VREESWIJK WWW.SAT4ALL.COM Handboek Strong 8000 VREESWIJK WWW.SAT4ALL.COM.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoe zet ik een LP over op een CD? Presentatie voor de CWG op 16 augustus 2007 door Herman van der Lelie.
Advertisements

Klik op de oefening die je wil maken:
Verlengsnoer met randaarde
Meten met de multimeter
De plattegrond.
Pagina-instelling.
1. Spreek de woorden ritmisch uit op de muziek.
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Boss RC-50 Guide Beats laten horen Beats aanpassen Instructie voor leerlingen Guide is één van de mogelijkheden met de Boss RC-50.
Aflezen van analoge en digitale meetinstrumenten
Een digitaal verhaal maken
Video Verwerking Movie Maker
Om te beginnen moeten we eerst muziek laden en dat kan vanaf de computer of via een geluidsbron, {met de microfoon ingang kan het ook}of indien de geluidsbron.
Vermogen Veel vermogen Zelfde locomotief in model, weinig vermogen.
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Waar dienen al die toetsen eigenlijk voor?
Voorbereiding post 2 Soort zoekt soort Groep
Maak zonder weerstand je proefwerk natuurkunde!
HTML Les 1: Introductie HTML
WordPress les 3.
Beeldaspect RUIMTE René Akkerman start.
Voorbereiding post 1 Van wolf tot hond Groep
In deze presentatie ga je kijken hoe het DNA wordt
Starten met PHP Dynamischer bouwen. PHP is een een scripttaal waarmee de server pagina’s in elkaar kunt laten zetten. Het verschil met HTML: Een php pagina.
Handleiding ClassDojo
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
San Andreasbreuk Zet de pijlen op de juiste manier langs de San Andreas breuk. Verwijder daarna deze tekst en leg in plaats daarvan uit waarom de platen.
stap 1 * Draadloze netwerkkaart installeren * Een van de belangrijkste benodigdheden voor het kunnen ontvangen van draadloos internet is een draadloze.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Gevorderde programmeer les
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Nu is het plan om een map op een van de 2 computers te plaatsen en die te simpel te delen naar die andere computer ook wel SFS (Simple File Sharing) genoemd.
Haarlem Foto’s op computer en internet Cloud. Haarlem Werken met Google foto’s.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
RoboCup Junior Bouwen van een robot voor de RCJr lessen Versie
Singer-Songwriter Zingen en spelen tegelijk Tekst Melodie Akkoorden Transponeren Stijl en tempo Tekst langer maken Vorm.
MODUUL 6 AFGESCHUINDE PIJP.
Wat is het Hoe stel ik het in Hoe kan ik het gebruiken
How to use a Imac.
BEGINNER EV3 PROGRAMMEER Les
E-learning voor succesvol meten met de qLabs INR meter
Kleur….
HANDLEIDING MAC.
Training: Op je mobiel zetten
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
IJsster maken.
Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail
Cursus 1.1 Werken met Kaarten Klas 1 KGT Lesweek 4
Politieke Bingo Openingsdia Beeld op de positie van dit grijze kader.
Introductiequiz gemeenteraadsverkiezingen
Instructie om een afspraken te plannen
VREESWIJK Handboek Strong 8000 VREESWIJK
Training: Cliëntsessies
INGEBRUIKNAME & TESTEN
Training: Op je mobiel zetten
Arduino Basis Training
Uitleg Toverdoos 2007 via deze presentatie, D. van Hunnik
3 vmbo-KGT Samenvatting Hoofdstuk 10
Startopdracht! Ga direct voor jezelf aan de slag met de volgende twee opgaven: Los op: x2 - 4x = 5 Los op: x(x + 3) + 2 = 0.
Wifi D-LINK DIR-635 Rudiger.
Meten met de multimeter
Project elco reviseren
Hoe maak je een eyecatcher
Speedy’s go digital – basecamp base
Wi-fi Dwv 2.0 Ip instellingen
Transcript van de presentatie:

VREESWIJK WWW.SAT4ALL.COM Handboek Strong 8000 VREESWIJK WWW.SAT4ALL.COM

index paralelle kabel Hoe herken ik mijn strong. Wat is firmware en wat is een patsh. Hoe zie je dan verschil tussen een emu en emu-patsh Wat is een EMU Hoe stel ik de klok in security code voor lock/unlock van kanalen Pidscan paralelle kabel seriële kabel Hoe stel ik de motor in Motor op een 8100 v22

