De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Plaatsings Instructies

Verwante presentaties


Presentatie over: "Plaatsings Instructies"— Transcript van de presentatie:

1 Plaatsings Instructies
DucoTop 60 ‘ZR’

2 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
Bij de montage van de DucoTop 60 op de bouwplaats of in het atelier moet men een opening voorzien van 65 mm. (roosterhoogte + 5 mm) Roosterlengte= raambreedte (slag = 40 mm aan beide kanten) Opm.:Indien de slag groter gemaakt wordt dient de roosterlengte korter gemaakt te worden dan de raambreedte. 65 40

3 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
1. De DucoTop 60 wordt geleverd in 1 pakket:

4 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
2. Open het pakket van de DucoTop 60 en kleef de zwelband (bij voorkeur: zwelband 15/2-6) die aan de onderkant en de zijkanten van de kast op de aluminium onderprofielen en de kopschotten. Positie afhankelijk van raam

5 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
3. Kijk welke boringen van de koppelstukken het best overeenstemmen met het type raam. Boor dan de transparante PVC-strip door op die positie. (Max. boor Ø 7 mm). Om te voorkomen dat het rooster verschuift, kun je deze op zijn plaats houden met een spanschroef.

6 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
4. Schroef de Top 60 vast met zelftappers Din. 7504K Ø6.3 x 80, in de voorziene gaten. Zorg ervoor dat je dit doet met een aandraaimoment van maximaal 3Nm, anders treed er teveel vervorming op! Het rooster dient horizontaal geplaatst te worden, het rooster mag geen torsie vertonen op het raam. Dit kan gecontroleerd worden door de klep open en dicht te draaien en te controleren als de klep het rooster volledig afsluit. Klos indien nodig bij tot het rooster perfect horizontaal zit. Anders kan Duco geen garantie bieden op het goed afsluiten van het rooster.

7 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
5. Breng zwelband aan de rand van het raam en aan de voorkant van het rooster. (Zoals op voorbeeld hieronder) Draai de stalen doken vast in het rooster en verdeel ze om de 750 mm van elkaar, beginnend met 150 mm van de rand.

8 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
6. Breng de zwelband (zwelband 15/2-6) aan rond het rooster, (luchtdichting aan de binnenzijde zoals op voorbeeld hieronder) en kantel het raam met de gemonteerde kast in de opening.

9 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
7. Indien nodig plooi de ankers over en schroef ze vast aan de bouwkundige constructie. Type schroef afhankelijk van de bouwkundige constructie. Het rooster dient horizontaal geplaatst te worden, het rooster mag geen torsie vertonen op het raam. Dit kan gecontroleerd worden door de klep open en dicht te draaien en te controleren als de klep het rooster volledig afsluit. Klos indien nodig bij tot het rooster perfect horizontaal zit. Anders kan Duco geen garantie bieden op het goed afsluiten van het rooster.

10 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
8. Werk de binnenkant van de muur af. (Hiervoor is een gleuf voorzien aan de binnenzijde van de DucoTop 60.)

11 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
Er kan ook gekozen worden voor het afwerkingsprofiel, wanneer het rooster verder komt dan de binnenmuur. Men klikt het afwerkingsprofiel op het rooster. Het rooster kan daarna afgeplaasterd worden tot op het afwerkingsprofiel. Deze kan op de gewenste hoogte worden gezaagd. Hoogte

12 Plaatsingsinstructies DucoTop 60 ‘ZR’
9. Kit alle naden en openingen aan de buitenzijde af met een silicone naar keuze.


Download ppt "Plaatsings Instructies"

Verwante presentaties


Ads door Google