5 tips om eenvoudiger te werken

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

Kennis maken met Power Point Office 2007
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Les5. • Als een dia uit een presentatie het goed zou doen in een andere presentatie, kun je de dia kopiëren naar de nieuwe voorstelling en gebruiken wanneer.
Beginnen met PowerPoint Ga nu naar dia 2.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Pimp your Powerpoint 7 juni 2011
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Profiel- en privacy-instellingen bijwerken j en druk daarna op F5 of klik op Diavoorstelling > Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk.
powerpointles 1 Nienke Kooistra College Blaucapel
POWERPOINT Een tabel invoegen Les 3.
PowerPoint.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Als u Power Point opent, krijgt u twee of drie dialoogvensters te zien
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Beeldaspect RUIMTE René Akkerman start.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
WMF Plaatjes bewerken In 2007.
Office 15 maart.
Een presentatie maken Les 2
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Handleiding ClassDojo
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Basis vaardigheden PowerPoint
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Office 21 maart.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Hoofdstuk 20 Oefeningen Afbeeldingen toevoegen – Afbeeldingen invoegen vanuit een bestand – Aanpassen – Afmeting en bijsnijden – Schermafbeeldingen – Video’s.
Zet de letters leesbaar rechtop en niet in spiegelbeeld. Plaats ze in de juiste volgorde (van links naar rechts). Zorg dat alles netjes op een rij staat.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Instructie Shakespeak Powerpoint
Sway.
Microsoft® Office PowerPoint® 2007-cursus
Microsoft® Office Visio® 2007-cursus
BEGINNER EV3 PROGRAMMEER Les
Microsoft® Office Outlook® 2007-cursus
Microsoft® Office Visio® 2007-cursus
Microsoft® Office Word 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® Server cursus
Microsoft® Office Word 2007-cursus
Microsoft® Office SharePoint® 2007-training
LES 11 : HET TABBLAD OVERGANGEN COPYRIGHT : RAYMOND BRIGEZ
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Hoofdstuk 21 Overgangen en Animaties
Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Voeg een diatitel toe - 1.
Uitleg Toverdoos 2007 via deze presentatie, D. van Hunnik
Voeg een diatitel toe - 1.
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Makkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Titel van trainingspresentatie
Voeg een diatitel toe - 1.
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Reflectie over leren Naam vak.
Roberto Tamburello Vicepresident Contoso Pharmaceuticals
HET GEBRUIK VAN DEZE SJABLOON
Postvak IN Het georganiseerde Map opschonen Gesprek negeren
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Presentatietitel Maak een titel aan die u publiek aanspreekt. U kunt dit ondertitelveld gebruiken voor een citaat of een scriptiestelling waaruit het belang.
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Transcript van de presentatie:

5 tips om eenvoudiger te werken Welkom bij PowerPoint 5 tips om eenvoudiger te werken

Designer helpt u ervoor te zorgen dat uw boodschap overkomt PowerPoint Designer laat u uit een aantal professionele ontwerpen voor uw presentatie kiezen op basis van de inhoud van uw dia's. Designer is een functie waarover u alleen kunt beschikken als u een abonnement hebt. Als u een Office 365-abonnement hebt, ziet u in de volgende dia hoe het werkt in een nieuwe presentatie.

PowerPoint Designer gebruiken Dit gaat als volgt: 1 Start een nieuwe presentatie met Bestand > Nieuw > Lege presentatie. 2 Voeg op de eerste dia een afbeelding toe: Ga naar Invoegen > Afbeeldingen of Invoegen > Onlineafbeeldingen en kies de afbeelding. Hint: u moet online zijn wanneer u de afbeelding toevoegt. 3 Als PowerPoint u om toestemming vraagt voor het opvragen van ontwerpideeën, selecteert u Laten we beginnen. 4 Kies in het taakvenster Ontwerpideeën een geschikt ontwerp.

Morphing Met Morphing voegt u vloeiende animaties en objectverplaatsingen toe aan uw presentatie. U kunt een animatie maken met twee dezelfde dia’s, maar voor uw publiek lijkt het alsof de actie op één dia gebeurt. Speel de video aan de rechterkant af voor een kort voorbeeld. Morphing is een functie waarover u alleen kunt beschikken als u een abonnement hebt. Als u een Office 365-abonnement hebt, kunt u dit zelf proberen met de stappen op de volgende dia.

Morphing instellen Probeer het zelf met deze twee simpele planeten: 1 Deze dia dupliceren: klik met de rechtermuisknop op de miniatuurafbeelding van de dia en selecteer Dia dupliceren. 2 In de tweede van deze twee identieke dia's wijzigt u de vormen aan de rechterkant op een bepaalde manier (bijvoorbeeld door de grootte of kleur aan te passen of ze te verplaatsen) en gaat u naar Overgangen > Morphing. 3 Ga terug naar de eerste van de twee dia's en druk op de knop Diavoorstelling. Selecteer vervolgens Afspelen om de morphing van de cirkel te zien. Hint: In Effectopties vindt u zelfs nog meer opties voor Morphing.

In realtime samenwerken Wanneer u uw presentatie deelt met anderen, ziet u ze op hetzelfde moment met u samenwerken. Dit gaat als volgt: 1 Selecteer Delen boven het lint (of door de sneltoets Alt-YU te gebruiken) als u mensen wilt uitnodigen om met u te werken. (U kunt nu opslaan in de cloud.) 2 Wanneer andere personen in de presentatie aan het werk zijn, wordt met een markering aangegeven wie met welke dia bezig is... 3 …en welk deel van de dia wordt bewerkt.

Met Uitleg bent u de expert In het vak Uitleg wordt de opdracht gezocht die u nodig hebt, zodat u tijd kunt besparen en uw aandacht kunt richten op uw werk. Probeer het eens: SELECTEER MIJ 1 Selecteer de Robot-afbeelding aan de rechterkant. 2 Typ animatie in het vak Uitleg en kies Animatie toevoegen. 3 Kies een animatie-effect, zoals In- en uitzoomen, en kijk wat er gebeurt.

Verkennen zonder uw dia’s te verlaten Slim opzoeken biedt de mogelijkheid om in PowerPoint zelf uw gegevens te onderzoeken. Probeer het eens (voorbeeld in het Engels): 1 Klik met de rechtermuisknop op het woord office in de volgende zin: office furniture 2 Kies Slim opzoeken en merk op dat de resultaten voor die woordgroep contextgerelateerd zijn, geen Microsoft Office-apps. 3 Probeer de functie Slim opzoeken voor de lol nog eens door met de rechtermuisknop op het woord Office in stap 2 te klikken.

Meer vragen over PowerPoint? Selecteer de knop Uitleg en typ wat u wilt weten. Ga naar de PowerPoint-teamblog (Engelstalig) Ga naar de gratis training voor PowerPoint Selecteer de pijlen in de modus Diavoorstelling om de koppelingen te volgen. SELECTEER DE PIJL IN DE DIAVOORSTELLINGSMODUS