(logo SWON) Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Fouten, gebreken en ziekten in wijn
Advertisements

oenologiekennis testen. Klik op het gekozen antwoord.
Vinificatie zoete en versterkte wijnen
Bvc Commanderij Livinus: Piëmonte: een degustatieve wandeling in rood 28/11/09.
Productie Wijn.
Boeddhistisch voorschrift
Licht mengen.
Champagne SVH Wijncertificaat.
VINIFICATIE SVH Wijncertificaat.
VINIFICATIE MOUSSERENDE WIJNEN
WITTE WIJNBEREIDING SVH Wijncertificaat.
RODE WIJNBEREIDING SVH Wijncertificaat.
Naam: Kelly Kleijburg Klas: G4A
MOUSSERENDE WIJN Stijn Galle.
VINIFICATIE VAN WIJNEN.
2 Het lekkere van alcohol
Module 2: Bedrijfshuishouding
Welke van onderstaande keuzemogelijkheden is geen stofeigenschap?
4.5 Samenstelling van mengsels
Wijnkennis.
Marc Vlaeminck Van druif tot wijn Marc Vlaeminck Copyright 2003.
Chardonnay.
Powerpoint presentatie Beaujolais Primeur
Periode 4.2 H14 Biotechnologie.
Wijn.
Wijn Het proces.
Portugese dranken.
Maar in elk geval verbeteren van wijn
Wijnen met parels, parels een feest!
Hoofdstuk 14 Biotechnologie.  Hoofdstuk 7.5 Fermentatie  Hoofdstuk 14 in zijn geheel ( ) Praktijk:  Plantenkleurstoffen  Papierchromatografie.
Druiven & regio’s Wie denkt dat het runnen van een wijndomein een luizenleventje is ,zal bedrogen uitkomen. Het is een stevig boerenbestaan en er zal.
Van druif tot wijn merlot sauvignon blanc cabernet sauvignon syrah chardonnay gamay malbec chenin blanc riesling viognier sangiovese tempranillo.
WIJN & SPIJS zoet zuur zout bitter contrast harmonie sauzen kruiden smaak aroma bereiding mondgevoel smaakgehalte smaaktype Doordat wijn en gerecht.
CO2 Prosecco Cava champagne crémant
ROOD ZACHT & FRUITIG Kaneel schillen aardbei bloesem braam bessen kersen pruimen framboos jam roos Proef ik nu kersen of bramen, klein zacht rood.
Breng de brief naar de goede huiskleur
Luxemburg SVH Wijncertificaat.
Het maken van rode wijn : de assemblage
(logo SWON) Wijnstreken - hoofdstuk 5
(logo SWON) De smaak van druiven - hoofdstuk 2
Ik weet meer van wijn Wijncursus op SDEN-niveau 2 | wijnoorkonde
Wijncursus op SDEN-niveau 2/wijnoorkonde
Wijn maken.
Wijn.
Examen Vinoloog van de Wijnacademie©
ZOET Sinaasappel lijm peer mango perzik gedroogd fruit viooltjes vijg vanille munt chocola abrikoos Hoe maakt de wijnmaker de wijn eigenlijk.
Wijnmaken voor beginners
Wijnadditieven sulfiet
Breuken optellen en aftrekken
Rekenen met grote getallen
Jura 11 september 2018.
Wijnclub “Edelrot” 18 december 2018 Champagne millésimé
Transcript van de presentatie:

(logo SWON) Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Ik weet meer van wijn Wijncursus op SDEN-niveau 2 | wijnoorkonde HOOFDSTUK 4 VAN DRUIF TOT WIJN Ik weet meer van wijn Wijncursus op SDEN-niveau 2 | wijnoorkonde Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn = wijn maken Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 Wat zit waar? Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn = wijn maken Ontstelen Vergisten Rijpen Bottelen Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 Fase 1 OOGSTEN Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 Fase 2 witte wijn VERGISTEN Ontstelen Persen Alcoholische gisting Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 Fase 2 rode wijn VERGISTEN Ontstelen Kneuzen Alcoholische gisting Afloop / persen Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 ROSÉ of of Direct persen Bloeden Mengen Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 Fase 3 RIJPEN Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 Fase 4 BOTTELEN Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Hoe komt wijn aan zijn bubbels? Is er verschil tussen champagne en prosecco? Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 MÉTHODE TRADITIONNELLE CHARMAT- OF TANKMETHODE Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 Versterkte wijn maken Sherry Port Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 Wat is versterkte wijn? Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Van druif tot wijn - hoofdstuk 4 wijn met EXTRA alcohol Versterkte wijn = Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

EXTRA alcohol TIJDENS vergisting Port EXTRA alcohol TIJDENS vergisting Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

EXTRA alcohol NA vergisting Sherry EXTRA alcohol NA vergisting Van druif tot wijn - hoofdstuk 4

Ik weet meer van wijn Wijncursus op SDEN-niveau 2 | wijnoorkonde HOOFDSTUK 4 VAN DRUIF TOT WIJN Ik weet meer van wijn Wijncursus op SDEN-niveau 2 | wijnoorkonde Van druif tot wijn - hoofdstuk 4