Activities@vti “helikopter”.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Liemers College Locatie Vestersbos
Advertisements

Verlengsnoer met randaarde
De TechnoBoxen.
Wat heb je allemaal nodig Een schroevendraaier nummer 4
Lampenhoes Nodig: Stofschaar Stof Touchlamp van de Action € 7,95
> verder < sluiten Entrada-gebruiksaanwijzing. Inhoud > klik op een afbeelding < Zithoogte Zittingneigin g Zitdiepte Armleggerhoogt e Armleggerbreedt.
Pioniercursus Dinsdag 13 februari.
2 en 3, ze moeten in elkaar passen
Klik hier => DSN is mede eigenaar van de duitse fabriek Febrü. Zie ook
De Borenstandaard Naar volgende dia © 2008 | Noordhoff Uitgevers bv.
VOORAFGAANDE CONTROLES
Nestkast © Grondbroeders.
Klik hier =>. Goedendag! Wij verheugen ons dat uw keuze op Zody_Systeem 89 gevallen is. Om de optimale ergonomische ondersteuning te bereiken, moet Zody.
Techniek Explora logistiek spel
Achtergrond kennis techniek
Schroefasinstallatie huidige situatie per 11/1/02
Plaatsinginstructies
Compositie Begrippen klas 1 t/m 3.
Tekenen.
Piramide met vierkant grondvlak
Zitinstructie In zes stappen wordt het instellen van uw bureaustoel besproken. Hierbij wordt per stap uitgelegd wat de juiste instelling inhoudt en hoe.
Maak zelf papier Papier maken is helemaal niet zo moeilijk.
Rijgen en vlechten van een derailleurwiel
2.10 Frame controle.
Klik hier =>.
Klik hier =>.
De Dobbelsteen.
Lampenhoes Nodig: Stofschaar Stof
en zitinstructie neemt u plaats op uw stoel en
Welkom bij de cursus SketchUp 2014
VERVOER VAN VOORWERPEN IN BEDRIJFSWAGENS. RISICO’S  Van de weg raken, uit de bocht vliegen;  Geraakt worden door rondvliegende losse delen;  Niet op.
Ladders Sport voor sport. Ladders Sport voor sport.
Normalisatie in de landbouw
Instructies bij loskomen en vergeten van de patch  Algemene regels om beschermd te blijven tegen zwangerschap via hormonale contraceptie –In de stopweek.
Serieschakelaar. 2 enkelpolige schakelaars Serieschakelaar.
Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.
BIJ HET BEANTWOORDEN VAN LEESVRAGEN LITERATUURGESCHIEDENIS
Yves Rasquin Arbeidsgeneesheer AristA
Vouw het Kwiekbekje
Module Spanplaatjes.
TV installatiemethoden en realisaties
RoboCup Junior Bouwen van een robot voor de RCJr lessen Versie
Verftips Top 5 dat een professioneel je niet vertelt Een frisse laag verf kan wonderen verrichten in een kamer. Het brengt leven en frisheid aan een doffe.
1ste jaars E - pupillen Training 4.
E-learning voor succesvol meten met de qLabs INR meter
Maken van een Egyptisch of staaf boeket
Plaatsings Instructies
Plaatsingsinstructies
Plaatsinginstructie Silenzio ZR
Click-on Multi System ONTDEK HET NIEUWE UNIEKE LED MONTAGE SYSTEEM VAN KITELIGHT LED VERLICHTING IN ALLE AQUARIUMS VAN DE KLEINSTE TOT DE GROOTSTE MET.
TEKENEN RASTER voor opdracht PORTRET
Plaatsinginstructie Silenzio Retro ‘ZR’
Houtverbindingen.
Moduul 1 Spanplaten PO 0101.
De Dobbelsteen.
Wonddrukverband Een behoorlijk hard bloedende wond
Bouwkundige voorzieningen
Meten Deel 2/4 ovaliteit Jo Desutter OLVTD 2006
Meten Deel 2/5 kalibers Jo Desutter OLVTD 2006
Na de conclusie kneuzing of verstuiking:
Verlengsnoer met randaarde
Eindresultaat !.
Plaatsinginstructie Silenzio Retro ‘ZR’
Demontage kuipdelen ST1300
7e druk
Project elco reviseren
ROBOROBO.
Modelvliegtuigbouw Leerlingenhandleiding De Fantra VMBO II
Wonddrukverband Een behoorlijk hard bloedende wond
Leren programmeren met Scratch
Transcript van de presentatie:

activities@vti “helikopter”

activities@vti “helikopter” Volg de instructies zoals aangegeven in dit stappenplan, Veel succes

Start van het monteren,… ligt je gereedschap in de omgeving???? kruisschroevendraaier hamertje priem tang Platte sleutel nr. 7 voor m4

Plaatsen van de schakelaar op de grondplaat: Schroef de moer van de schakelaar. Verwijder het rondsel. Steek de schakelaar door de geboorde opening vanaf de onderzijde van de grondplaat.

