VREESWIJK WWW.SAT4ALL.COM Handboek Strong 8000 VREESWIJK WWW.SAT4ALL.COM.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
automatiseringselektronica
Advertisements

Deel 1, Blok 2, Datacommunicatie
Klik op de oefening die je wil maken:
Verlengsnoer met randaarde
De plattegrond.
1. Spreek de woorden ritmisch uit op de muziek.
Aflezen van analoge en digitale meetinstrumenten
Serieel naar parallel omzetting
Httpd.conf Aanpassen van het Apache 2 configuratiebestand om mod_rewrite via.htaccess toe te staan.
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Video Verwerking Movie Maker
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Bas Rutgers Inleverdatum:
Waar dienen al die toetsen eigenlijk voor?
Voorbereiding post 2 Soort zoekt soort Groep
Arduino project.
Maak zonder weerstand je proefwerk natuurkunde!
HTML Les 1: Introductie HTML
Meten, sturen en regelen met de
WordPress les 3.
Schuifmaat.
Tekenen.
De bedradingslijst.
Voorbereiding post 1 Van wolf tot hond Groep
In deze presentatie ga je kijken hoe het DNA wordt
3T Nask1 Hoofdstuk 3 Het Weer
3T Nask2 4 nieuwe stoffen maken
Starten met PHP Dynamischer bouwen. PHP is een een scripttaal waarmee de server pagina’s in elkaar kunt laten zetten. Het verschil met HTML: Een php pagina.
Schijvenbeheer Disk Management t/m
- Telefoon - Kopiëren - Faxen - Printen - Scannen.
stap 1 * Draadloze netwerkkaart installeren * Een van de belangrijkste benodigdheden voor het kunnen ontvangen van draadloos internet is een draadloze.
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
De dag vóór het examen Schrijf de data en uren waarop je examen moet doen op een groot vel papier en hang het goed zichtbaar op! Leg alles wat je voor.
Gevorderde programmeer les
Antigenen – antistoffen - bloedtransfusies
Hoe gebruik ik easy transfer?. Als je een nieuwe pc hebt gekocht, kun je met Windows Easy Transfer je bestanden, , foto's en instellingen overzetten.
Nu is het plan om een map op een van de 2 computers te plaatsen en die te simpel te delen naar die andere computer ook wel SFS (Simple File Sharing) genoemd.
Haarlem Foto’s op computer en internet Cloud. Haarlem Werken met Google foto’s.
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Codetuts Academy Les 2 Module 2a Php Fundamentals 1.
RoboCup Junior Bouwen van een robot voor de RCJr lessen Versie
Charpentier ( ) Te Deum Geleid luisteren © Pieter Seuren.
Talent in Ontwikkeling
Singer-Songwriter Zingen en spelen tegelijk Tekst Melodie Akkoorden Transponeren Stijl en tempo Tekst langer maken Vorm.
MODUUL 6 AFGESCHUINDE PIJP.
1 De werkomgeving van autocad instellen nadat we het programma geopend hebben. Klik rechtsonder op workplace switching.
Zelf een ruimte tekenen. Rechtsklik op een getal tussen de + en – – Pas de stap aan Of type de gewenste maat in en bevestig met enter of ga naar een.
Computer Bestanden (Her)Inrichten
Wat is het Hoe stel ik het in Hoe kan ik het gebruiken
BEGINNER EV3 PROGRAMMEER Les
Meest voorkomende vragen bij examenteksten.
Kleur….
Training: Op je mobiel zetten
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
IJsster maken.
Cursus 1.1 Werken met Kaarten Klas 1 KGT Lesweek 4
Rob Goossens Wat weten we nog?.
VREESWIJK Handboek Strong 8000 VREESWIJK
Thema 4: Zo bereik je meer
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
Embedded systemen Programmeren op de Arduino Les 1
3 vmbo-KGT Samenvatting Hoofdstuk 10
Startopdracht! Ga direct voor jezelf aan de slag met de volgende twee opgaven: Los op: x2 - 4x = 5 Los op: x(x + 3) + 2 = 0.
Meten met de multimeter
Hoe maak je een eyecatcher
Speedy’s go digital – basecamp base
Wi-fi Dwv 2.0 Ip instellingen
STUDIEHULP VOOR SCHOLIEREN DEEL 1 Beter Leren
Transcript van de presentatie:

VREESWIJK WWW.SAT4ALL.COM Handboek Strong 8000 VREESWIJK WWW.SAT4ALL.COM

index paralelle kabel Hoe herken ik mijn strong. Wat is firmwear en wat is een patsh. Hoe zie je dan verschil tussen een emu en emu-patsh Wat is een EMU Hoe stel ik de klok in security code voor lock/unlock van kanalen Pidscan paralelle kabel seriele kabal

Hoe herken ik mijn strong. De strong kent 5 verschillende moederboards. Vier zijn er van de 8000 v20 Eén van de 8100 v22 Er zijn een paar methodes maar er is er maar een betrouwbaar. 1 blauwe S op front 8000 (niet betrouwbaar) 2 twee grijze flatkabels van kaartlezer naar moederboard 8000 (niet betrouwbaar) 3 een grijze en een groene flatkabel van kaartlezen naar moederboard 8100 (niet betrouwbaar) Dit is de beste methode, Sluit de decoder aan op een Loader. Staat de tekst in Frans en meld de Loader V15 of v20 dan is het een 8000 Staat de tekst in engels en meld de Loader v22 dan is het een 8100 In de Loader kan je ook zien of het een twee of drie flash is. Voorbeeld 2 flash:8000 boot_LIBDAT_ECP_1.6.a(DA3NED_VEN_V20.3) CHARGEMENT PRIORITAIRE FLASH ADR=bfc00000 M29W800B FLASH ADR=a1200000 M29W800B FLASH ADR=a1300000 (90,90) non reconnue Voorbeeld:8100 €WYZ#012346789ABCDEFGXHI @WYZ#012346789ABCDEFGXHI bosc2k_LIBDAT_2.0.2 ( TM2SCNED_VEN_V2.2 ) LOADING REQUEST Parallel transfer launched Waiting parallel negociation:

Wat is firmwear en wat is een patsh. Als de firmwear (ook wel FW genoemd) verouderd word er een nieuw stuk softwear gemaakt, dit stuk heet Patsh De firmwear bestaat uit een aantal patsh`s een sky-patsh is een stukje firmwear waarmee je sky kan ontvangen. een seca-patch is een stukje firmwear waarmee je seca kan ontvangen. De firmwear is alle patch`s aan elkaar.

Hoe zie je dan verschil tussen een emu en emu-patsh De emu patch heeft 3 bestanden, emu8100/emu8000 2flach/emu a130000. De emu is maar een bestand en deze is 4kb groot.

Wat is een EMU De emu is een vervanger van de abbo-kaart

Hoe stel ik de klok in In het menu instellingen kan je de tijdzone tijdzone instellen. De zomer op GMT+2 en de winter op GMT+1. Als je dat hebt ingesteld dan ga je op een zender staan en toets je 10 seconden de letter "a" in. De klok past zich nu aan. Hiermee kun je de klok ook synchroniseren.

security code voor lock/unlock van kanalen Deze is normaal 0000. Je kan hem ook met ed op op 0000 zetten als je de code kwijt ben.

Pidscan Toets de + op je ab Vervolgens de letter "b" Daarna het cijfer "1" en vervolgens het cijfer van die de provider ID die je wil hebben. Daarna weer de letter "b" en sluit vervolgens weer af met +.

paralelle kabel Parallel kabel Dit moet een kabel zijn met aan beide uiteinde een 25 polige DSub mannetjes stekker (male - zie afbeelding A). De pinnen moeten 1:1 zijn doorverbonden (dus pin 1 aan pin 1, pin 2 aan pin 2, ... , pin 25 aan pin 25), zoals hieronder getekend is: Parallel-kabel, let op: 1 staat tot 1 verbinding voor ALLE pinnen! Verbind iedere pin van de ene stekker 1:1 door naar de ander (beide stekkers zijn MALE)

seriele kabal Deze kabel moet aan beide uiteinden een 9 polig DSub stekker hebben, een mannetjes (male - zie afbeelding C) stekker aan de PC kant en een vrouwtjes stekker (female - zie afbeelding B) aan de receiver kant. Hier voldoet een standaard seriele kabel zoals je die ook voor een modem gebruikt. Mocht je de kabel zelf bouwen: de bedrading ziet er dus hetzelfde uit als van de 25 polige kabel, maar let wel op: female en male stekkers zijn elkaar spiegelbeeld! De drie typen stekkers ...