Hoe vul je een aangifte goed in ?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Kmo-portefeuille Afhandeling steunaanvraag in 3 stappen
Hoe vul je een aangifte goed in ? Gelieve de richtlijnen op te volgen. Er is geld mee gemoeid. Deze dossiers moeten aanvaard worden door het Federaal Solidariteitsfonds.
Het Radboud Prepaid Programma
Gezondheidsongelijkheid in Gent opleiding levensverwachting Huidige situatie Doelstelling gezondheidsongelijkheid Gelijke kansen voor gezondheid Extra.
Ouderavond Jeugd KVC Kessel-Lo 2000
Welkom op deze korte introductie tot het ESALSA systeem (ESS) waarop je je aan- en afwezigheden en je wachturen kan ingeven. Om te starten surf je naar.
Vrijetijdscheques. Wat is een vrijetijdscheque? = een waardebon van 3 euro Wordt gebruikt voor de betaling van vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door.
1 Info coaches seizoen september 2011.
OM EVEN OVER NA TE DENKEN.
INFODAGEN JEUGD HVV. PROGRAMMA WERKING JEUGD HVV WERKING JEUGD HVV INTERNE REGELS INTERNE REGELS LIDGELD LIDGELD NIEUWE LABELING KBVB
Maatschappelijke stage
Informatie presentatie Jeugd
Dematerialisatie, toegang tot info en versturen van digitale rapporten Marie VERKAEREN Afdeling Milieupolitie en Bodems Departement Identificatie van verontreinigde.
TaxMate: uw software voor de aangifte in de vennootschapsbelasting
Algemene afspraken m.b.t. het voorschrift
Wachtdienstregeling.
Aanvraagprocedure 1.In het MOC verslag wordt voor de patiënt hadrontherapie voorgesteld. De patiënt contacteert via zijn behandelde arts een erkend radiotherapiecentrum.
Het scheidsrechtersblad
Daar ben je op je best !. U6 speelt enkel 2V2 Verplichte vervanging na time-out Speeltijden zijn 4 X 15’ tot U13.
Met gebruik van een verhoudingstabel
Nieuwsbrief Nr – 2016 Start seizoen Wij zijn er (bijna) klaar voor !! Maar … graag hadden wij alles netjes willen laten beginnen, in een propere.
Hospitalisatieverzekering Contacten Afdeling Belonen
AZ Monica. Doelstellingen  Platform voor (huis)arts  Rechtstreeks contact met artsen AZ Monica  Rechtstreeks contact met afdelingen AZ Monica  Inkijken.
Richtlijnen afgevaardigden 1 Vergadering AFGEVAARDIGDEN wanneer: 25 augustus 2011 om uur waar: kantine agenda: samenstelling bestuur waar vind je.
9. Administratieve info. Administratieve info Alle briefwisseling bestemd voor het Departement Arbitrage wordt gericht aan het secretariaat: Marathonlaan,129.
DentAdmin en MyCareNet. 1 januari 2015 ( indien tijdig gepubliceerd) Verplichte toepassing Regeling Betalende Derde voor  patiënten met verhoogde tegemoetkoming.
JONG ONDERNEMEN op de afdeling handel & administratie.
Welkom! Voorlichting Buitenlandse stages woensdag 12 november 2014.
Wegenwerken voor uw deur? Uw winkel voor een lange periode onbereikbaar voor het verkeer? Dan kan u financiële steun krijgen van de Vlaamse en federale.
Stad Landen Erkeningsaanvraag Sportverenigingen.
Aanvraagformulier sport en beweging Met dit formulier kun je een aanvraag doen voor een sport- of een zwemuur. De aanvraag wordt gedaan door de cliënt,
LANDENSE SUBSIDIES Sportverenigingen met Jeugdwerking en/of Andersvalidenwerking Aanvraagdocumenten.
Usermanagement ondernemingen en organisaties Auteur / section: Toegangsbeheer.
TTC EASYPAY COMPETITIE. Overzicht  Trainingen  Bestuur  Competitie  Verschil 5 de en 6 de provinciale  Sportclub van het jaar  Facebook pagina.
1 Een patiënt op de SEH van het MCH, verhalen uit de ziekenhuispraktijk Ivette Janssen, gezondheidsjurist Frans de Voeght, zorgmanager SEH.
IMPULSSUBSIDIES Stad Landen Sportverenigingen met Jeugdwerking en/of Andersvalidenwerking Aanvraagdocumenten.
Kadervormingstoelagen Alle vormingen ifv jeugdwerkinitiatief Worden voor de helft terugbetaald.
Toets Introductie Made by: Jasper Luuk en lan. Opdracht 1 hoofdrekenen 1= 5 = 9 = 13 = 2= 6= 10 = 14 = 3= 7 = 11 = 15= 4 = 8 = 12 =
Racing Peer 1 Oktober Inhoudstafel  Hoe geraak ik op de locatie van Racing Peer?  Wat te doen bij aankomst?  Praktisch  Spelerslijst  Plattegrond.
Vergadering Ploegkapiteins
Toepassingen 5de leerjaar.
Administratieve Tijdlijn voor clubs
CLUBKINESIST ( DI + DO) REVALIDATIE (WO + VR)
Welkom bij de educatieve info!
Afspraken Begroeting van trainers, afgevaardigden, …
Gezondheidsongelijkheid in Gent
Snelcursus digitaal tafelen
Aanvraagprocedure Rechthebbende krijgt een MOC waarin hadrontherapie wordt voorgesteld en contacteert via zijn behandelde arts een erkend radiotherapiecentrum,
Betaling van (mede)werkers
Lerarenregister Workshop benoemingsgrondslagen
Handleiding leerkracht “Verpleegkundige, mag ik eens iets vragen…”
Proces Opnames analyse
S. Baré Sociaal verpleegkundige UZ Brussel
Klj kamp 2018 Baal (tremelo).
Overzicht Bezittingen (debet =links) en Schulden (credit=rechts)
Dematerialisatie, toegang tot info en versturen van digitale rapporten
Handleiding NODR Schade App
Het Digitale Wedstrijdformulier (DWF)
FC Oppuurs e-Kickoff Oppuurs, 2014
ASGB-symposium voor de startende arts
Aanvraagprocedure Rechthebbende krijgt een MOC waarin hadrontherapie wordt voorgesteld en contacteert via zijn behandelde arts een erkend radiotherapiecentrum,
Aanvraagprocedure Rechthebbende krijgt een MOC waarin hadrontherapie wordt voorgesteld en contacteert via zijn behandelde arts een erkend radiotherapiecentrum,
Plannen en organiseren
Doe ik het goed?.
Aanvraagprocedure Rechthebbende krijgt een MOC waarin hadrontherapie wordt voorgesteld en contacteert via zijn behandelde arts een erkend radiotherapiecentrum,
Aanvraagprocedure Rechthebbende krijgt een MOC waarin hadrontherapie wordt voorgesteld en contacteert via zijn behandelde arts een erkend radiotherapiecentrum,
Klj kamp 2019 KALMTHOUT.
Trainers app Gymfed Wegwijs voor trainers.
Trainers app Gymfed Wegwijs voor trainers.
Transcript van de presentatie:

Hoe vul je een aangifte goed in ? Gelieve de richtlijnen op te volgen. Er is geld mee gemoeid. Deze dossiers moeten aanvaard worden door het Departement “Ongeval” van de KBVB.

Het formulier Bij elke kwetsuur te gebruiken Kwetsuur opgelopen bij een wedstrijd of training Elke trainer of afgevaardigde is in het bezit van deze formulieren Reserveformulieren zijn voorhanden in de kantine

Wat moet er ZEKER ingevuld worden door de gekwetste ? Naam en voornaam van de gekwetste: Wat moet er ZEKER ingevuld worden door de gekwetste ? Zijn/haar geboortedatum: Zijn/haar juist adres: Geef de naam en adres van dit ziekenfonds: Aansluitingsnummer van de gekwetste bij ziekenfonds: Datum en uur van het ongeval: A) Tijdens welke officiële wedstrijd: Welke afdeling en reeks? B) Tijdens welke vriendschappelijke wedstrijd? C) Tijdens welke training? Omstandigheden van het ongeval:

Deze kant dient natuurlijk ingevuld te worden door de behandelende geneesheer.

Aandachtspunten Het formulier MOET binnengebracht worden binnen de 10 werkdagen na het ongeval bij de secretaris. Indien de behandelende geneesheer kinesitherapie voorschrijft -> eerst de toelating afwachten van het Federaal Solidariteitsfonds Indien het om een vrij ernstige kwetsuur gaat is het misschien aangeraden om een aangifte te doen bij een hospitalisatieverzekering. U zal meer terugbetaald krijgen. Men betaald het verschil terug tussen het maximum bedrag dat mag aangerekend worden door geneesheren min het bedrag dat men terugbetaald krijgt van het ziekenfonds Hou er rekening mee dat een NIET geconventioneerd arts steeds meer vraagt dan afgesproken met de ziekenfondsen Er is steeds een franchise van 10,90 euro (indexeerbaar)

Vragen ? Vraag het uw afgevaardigde of trainer Vraag het aan uw secretaris Marc Snelders 03/647.29.21