lettertype aangeven Positie van de subkop; kleur, grootte en lettertype.
Voedingsdienst Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ Maaltijdservice(extramuraal) Maaltijdservice(extramuraal) Restaurant “Onder de Pannen” Restaurant “Onder.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet Franse uiensoep met een kaas-twist en Molenbrood Gebakken beenham met honing-mosterdsaus Boeuff Bourguignon.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
The Mauves Boys ● Supporters van Anderlecht ● Bijnaam The Mauves.
Hoe blijf ik met weinig geld gezond?
Weekmenu Kunstgrastoernooi 2017
Gemaakt door Jip boogaerdt
Van harte welkom.
Voeding alimentación Door Geerte Plas.
Afscherming cauliflower lettuce komkommer cucumber.
Voedingsdienst Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’
Wij zijn op 1 ͤ en 2 ͤ kerstdag vanaf uur geopend,
Voedingsbeleid [naam school]
Voedingstest Gemaakt door: William, Rien en Metrijs.
Banquetingmap Impulse / Gebouw 115
VIP CATERING INFORMATIE
Familiedag 24 juni 2018 De familiedag zal plaatsvinden in de zaal van Zonnig leven in de vorm van een buffet.
Maandag 18 januari 2016 Bourgondisch buffet
Banquetingmap Restaurant Impulse
Prijslijst Balls & Beer Foodtruck
Van harte welkom.
De actieve voedingsdriehoek
Van harte welkom.
Het eten.
DE VOEDINGS – DRIEHOEK.
Baan Phetara in samenwerking met Krua Thai restaurant
Snel en gemakkelijk eten.
Brasserie De Stoof bestaat nu iets meer dan een jaar… en het was een jaar met heel wat uitdagingen. Wat velen misschien niet beseffen is dat een zaak openen.
Samen Smullen Paasbrunch
Positie van de kopregel; kleur, grootte en lettertype aangeven
Transcript van de presentatie:

Banquetingmap 2019

Voorwoord Voor u ligt de banquetingmap van Restaurant Bij de Tijd. Deze map geeft u slechts een selectie van alle mogelijkheden. Alles is bespreekbaar! Met deze banquetingmap willen wij u op voorhand een duidelijk inzicht geven in de kosten die samenhangen met uw keuze. De prijzen die genoemd worden in de banquetingmap zijn per persoon of per stuk, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn inclusief de geldende btw en gebaseerd op reserveringen van maandag tot en met vrijdag van 12.30 uur tot 20.00 uur. Alles in deze banquetingmap wordt geleverd met bijbehorend servies en eventueel bestek, tenzij anders is aangegeven. Voor reserveringen buiten genoemde dagen en tijden én op feestdagen, gelden andere tarieven. Wij informeren u graag hierover. Afhankelijk van de reservering, is het mogelijk dat er materiaalkosten in rekening worden gebracht. Vanzelfsprekend wordt u hierover voorafgaand aan de uitvoering van uw reservering geïnformeerd. Mocht u wensen hebben die niet in deze map omschreven zijn, dan maken wij graag een voorstel op maat voor u. U kunt hiervoor altijd terecht bij ons. Wij wensen u veel culinair genot en een prettige belevenis. Contact gegevens: e.bandsma@debilthuysen.nl 06-23216723 06-27196409

BESTELPROCEDURE FACTURERING Bij reserveringen voor meer dan 25 personen, dient u minimaal vier dagen voor het evenement uw reservering te plaatsen. Bij reserveringen van minder dan 25 personen, verwachten wij uw reservering minimaal twee dagen voor het evenement vóór 14.00 uur. Het wijzigen van de aantal personen horen wij graag uiterlijk 48 uur van te voren. Voor maatwerk neemt u contact op met de restaurant manager en hij stelt vrijblijvend een offerte voor u samen. Annuleren van bevestigde offertes Voor het annuleren van bevestigde offertes, geldt dat bij annulering tot 48 uren voor de dag van uitvoer 25% van het offertebedrag in rekening wordt gebracht. Bij annulering tussen 48 uren en 24 uren voor de dag van uitvoer, wordt 50% in rekening gebracht. Binnen 24 uren voor de dag van uitvoer, wordt 100% in rekening worden gebracht. Het is mogelijk dat u uw banquetingactiviteit (deels) bij ons annuleert, maar dat er door ons al kosten zijn gemaakt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan huur van materialen. Indien wij deze niet tijdig kosteloos kunnen annuleren, zullen de kosten hiervan worden doorberekend, ongeacht het tijdstip van annuleren Op basis van de definitieve uitvoering, stellen wij de rekening samen. Als uw evenement langer duurt dan gepland en is overeengekomen, worden er additionele personeelskosten in rekening gebracht. Hiervoor hanteren wij onderstaande tarieven: Maandag t/m vrijdag 20.00 uur - 24.00 uur € 20,00 per uur pp Zaterdag hele dag € 22,50 per uur pp Zondag hele dag € 25,00 per uur pp Bij partijen van persoonlijke aard gaat onze voorkeur uit naar direct afreken. Bij partijen voor bedrijven kunt er ook voor kiezen dat de factuur na gestuurd wordt.

