Want dat maakt het wachten leuker.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vind jij de weg naar onze buurgemeenten ? Ga telkens met de pijltjestoets naar de volgende dia. Denk na (of noteer op een blaadje) wat er op de stippellijntjes.
Advertisements

Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Effectief powerpointgebruik
De dag uit het leven van Mayibungi Hallo! Mijn naam is Mayibungi. Ik ben 12 jaar en woon samen met mijn ouders, mijn tante, mijn twee broers en mijn kleine.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Hoe word je gelukkig ? Datum: Les 2 Ethiek – Hoe word je gelukkig – Les 2.
HOE KRIJG JE LES IN DE TOEKOMST? In de toekomst krijg je les op computers,ipad50,en met een speciale bril op. Een 10d bril. Of bijvoorbeeld met een 10ds.
TTS introductie Welkom Welkom bij de introductie van TTS. U wordt rondgeleid langs verschillende belangrijke gebieden van TTS.
The art of game design Hoofdstuk 20 en 21.
Door Daan, Pim, Rik en Karlijn
1 van 4 51 Maatfles ontwerpen Opdracht 1: Overleg met elkaar in welke van de zes voorwerpen jullie denken dat het meeste water kan. Maak dus een schatting:
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
Glow.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Een eerste opzet met mogelijkheden
Deze PowerPoint gaat over de website leukedingetjes1.weebly.com!
Gebruik de pijltjestoetsen
Het circus.
Patiëntveiligheid Wij doen er alles aan om uw behandeling zo veilig mogelijk te doen verlopen. Zelf kunt u hieraan ook bijdragen. Hier volgen 6 tips wat.
Woordenschat groep 5 Thema 10 Les 2
Goedendag computerbezitter!
Zinnen die doen nadenken !
Vriendschaps Powerpoint Voorstelling.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant Microsoft Office 2013 Powerpoint.
En toen was het voorbij Vraag jij je nooit af wat mensen moeten denken net voor dat ze een ongeluk krijgen of zelfmoord plegen Hier kun je proberen om.
Opdracht: ga voor het bord staan en houd de houtjes vast. Hou je handen zo ver mogelijk uit elkaar en ontdek wat jou spanwijdte is.
Biomimicry Door Benjamin en Jonas. De lichtgevende bactërien Fokken  We hebben in deze powerpoint ons fok plan bedacht.
Powerpoint presentatie.
DE ZONNE /AQUA ENERGIE COLLECTOR Sondervick College AT2B VELDHOVEN Bart Gerritsen Melissa Schmidt Rowin Gabriëlse Chloë Strauss Wouter van Vlerken.
Opdracht 1a SHARON STAHL MM1B MODEVORMING, MODEGESCHIEDENIS.
Maak foto’s van kinderen die tegenstellingen uitbeelden. Opdracht: 1. De kinderen gaan in tweetallen een tegenstelling bedenken die zij willen.
Ongeschikt Te weinig contrast, Te weinig kleur geschikt veel contrast, Veel felle kleuren 
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Ontdekkingen in de zomer
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
29 maart CREADAG.
Bepaal jouw SuperPowers!
1. Kan je objectief kijken?
Nieuwe next level schoenen Ze nemen je overal naar toe
29 maart CREADAG.
3. Dus zonder probleem, heb je geen ideeën?
Speksteen bewerken Door: Stef en Jasper.
© UNIEK IN DE KLAS.
Door Maresa, Mila en Isabel
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
Les 1 ruimte vangen in de klas
De geschiedenis van Sint en Piet.
dit is een normaale spoor weg over gang
Ll W A C H T ! JULIE SIKKING Wil je blijven leven, wacht dan even.
Hello everybody, Wij hebben een super cool
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Dit idee is gemaakt door: Gr8 van OBS Goejanverwelle
Semantisatieverhaal: Het is nu maart, en na maart komt april hè
Les 1 ruimte vangen in de klas
Ontwerp een buitenles Les 1 Les 6.
Een briefje uit de hemel? Nevendienst voor jongeren
Semantisatieverhaal: Ik had dit weekend een verrassingsfeestje voor een vriendin. Mijn vriendin mocht beslist niet weten dat ze een feestje kreeg. Beslist.
KAN WATER OVERAL NAARTOE STROMEN?
volgende bladzijde terug
Mijn spreekbeurt: Wat is diabetes?
Transcript van de presentatie:

Want dat maakt het wachten leuker. Virtuele waterfontein Want dat maakt het wachten leuker.

Inhoud Wat is de bedoeling Ons idee ontwerp Einde 

Wat is de bedoeling We moesten een idee maken zodat er minder ongelukken gebeuren, bij het wachten voor de spoorwegen. Maar het moet ook op een leuke manier zijn. Dus hebben we wat bedacht….. Het staat op de volgende dia!

Ons idee Ons idee is…………. Om een virtuele waterfontein te plaatsen bij de spoorwegen, net als een soort muur want misschien denken de mensen dan dat je er niet doorheen kunt rijden dus gaan ze wachten Want er gebeuren veel ongelukken dus misschien maakt dit het wachten leuker.

Ontwerp Dit zijn een soort virtuele waterfonteinen, alleen een beetje anders. Door de felle kleuren,en de speciale vormen lijken het net virtuele waterfonteinen. Dus de mensen gaan vast en zeker wachten omdat ze het zo mooi vinden. Dus dit gaat zeker werken!

Dit was het einde van onze powerpoint. Misschien gaat het wel een ontwerp worden dat ook echt gaat uitkomen. Door: groep Eva, Jordy, Angelina en Sanjiv.