Plaatsen van de schakelaar op de grondplaat: Breng de hendel door de opening van de grondplaat. Schuif het rondsel op de schakelaar.

Plaatsen van de schakelaar op de grondplaat: Schuif het rondsel op de schakelaar. Span de schakelaar aan met de moer. Niet overdreven aanspannen, gewoon vastzetten is voldoende. 1 rondsel blijft onder de grondplaatplaat

Plaatsen van de batterijhouder en de zetel: Breng de batterijhouder onder de grondplaat op zijn plaats: - de schroefgaten passen? Breng de zetel boven de grondplaat op zijn plaats: - in het midden van de breedte x = x - bovendeel van de rugleuning rakelings tegen de grondplaat.

Plaatsen van de batterijhouder en de zetel: Schroef het geheel vast van langs onder: - prik 2 gaatjes met de priem - gebruik de lange schroeven Controle: - staat de zetel juist - batterijhouder niet te hard aanspannen,….

Plaatsen van de ledhouders: Breng de houders vanaf de voorzijde in de geboorde openingen.

Plaatsen van de ledjes in de houders: Breng de ledjes vanaf de achterzijde in de geplaatste houders.

Plaatsen van het frontstuk: Plaatsen van het afgeronde frontstuk met gleuf: het frontstuk centreren in de breedte van de grondplaat, gebruik de mal om de juiste diepte te verkrijgen, gebruik de lange schroeven.

Plaatsen van het frontstuk: Plaatsen van het afgeronde frontstuk met gleuf: het frontstuk centreren in de breedte van de grondplaat, gebruik de mal om de juiste diepte te verkrijgen, gebruik de lange schroeven. 1 rondsel blijft onder de grondplaatplaat

Montage van het landingsstel: Neem de 2 kleurige afgeschuinde regel. Plaats in de voorzien boring de deugelstokjes. Op de deugelstokjes klop je het rechthoekig balkje. Dit wordt 2 x uitgevoerd. 1 rondsel blijft onder de grondplaatplaat

Plaatsen van het landingsstel: Neem de grondplaat en schroef de steunvoetjes, landingsstel vast. Opgelet: Gebruik de korte schroeven. Zijdelings gelijk met de grondplaat. Vooraan tegen de

Plaatsen van het landingsstel: Herhaal dit aan de andere zijde van de grondplaat. Opgelet: Gebruik de korte schroeven. Zijdelings gelijk met de grondplaat. Vooraan tegen de

Plaatsen van het afgeronde bovenstuk: Neem het afgeronde bovenstuk met gleuf. Opgelet: Gebruik de korte schroeven. Het gaatje in de houten lat moet juist gecentreerd liggen tegenover de opening in de grondplaat.

Plaatsen van het afgeronde bovenstuk: Neem het afgeronde bovenstuk met gleuf. Opgelet: Gebruik de korte schroeven. Zijdelings gelijk met de grondplaat. Vooraan tegen de 1 rondsel blijft onder de grondplaatplaat

Plaatsen van horizontale schroeven: Neem de langste metaalschroef: Plaats deze vanaf de onderzijde. Neem de langste moer.

Plaatsen van de horizontale schroeven: Neem de langste metaalschroef span deze tot tegen het hout. Neem het rondsel en schuif dit op de schroefdraad. 1 rondsel blijft onder de grondplaatplaat

Plaatsen van de horizontale schroeven:

Plaatsen van de horizontale schroeven: 1 rondsel blijft onder de grondplaatplaat

Monteren van staart: Neem de langste metaalschroef span deze tot tegen het hout. neem het rondsel en schuif dit op de schroefdraad.plaat.

Monteren van staart: Neem de kortste metaalschroef span deze tot tegen zijkant van de staart. Neem de kortere moer en draai ze op de schroef. 1 rondsel blijft onder de grondplaatplaat

Monteren van staart: Schuif de verticale schroef tot tegen de moer. Zet het geheel vast met de siermoer. 1 rondsel blijft onder de grondplaatplaat

Monteren van staart: Plaats de deugel in de staart. De staart met deugel schuif je door de opening van de grondplaat in het geboorde gat van het kopstuk.

Plaatsen afscherming: Plaats de mica in de gleuf van het kopstuk.

Plaatsen afscherming: Mica wordt gebogen en in de groef van het frontstuk geplaatst.

Plaatsen afscherming: Mica wordt gebogen en in de groef van het frontstuk geplaatst. Houten latje wordt in de groef geplaatst en spant het geheel op.

Proficiat je helikopter is afgewerkt: Niets vergeten???????????

Proficiat je helikopter is afgewerkt: Uw piloot,…..

Proficiat je helikopter is afgewerkt: