Welkom Project Gemeente Niel - Imsir Uitleendienst gemeente materiaal

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Sociaal infopunt- sociaal huis •Elke gemeente/stad is verplicht om een sociaal huis uit te bouwen Decreet Lokaal Sociaal beleid.
Advertisements

7 december 2011 Modernisering van de bevolkingsdiensten O pneming van de geboorten door gemeente van gebeurtenis in het Rijksregister. Naar een volledige.
Hoofdstuk 3: Geld over en tekort
1.Voorstelling dienst slachtofferonthaal
FAQ Activering – Nieuws. WINWIN Is WINWIN Activaplan ook van toepassing op OCMW- gerechtigden?
De marketingmixstrategie
Software voor Productie / Boekhouding / Facturatie / Magazijnbeheer
In week 2 moesten we zelf besluiten hoeveel we zouden inkopen.
Sociale activering in OCMW Gent
KWALITEITSZORG IN INTERNATEN 1 september A.KWALITEIT Wat is kwaliteit in internaten ? Internaten moeten zelf instaan voor de vormgeving van een.
De (S)DAEB verankering in de regelgeving - Visie van de Koepel LDE
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
D.I.S. Distributie Informatie Systeem P. Harink 4Efficiency Services i.o.v. AEP Industries Nederland BV QAD Gebruikersdag - Juni 2008.
Studiedag OV1-OV Autisme en stage Ondersteuning vanuit de logopedie.
Het. Het syndicale landschap in België België heeft één van de hoogste syndicalisatiegraden ter wereld. Vakbonden in België zijn democratische organisaties.
2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor.
Trajectbegeleiding Davy Mahieu & Sarah Vermeire.
Overheidsopdrachten en de sociale economie in Vlaamse lokale besturen Alex Verhoeven.
Atelier: Groot Eiland Bezoek aan Brussel. Wat is groot eiland... = is een vereniging (vzw) voor: – sociale tewerkstelling – opleiding – werkervaring.
Flankerend onderwijsbeleid. Waarom? Vlaams lokaal onderwijsbeleid heeft lokale hefbomen nodig vb inzake kleuterparticipatie, spijbelen,… + lokale besturen.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
Regionale bijeenkomst Werken naar Vermogen 7 maart 2012.
Angelique Declercq 17/01/1213/12/2011 INTERREG IV A 2 zeeën “SUCCES” Sustainable Uplifting Client Centred Employment Support.
Kennis in Kaart Gebruik van een semantisch netwerk voor het in kaart brengen van kennis en competenties.
Pilootproject Arbeidszorg.
Voorstelling van de catalogus
Ellen Van Hertbruggen1 Duurzaam woon-werk verkeer Workshop Arbeid & Milieu vzw – 8/12/2008.
1 Verplicht vrijwilligerswerk & spanningen omtrent activering Dr. Carmen Mathijssen (Cera & LES KULeuven) 22 mei 2014.
Cedris-bijeenkomst Cie De Vries Loonbalans-methodiek Novatec NovaWork bv.
M AMA, BUURVROUW OF CRÈCHE ? Keuzen en knelpunten in de kinderopvang.
Instap en integratie van laaggeschoolde en langdurig werklozen in het reguliere arbeidscircuit de Dip-methode als instrument voor detectie van knelpunten.
CVBA MET SOCIAAL OOGMERK Werkhuizenstraat 19Tel: B-1080 BrusselFax:
De sociale economie als partner voor profitbedrijven en lokale besturen Uitdagingen voor de 5 november 2014.
Doe je zeg! Via de ouderenraad? 21 november 2014 Veerle Baert.
Magazijnier.
7.3: Trampolinebed of hangmat? Bespreken oplossingen armoede HC Opdracht.
1 Uitstroom Sociale Economie ESF november 2012.
Inleefdag Naam organisatie Naam leerlingen. De organisatie zelf  Algemeen (ligging, type organisatie, openingsuren, …)  Doelstellingen van de organisatie.
Ontvangst H3 Ontvangst controleren Logistiek teamleider.
Hoofdstuk 12 financiering van snelgroeiende bedrijven 1 Hoofdstuk 12 De financiering van snelgroeiende bedrijven Integratie van winstverwachtingen in het.
Arbeidsmarkt Als je op de markt loopt zie je om je heen verschillende kopers en verkopers. De vraag naar een product bestaat uit de mensen die een product.
3.2: Sociale Partners en overheid Sociale partners: werkgevers- en werknemersorganisaties Poldermodel: ‘oplossen van problemen door overleg met de betrokkenen.
Informatiebijeenkomst project Grondgebruik
Keuzemodule Groen Ondernemen Coen van Wetering
Infosessie: Welkom! Artikel 60 OCMW-wet Nele Goffin & Abdullah Ciçek Beveiliging aan OCL-tarief Erwin Rousseau.
Weg met vooroordelen, leve de voordelen! Samenwerking met sociale economie roept soms vooroordelen op, die in bepaalde sectoren hardnekkig blijven bestaan.
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
The Future of Carsharing Welkom Filip Watteeuw Schepen van mobiliteit Gent.
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
EMVI Gunnen op waarde Maurice Wielink (CROW) Ruben Spek (gemeente Medemblik) 20 februari 2014.
WebdesignWebdesign, linkbuilding, zoekmachine marketing en het ontwerpen van webshopslinkbuilding zoekmachine marketingwebshops.
Wettelijke taak: Het bieden van aangepaste arbeid aan personen die door lichamelijke, verstandelijke of psychische beperkingen uitsluitend onder aangepaste.
TEWERKSTELLINGSMAATREGELEN OCMW Privésector. Mogelijke tewerkstellingsmaatregelen Artikel 60§7 terbeschikkingstelling van een privéonderneming Het Activaplan.
………………………………………..……………….………………………… CULTUURDIENST CO7 Waar gaan we voor? Hoe bereiken we dit? Welke ondersteuning bieden we? Jij en je vereniging.
VAN SCHOOL NAAR WERK(LOOS)? SADANOPDRACHT Isa Fars 1BATP Klas: B3.
Economie.
Rolf Winter 30 maart
Kick Off presidia 11 mei 2017.
OCMW GENK – VINCENTIUS GENK
Sociale economie & welzijn
Juridische aspecten van een webshop
WOONCOACHING.
Hoofdstuk 4 Ontvangst controleren
Literatuurstudie: de Sociale kaart
Gebruik VDAB-zelfbedieningstools
Klik om verder te lezen.
Ontwikkeling Middenzone Gezondheidspark
MeeGaan vzw   Visie.
Transcript van de presentatie:

