Titel van presentatie van training

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tips voor een goede PowerPointpresentatie
Advertisements

Les5. • Als een dia uit een presentatie het goed zou doen in een andere presentatie, kun je de dia kopiëren naar de nieuwe voorstelling en gebruiken wanneer.
powerpointles 1 Nienke Kooistra College Blaucapel
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Als u Power Point opent, krijgt u twee of drie dialoogvensters te zien
Trainingspresentatie
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Een presentatie maken Les 2
Titel Klik hier voor het invoegen van tekst en/of afbeeldingen
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Wikiwijs.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Trainingspresentatie
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
[Subtitel presentatie]
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Aan klikken. TAB blad favorieten aan klikken Nieuwe verzamel map maken.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
ARNHEM NAAM DATUM TITEL Voeg afbeelding in, klik rechts en kies Naar achtergrond, pas dan de tekst aan.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
Personeelstraining Typ hier uw thema.
<naam van werkgroep>
Presenteren: Door: Cor, Harro, Herre en Niels.
Efficiënt en nauwkeurig leren werken
Een vergadering organiseren
* Personeelstraining Typ hier uw thema *.
Efficiënt en nauwkeurig leren werken
Naam: Rafaël Klas: MH2A Datum: Stagebegeleider:
Invoegen foto: Kies op tab Invoegen, Afbeelding
5 tips om eenvoudiger te werken
Presentatie bedrijfsplan
Trainingspresentatie
Voorjaarssale met Fabrikam
Bedrijfsnaam Producten en services
Verzin een korte opvallende titel
Vergadering Personeelsdienst
VECON BUSINESS SCHOOL in het profiel E&O
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Trainingspresentatie
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Titel van presentatie van training
Les 1: - Schrijven Spreken en gesprekken
Project English BOL niveau 4.
[Postertitel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vervang de volgende namen en titels door.
Bedrijfsnaam Rapport titel.
Titel van wetenschappelijk project
Titel van trainingspresentatie
Indeling met titel Subtitel
Arnaud Lopes Vice-voorzitter Fabrikam Eikenlaan 123 | 4567 AB Abcoude
Klassiek fotoalbum.
Titelindeling Ondertitel.
Titel van uw gebeurtenis
Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker.
* Personeelstraining Typ hier uw thema *.
Titelindeling Subtitel.
Aanwijzingen: Gebruik deze dia's en notities om uw project te maken.
Reflectie over leren Naam vak.
Telefoon | adres | Webadres
Creëer een mooie folder
Indeling titel met afbeelding
SJABLOON VOOR EEN SCHOOLREISJE
HET GEBRUIK VAN DEZE SJABLOON
Doel van oefening - het klinkt als en lijkt op
Trefdag Huis van het Kind Zaventem
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Transcript van de presentatie:

Titel van presentatie van training Uitgereikt door Uw naam

Inleiding Geef een inleiding tot het onderwerp van de presentatie. Vertel hoe het publiek profijt heeft van de presentatie. Vermeld het kennisniveau van de presentator over het onderwerp. Tip: Klik en schuif in het onderstaande deelvenster met notities voor meer instructies of voeg uw eigen sprekersnotities toe. Het nu van de presentatie voor het publiek: Volwassen cursisten zijn meer geïnteresseerd in een onderwerp als ze weten waarom het belangrijk voor hen is en op welke manier. Het kennisniveau van de presentator over het onderwerp: Vermeld kort uw referenties in dit gebied of leg uit waarom de deelnemers naar u moeten luisteren.

Overzicht training Les 1: Naam Les 2: Naam Les 3: Naam Geef, indien gewenst, een korte omschrijving. Les 2: Naam Les 3: Naam De lesomschrijvingen moeten kort zijn.

Les 1: Doelstellingen Vermeld de beoogde resultaten van deze trainingssessie. Elke doelstelling moet beknopt zijn, een werkwoord bevatten en een meetbaar resultaat hebben. Tip: Klik en schuif in het onderstaande deelvenster met notities voor voorbeelden of voeg uw eigen sprekersnotities toe. Voorbeelden van doelstellingen Aan het eind van de les bent u in staat: Bestanden op te slaan op de webserver van het team. Bestanden te verplaatsen naar verschillende locaties op de webserver van het team. Bestanden te delen op de webserver van het team.

Les 1: Inhoud Voeg uw tekst hier toe. Als u een afbeelding, een diagram of andere inhoud aan de rechterkolom wilt toevoegen, klikt u op het bijbehorende pictogram. Als u een dia wilt toevoegen, klikt u in het menu Invoegen op Nieuwe dia of drukt u op Ctrl+M.

Les 1: Afronding Vat de hoofdpunten samen. Ruim tijd in voor vragen.

Les 2: Doelstellingen Vermeld de beoogde resultaten van deze trainingssessie. Elke doelstelling moet beknopt zijn, een werkwoord bevatten en een meetbaar resultaat hebben.

Les 2: Inhoud Voeg uw tekst hier toe. Als u een afbeelding, een diagram of andere inhoud aan de rechterkolom wilt toevoegen, klikt u op het bijbehorende pictogram. Als u een dia wilt toevoegen, klikt u in het menu Invoegen op Nieuwe dia of drukt u op Ctrl+M.

Les 2: Afronding Vat de hoofdpunten samen. Ruim tijd in voor vragen.

Les 3: Doelstellingen Vermeld de beoogde resultaten van deze trainingssessie. Elke doelstelling moet beknopt zijn, een werkwoord bevatten en een meetbaar resultaat hebben.

Les 3: Inhoud Voeg uw tekst hier toe. Als u een afbeelding, een diagram of andere inhoud aan de rechterkolom wilt toevoegen, klikt u op het bijbehorende pictogram. Als u een dia wilt toevoegen, klikt u in het menu Invoegen op Nieuwe dia of drukt u op Ctrl+M.

Les 3: Afronding Vat de hoofdpunten samen. Ruim tijd in voor vragen.

Overzicht van training Vermeld de hoofdpunten uit elke les. Geef de bronnen op voor meer informatie over het onderwerp. Vermeld bronnen op deze dia. Deel hand-outs uit met extra bronnenmateriaal.

Beoordeling en evaluatie Bereid een quiz of test voor om te bepalen hoeveel de deelnemers hebben geleerd. Ondervraag de deelnemers om te zien of ze de training nuttig vonden.