VOORLICHTINGSCEL Resultaten 2017
Opleidingen van de voorlichtingscel 366 sessies : 8.821 deelnemers grootkeukens kinderopvang bakkerijen restaurants detailhandel verkoop van hoeveproducten …
Deelnemers 2009 2017 Aantal deelnemers excl.beurzen
Verlenging van de lopende acties : Vormingen «aangekondigde controles» (GHP en controles) 956 aanwezigen op 16 sessies Gemeenschapskeukens: 78 vormingen, 1622 deelnemers individuele aanvragen (ziekhuizen, rusthuizen,…): 53 vormingen, 1231 deelnemers project grootkeukens: 25 vormingen, 391 deelnemers
Onderwijs Beroepsonderwijs : Hotelscholen, Slagerijscholen, Bakkerijscholen,CVO 45 opleidingen voor 1162 deelnemers Andere scholen waar het vak voeding aan bod komt in de opleiding. 22 opleidingen met 559 deelnemers - Schoolkantines: 6 opleidingen , 101 deelnemers Caritatieve instellingen + voedselbanken 17 vormingen met 387 deelnemers
« Horeca in ‘t stad » 27 vormingen met 400 deelnemers Kinderopvang: in samenwerking met K&G, ONE + individuele aanvragen 17 vormingen met 389 deelnemers
Slagers: in samenwerking met de landsbond 16 vormingen met 1.032 deelnemers
Hoevetoerisme, verkoop op de hoeve, … 10 vormingen met 127 deelnemers Verenigingen, jeugdbewegingen, organisatoren van evenementen, … 13 vormingen met 368 deelnemers
Generieke opleiding: 5 vormingen, 84 deelnemers Opleiding etikettering voor kleine producenten: 5 vormingen, 48 deelnemers
Opleiding “Alternatief voor de administratieve boete” 58 sessies met 1 Opleiding “Alternatief voor de administratieve boete” 58 sessies met 1.038 deelnemers
Vragen geregistreerd door de voorlichtingscel Aantal vragen % beantwoord ≤ 10 werkdagen andere: consument, student,… 196 97% operator 420 opleiding 641 93% sectorvereninging 16 100% Eindtotaal 1273
% van de vragen beantwoord binnen x dagen
Beurzen 8 beursdagen met 278 actieve bezoekers
Acties 2018 Voorzetting opleidingen Horeca en grootkeukens Kinderopvang en opvangouders Slagers Bakkers Liefdadigheidsverenigingen en voedselbanken Jeugdbewegingen en organisatoren van evenementen Informatiesessies voor de aangekondigde controleacties Generieke opleiding Opleiding etikettering voor kleine producenten Deelname aan beurzen en evenementen Verdere ontwikkeling van het deel begeleiding Platformvergaderingen Werkvergaderingen (vb. piscicultuur, etikettering, korte keten) Ontwikkeling van een netwerk