Hoe herken ik mijn strong. De strong kent 5 verschillende moederboards. Vier zijn er van de 8000 v20 Eén van de 8100 v22 Er zijn een paar methodes maar er is er maar een betrouwbaar. 1 blauwe S op front 8000 (niet betrouwbaar) 2 twee grijze flatkabels van kaartlezer naar moederboard 8000 (niet betrouwbaar) 3 een grijze en een groene flatkabel van kaartlezen naar moederboard 8100 (niet betrouwbaar) Dit is de beste methode, Sluit de decoder aan op een Loader. Staat de tekst in Frans en meld de Loader V15 of v20 dan is het een 8000 Staat de tekst in engels en meld de Loader v22 dan is het een 8100 In de Loader kan je ook zien of het een twee of drie flash is. Hiernaast zie je het verschil. (90,90) is de lege plaats van de flash. Voorbeeld 2 flash:8000 boot_LIBDAT_ECP_1.6.a(DA3NED_VEN_V20.3) CHARGEMENT PRIORITAIRE FLASH ADR=bfc00000 M29W800B FLASH ADR=a1200000 M29W800B FLASH ADR=a1300000 (90,90) non reconnue Voorbeeld:8100 €WYZ#012346789ABCDEFGXHI @WYZ#012346789ABCDEFGXHI bosc2k_LIBDAT_2.0.2 ( TM2SCNED_VEN_V2.2 ) LOADING REQUEST Parallel transfer launched Waiting parallel negociation: Voorbeeld:8000-3flash boot_LIBDAT_ECP_1.6.a(DA3NED_VEN_V20.3) CHARGEMENT PRIORITAIRE FLASH ADR=bfc00000 AM29LV800B FLASH ADR=a1200000 AM29LV800B FLASH ADR=a1300000 M29W800B debut de transfert parallele

Wat is firmware en wat is een patsh. Als de firmware (ook wel FW genoemd) verouderd word er een nieuw stuk software gemaakt, dit stuk heet Patsh De firmware bestaat uit een aantal patsh`s een sky-patsh is een stukje firmware waarmee je sky kan ontvangen. een seca-patch is een stukje firmware waarmee je seca kan ontvangen. De firmware is alle patch`s aan elkaar.

Hoe zie je dan verschil tussen een emu en emu-patsh De emu patch heeft 3 bestanden, emu8100/emu8000 2flach/emu a130000. De emu is maar een bestand en deze is 4kb groot.

Wat is een EMU De emu is een vervanger van de abbo-kaart

Hoe stel ik de klok in In het menu instellingen kan je de tijdzone tijdzone instellen. De zomer op GMT+2 en de winter op GMT+1. Als je dat hebt ingesteld dan ga je op een zender staan en toets je 10 seconden de letter "a" in. De klok past zich nu aan. Hiermee kun je de klok ook synchroniseren.

security code voor lock/unlock van kanalen Deze is normaal 0000. Je kan hem ook met ed op op 0000 zetten als je de code kwijt ben.

Pidscan Toets de + op je ab Vervolgens de letter "b" Daarna het cijfer "1" en vervolgens het cijfer van die de provider ID die je wil hebben. Daarna weer de letter "b" en sluit vervolgens weer af met +.

paralelle kabel Parallel kabel Dit moet een kabel zijn met aan beide uiteinde een 25 polige DSub mannetjes stekker (male - zie afbeelding A). De pinnen moeten 1:1 zijn doorverbonden (dus pin 1 aan pin 1, pin 2 aan pin 2, ... , pin 25 aan pin 25), zoals hieronder getekend is: Parallel-kabel, let op: 1 staat tot 1 verbinding voor ALLE pinnen! Verbind iedere pin van de ene stekker 1:1 door naar de ander (beide stekkers zijn MALE)

seriële kabel Deze kabel moet aan beide uiteinden een 9 polig DSub stekker hebben, een mannetjes (male - zie afbeelding C) stekker aan de PC kant en een vrouwtjes stekker (female - zie afbeelding B) aan de receiver kant. Hier voldoet een standaard seriële kabel zoals je die ook voor een modem gebruikt. Mocht je de kabel zelf bouwen: de bedrading ziet er dus hetzelfde uit als van de 25 polige kabel, maar let wel op: female en male stekkers zijn elkaar spiegelbeeld! De drie typen stekkers ...

Hoe stel ik de motor in menu instelling voor motor Zet decoder aan en ga naar menu Druk op 7 Zet switch nr op C of D of No Zet position op het zelfden nr als de antenne (astra 1 /position 01) Zet acvated op YES Zet commutation op DiSEqC 1.2 Plaats de balk op 01 en druk op B Ga nu naar motor en selecteer de naam van je motor Met de pijl laat je de motor draaien tot je de groene balk ziet Druk dan op save en klaar is schotel 1 enz

Motor op een 8100 v22 Als je een motor op je 8100 wil zetten moet je een elco op de plaats van de C230 plaatsen. Dus verwijder de C230 en plaats hier een elco van 63 volt en 100uf met de + naar de barcode.