Screencast-o-Matic https://screencast-o-matic.com.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoe zet ik een LP over op een CD? Presentatie voor de CWG op 16 augustus 2007 door Herman van der Lelie.
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
De Altijd meteen aan de slag
Een digitaal verhaal maken
GELUID BIJ VIDEOFILMS EEN ONDERWERP VAN DE TWEEDE ORDE. Door Hans Leupe Mei 2012 “de Eenhoorn” filmplatform Dapper en behulpzaam
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Video Verwerking Movie Maker
Om te beginnen moeten we eerst muziek laden en dat kan vanaf de computer of via een geluidsbron, {met de microfoon ingang kan het ook}of indien de geluidsbron.
Hoera! De Computer doet het weer!
Peter Van den Broeck • Instructietijd vs. Inoefentijd • Afwezige leerlingen (Kahn-Academy) • Screencast: opname van wat op scherm.
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Animaties maken met Monkeyjam
Selectie (2). • Je kan een cirkel (vierkant) selecteren vanuit ‘het midden’ met alt en shift ingedrukt.
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
In het kader van “Het nieuwe leren” Wat zou je willen weten van Pinnacle? (of een ander video-editpakket)
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Vergroting.
presentatie voor versie 3.0
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
ATLA Religion Database + ATLAS Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Klikken = verder gaan.
Huis Marga van Bommel.
Clubmiddag 16 april 2013 Ruud Vloeimans 2013 © R.P.Vloeimans, Amstelveen, Netherlands.
De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.
Van Top Speed naar light speed
Maak uw eigen film in drie gemakkelijke stappen
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Instructie eBook Pack via ELO.
Handleiding ClassDojo
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Aan de slag met de Lync Windows Store-app
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Als je de rest van je leven GRATIS WILT BELLEN.
DigibordColleges Het maken van weblectures via het digibord.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Workshop iPads – iMovie/iPhoto/iPrompt Pro K. De Schuyteneer.
Hoofdstuk 20 Oefeningen Afbeeldingen toevoegen – Afbeeldingen invoegen vanuit een bestand – Aanpassen – Afmeting en bijsnijden – Schermafbeeldingen – Video’s.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Anton van den Noort1 FOTOSHOWS MAKEN HCC DEVENTER.
WORKSHOP SKYPE Christiaan Thimister. AGENDA Kennismaking Microsoft Account Installeren / instellen van Skype Toevoegen van contactpersonen Eén op één.
Digitale handigheidjes.  Symbaloo  Jing  Woordenwolk via Wordle of Taxcedo Web 2.0.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
/ \ S t a a r t d e l i n g e n * Level 1
BEGINSCHERM STAAT KLAAR ? DE FOTO’S ZIJN INGEVOEGD ALSOOK DE ACHTERGROND. DE OVERGANGEN EN EFFECTEN ZIJN GEPLAATST!!!??? DAN GAAN WE, INDIEN NODIG, ER.
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
iPhone maakt “files” productief Het uitspreken van het scherm (iPhone) Op de iPhone kan de inhoud van het scherm worden voorgelezen. Je bent momenteel.
Een snelkoppeling maken naar uw patiëntenlijst (aanwezigheidsbeeld)
Instructie Shakespeak Powerpoint
Film 1. Gebruiken 2. Vinden 3. Downloaden 4. Maken 5. Bewerken
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Windows 10 Creators Update
Een aantal praktische toepassingen
Project ww-spelling.
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Bridge spellen naspelen met Wbridge5
Bridge spellen naspelen met Wbridge5
Welkom! In deze studie zijn we geïnteresseerd in het vermogen van mensen om taken uit te voeren met een deel van het lichaam dat normaal niet voor die.
Versturen van data naar meerdere mensen
Indeling met titel Subtitel
Hoe maak je een eyecatcher
volgende bladzijde terug
voorbeeld volgende bladzijde terug
DFX Laren stappen.
De stippellijn rondom het kader is voor het knippen.
Transcript van de presentatie:

Screencast-o-Matic https://screencast-o-matic.com

Selecteer hier wat je wilt opnemen. Je scherm, je webcam of beiden.

Max Time: In de gratis versie van Screencast-o-matic kan je maximum 15’ opnemen. Instructiefilmpjes kan je sowieso beter kort houden. Size: Hier kan je de grootte instellen van het opnamekader. Wil je heel je scherm opnemen (Fullscreen) dan kan je dat hier instellen.

Narration: Je kan je stem opnemen om instructies te geven tijdens de screencast. Selecteer hier dan je microfoon Computer Audio: In de betalende versie van Screencast-o-matic kan je het computergeluid rechtstreeks opnemen in je film.

Preferences… Hier kan je enkele standaardinstellingen aanpassen.

Gebruik de hoeken om het deel van het scherm te selecteren dat je wilt opnemen. Hoe groter je dit kader maakt, hoe groter het uiteindelijke videobestand zal zijn!

Staan alle instellingen goed? Staat je opnamekader goed? Klik dan op “Rec” om je opname te starten!

Hier kan je zien hoe lang je opname reeds duurt. Probeer de lengte van instructiefilmpjes te beperken! Splits ze liever op in een aantal kortere fragmenten.

Klik op de pauzetoets om je opname te pauzeren. Je kan nu je kader eventueel verplaatsen en weer op “Rec” klikken. Je opname gaat dan verder. Klaar met je opname? Klik dan op “Done”.