De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie bedrijfsplan

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie bedrijfsplan"— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie bedrijfsplan
Bedrijfsnaam Presentatie bedrijfsplan

2 Bedrijfsconcept Geef een samenvatting van de belangrijkste producten, services, technologieën, concepten of strategieën waarop uw bedrijf is gebaseerd.

3 Vermeld duidelijk de langetermijnmissie van uw bedrijf
Probeer woorden te gebruiken die de groei van uw bedrijf helpen sturen, maar wees zo beknopt mogelijk.

4 Marktoverzicht Geef een overzicht van uw markt in verleden, heden en toekomst. Bespreek veranderingen in marktaandeel, leiding, marktverschuivingen, kosten, prijsstelling en concurrentie die uw bedrijf kansen op succes bieden.

5 Kansen Bespreek problemen en kansen.
Vermeld consumentenproblemen en geef aan welke kansen die problemen bieden voor uw product/service.

6 Concurrentie Geef een overzicht van de concurrentie.
Beschrijf de voordelen van uw bedrijf ten opzichte van de concurrentie.

7 Doelstellingen Vermeld de doelstellingen die u binnen vijf jaar wilt bereiken. Vermeld specifieke, meetbare actiepunten op basis waarvan u uw doelstellingen wilt bereiken. Vermeld doelstellingen voor marktaandeel. Vermeld doelstellingen voor inkomsten/winstgevendheid.

8 Het team Vermeld de namen van de directeur en de belangrijkste managers. Voeg eerdere functies toe om te laten zien dat deze personen eerder succesvol waren. Vermeld het aantal jaren ervaring op dit gebied.

9 Het team [Volledige naam] Voorzitter, CEO
[Volledige naam] Vice-voorzitter [[Volledige naam] Manager [Volledige naam] Manager

10 Resourcevereisten Geef aan wat de vereisten zijn voor de volgende resources: Personeel Technologie Financiën Distributie Promotie Producten Diensten

11 Financieel overzicht Schets een globaal financieel overzicht dat uw financieel model en prijsvoorstellen definieert. In dit overzicht moeten de verwachte jaarlijkse verkopen en winsten voor de komende drie jaar staan. Gebruik meerdere dia's om dit over het voetlicht te brengen.

12 Risico's en opbrengsten
Vat de risico's van het voorgestelde project samen en geef aan u hoe u deze gaat aanpakken. Maak een schatting van de verwachte opbrengsten, vooral als u op zoek bent naar investeringen.

13 Belangrijke punten Korte termijn Lange termijn
Stel belangrijke beslissingen en problemen vast die direct of op korte termijn moeten worden opgelost. Bepaal gevolgen van uitstellen van beslissingen. Lange termijn Stel problemen vast die op lange termijn moeten worden opgelost. Als u financiering zoekt, wees dan specifiek over problemen die met geld moeten worden opgelost.

14 Bijlage Aanvullende referentiematerialen en bronnen


Download ppt "Presentatie bedrijfsplan"

Verwante presentaties


Ads door Google