Welkom Project Gemeente Niel - Imsir Uitleendienst gemeente materiaal 6/12/2017

Project De gemeente heeft een samenwerkingsvoorstel ondertekend met IMSIR VZW, voor het beheren van de uitleendienst van het gemeentelijk materiaal. Dit houdt in dat het materiaal door IMSIR op de gewenste data zal geleverd en opgehaald worden.

Doel pilootproject om eventueel in latere fase integratie met andere gemeenten stockbeheer van materiaal Sociaal economisch

Wie is Imsir? SW IMSIR is een sociale werkplaats en biedt zowel vaste tewerkstelling als alternatieve tewerkstellingsvormen aan. We kiezen voor tewerkstelling van laaggeschoolde langdurig werklozen in de Rupelstreek, waarvoor we kwalitatieve en structurele jobs in de eigen streek wensen aan te bieden. De tewerkstelling is op maat van de werknemers en biedt voornamelijk fysieke jobs aan. We wijzen de meest geschikte tewerkstellingsvorm toe in functie van capaciteit of kunnen. SW IMSIR werkt voornamelijk voor openbare besturen en bedrijven, maar ontwikkelt ook projecten die de levenskwaliteit van mensen ondersteunt en bevordert.

Voordelen Webshop Duidelijkheid voor de aanvrager Zicht op stockvoorraad Onmiddellijke bevestiging van de order leverings- en ophaalperiode wordt bepaald door de aanvrager

Nuttige info Bij ontvangst van de goederen moet er iemand aanwezig zijn --> aftekening leveringsbon Minimum 1 maand voor leveringsdatum order ingeven Gratis dienst Https://webshopniel.recreatex.be

Vragen?