De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ll W A C H T ! JULIE SIKKING Wil je blijven leven, wacht dan even.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ll W A C H T ! JULIE SIKKING Wil je blijven leven, wacht dan even."— Transcript van de presentatie:

1 ll W A C H T ! JULIE SIKKING Wil je blijven leven, wacht dan even.

2 Overgereden mensen en treinongelukken
Dit mag niet meer Er zijn al heel veel ongelukken gebeurd in Nederland. Een van de vijf treinvertragingen komt door mensen . Sommige mensen wachten niet als het rode licht gestopt is. Ook al gaat de spoorboom open ze rijden gewoon door. Er kan altijd nog een wagonnetje aankomen. Zo gebeuren er altijd nog ongelukken. Pazzup wil dat stoppen. Er mogen geen ongelukken meer gebeuren. Het wordt gevaarlijk. Daarom heb ik wat goede ideën bedacht.

3 T V ‘ S In de spoorbomen zit elektriciteit. Als we nou kleine tv’ s zetten op de spoorbomen dan vervelen de mensen zich niet meer als ze wachten. Als je dan een TV aan zet met kinderprogramma’s en een programma voor grote mensen dan komt het allemaal goed.

4 R A D I O ‘ S Als we nou net zoals bij de tv’s kleine radio’s neerzetten dan kunnen we tijdens dat we wachten naar muziek luisteren. Net zoals bij de tv kunnen we het ook op verschillende programma’s zetten.

5 I-PAD’S Een I-pad heeft elektriciteit nodig. Spoorbomen hebben elektriciteit, die I-pad zet je er dan op en krijgt elektriciteit. Zo kan je van alles op de I-pad doen. Spelletjes spelen, filmpjes kijken enz.

6 Ik vond het een leuke opdracht
EINDE


Download ppt "Ll W A C H T ! JULIE SIKKING Wil je blijven leven, wacht dan even."

Verwante presentaties


Ads door Google