HIGH TEA High tea € 20,00 pp Laat u eens heerlijk verrassen door het zoete ‘goede’ van onze Engelse buren. Compleet traditioneel geserveerd, waant u zich in ‘de Engelse loungesferen’. Bij deze high tea worden diverse soorten thee geserveerd en kunt u zelf een samenstelling maken uit onderstaande zoetig- en hartig heden. Wij gaan uit van zes items per persoon. • Muffins • Chocolade vlaaipuntjes • Appel & limoen vlaaipuntjes • Brownies • Cheesecake • Carrot cake • Crème Petit four • Scones met clotted cream en jam • Slagroomsoesjes • Diverse mini donuts • Fingerfoodsandwiches (o.a. belegd met kip, roomkaas, eiersalade en gezond) • Quiche (vlees, vis of vegetarisch) Seizoens fruit De high tea is te bestellen vanaf 6 personen

ONTBIJT EN LUNCH Uw bestellingen voor ontbijt en lunch ontvangen wij graag mimimaal een week van tevoren. Wanneer u op kortere termijn een ontbijt of Lunch nodig heeft voor kleine aantallen, verzoeken wij dit te overleggen met de Restaurant Manager. Voorbeeld ontbijt buffet€ 18,00 pp Diverse gebakken broodjes Roomboter Kerststol (alleen met kerst) Engels ontbijtbuffet met Scambled eggs, bacon, en wittebonen in tomatensaus. Eiersalade met bieslook Frans kaasplateau Yorkham Kalkoenfilet Hollandse kaas Zoetwaren zoals jam hagelsag Roomboter Jus D’orange Yoghurt met notenmix Koffie of thee Lunch keuze A € 9,50 pp Soep van de dag Pistolet met ham of kaas Broodje gezond Melk of karnemelk Koffie of thee Of Zalm/Huzarensalade met een Pistolet Lunch keuze B € 10,50pp Pistolet carpaccio Broodje Biologische kroket Melk of Karnemelk  Of  Soep van de dag 2 Stokjes Saté met brood en friet Melk/ Karnemelk Eventueel is er ook de mogelijkheid voor een vegetarische snack of broodjes  

LUNCH Tevens is er ook de mogelijkheid om van de kaart te lunchen , Hiernaast ziet u onze mogelijkheden. Lunchkaart Broodjes, keuze uit: ciabatta, triangel meergranen brood of zachte broodje Ham of kaas € 1,75 Gezond € 2,75 Brie met honing € 2,75 en gemengde sla Tosti ham/kaas € 2,75 Op boerenbrood Italiaans broodje € 2,75 Salami, kaas, jalapeno pepers en rauwkost Frikandel € 2,00 Kroket € 2,25 2 kroketten met brood € 5,00 Gerookte zalm met Boerenbrood € 6,00 Met mesclun sla en dille mayonaise Uitsmijter ham/kaas € 4,50 Met 2 eieren Boerenuitsmijter € 5,00 Met 3 eieren Geitenkaas salade* € 6,00 Met couscous, gemengde sla, zongedroogde tomaten, rode ui, perzik, walnoten en honing

RECEPTIES & BORRELS Borrelkaart Gemengde Bittergarnituur 6 stuks Bitterballen, kaasstengels en vlammetjes € 3,00 Vlammetjes 6 stuks € 2,50 Bitterballen 6 stuks € 3,00 Kaasstengels 6 stuks € 2,50 Bierbitterbal 6 stuks € 3,50 Biologische bitterbal stuks € 3,00 Bittergarnituur arrangement 2 kaasstengels 2 vlammetjes 2 bitterballen € 3,00 Knabbelgroente met dipsaus pp € 2,50 Diverse crostini’s € 1,50 Wrap met zalm € 1,25 Halve ei met ham en asperge € 1,25 Mini Pastei € 1,50 Frisdrank Cola € 1,50 Ice tea € 1,50 Fanta € 1,50 Cola light € 1,50 Cassis € 1,50 Sprite € 1,50 Bitter lemon € 1,50 Tonic € 1,50 Spa rood € 1,50 Spa blauw € 1,50 jus d’orange flesje € 1,75 Appelsap flesje € 1,75 Verse jus d’orange € 2,50 Pils € 2,00 speciaalbier € 2,25 Amstel 0% € 2,00 Radler 0% € 2,00 Likeur/whisky 43 € 3,00 Tia Maria € 3,00 Di saronno € 3,00 Famous grouse € 3,00 Beerenburg € 3,00 Veiux € 3,00

DINER Hieronder vindt u twee voorbeelden van wat mogelijk is, ook kunnen wij geheel naar eigen keuze een menu samenstellen €17,50 pp Indonesisch/ Chinees buffet Voorgerecht Chinese groentesoep Hoofdgerecht Gado gado met sate en pindasaus 2 stokjes kip sate Rendang Sajoer boontjes Sambal eieren Rijst / bami Atjar, kroepoek. Dessert: Cocos ijs met spekkoek   € 15,00 pp Voorgerecht: Meloen met ham Of Carpaccio Of  Hoofdgerecht: Kippendij saté met saus, friet, sla en stokbrood. Zalm met friet,sla en stokbrood. Dessert: Petit grand dessert