De Flexibele Club Competitie

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Over de toekomst van tafelvoetbal in Nederland
Advertisements

Informatiebijeenkomst zaalhockey Seizoen 2007 / 2008.
Voor deze sport maken we gebruik van speciale speedmintonrackets. Deze lijken op squashrackets maar zijn iets korter. Een alternatief kan zijn: een junior-
Informatie over World Tour
Info obligaties aanschaf Probounce banen 8 en 9
EXAMEN en UITSLAG ZIJN VERSCHERPT PER School-Examen Centraal-Examen Het examen bestaat uit een schoolexamen (SE) dit zijn: De rapport cijfers 1,2,3,4,(klas3)
Prestige Als de Venetiëkaart wordt getrokken en op het einde van het spel zijn de punten voor de meeste Prestige: 6 / 3 / 1 Ducati Nadat de Venetiëkaart.
Regelavond Waterlandse Golfclub 15 maart
Aanvullende uitleg zaalregels - clubarbitrage
Viertallenwedstrijd In elke tuin speelt: - een TUINteam tegen een LOOPteam - aan 2 tafels - 4 spellen.
Goal Attainment Scaling (GAS)
vwo A Samenvatting Hoofdstuk 12
vwo A Samenvatting Hoofdstuk 16
Welke techniek toepassen ? Herhalingsoefeningen. Situatie 1: Gegeven : de doelpunten die 10 topscoorders in de voetbalcompetitie hebben gemaakt in seizoen.
Hoofdstuk 9 Verbanden, correlatie en regressie
Goal Attainment Scaling (GAS)
Nieuwe normen Cito.
participatie van kwetsbare burgers
Tenniskids Jeugdtennis verslavend leuk maken!
Deze presentatie kan als hulpmiddel gebruikt worden om het programma te presenteren aan het bestuur of bv aan sponsoren. Advies: voeg gerust dia’s toe.
JEUGDCOMPETITIE 2015 REGULIERE COMPETITIE. - Indeling - Regulier - Wedstrijden - Wedstrijden formulier - Site TFS - Afwezig - Indeling - Regulier - Wedstrijden.
Allard Kamphuisen Hado van Hasselt Wilco Broeders
Voorlichting nieuwe CAO PO
Kanjers Onderlinge competitie. Voorstellen Wat is een kanjer? Opzet trainingen Planning Communicatie Teams Vragen Agenda.
Haal een level. - Oorspronkelijk ontworpen voor Smartphones en Facebook Uitgegeven op 24 November 2012 Ontworpen door King Tweede plek als populaire spel.
Jongste jeugd Spelregels
Zaalhockeyregels 2015/2016 Speelveld / duur van de wedstrijd
Doelstelling 1.Verenigingen informeren over ontwikkelingen NPC 2.Presenteren van voorstellen door de Werkgroep Competitie 3.Meningen uit land verzamelen.
Duurzame inzetbaarheid en het Levensfasebudget CAO GGZ Een Een interactieve presentatie voor medewerkers vs oktober 2013.
TV Hoorn Jeugdcommissie Kleurencompetitie Informatie over World Tour en groene competitie Ingrid Talsma.
VOORLICHTINGSAVOND TL 3. PROGRAMMA PLENAIR EXAMENPROGRAMMA PTA VOORBEELDEN VAN PTA VRAGEN VAN OUDERS MENTOREN BEGELEIDING CONTACTEN INDIVIDUELE VRAGEN.
Een nieuw competitie bouwwerk? voorstel vanuit werkgroep competitieleiders.
Toelichting op invalregeling junioren Seizoen
Opzet competitie 3. Spelen Zondagen: 11 sept, 25 sept, 9 okt, 6 nov Competitie in teamverband; aantal spelers: Rood: 1-12, Oranje: 2-8 Automatische deelname.
Datum: Teamfunctie: Aanvallen Doelstelling technisch: Kappen,draaien en meenemen van de bal in combinatie met richtingsveranderingen Doelstelling.
Spel Politiek Nederland
Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele.
de tennis reglementen kwis
Correctiefactoren bij roeiwedstrijden
Herhalen schaal Schaal is een verhouding.
SCHAAL in toepassingssituaties
Veenendaal, sept 2017 Roelof Santing
Toelichting op invalregeling junioren
A B # Training : 7 Teamfunctie : Aanvallen Doelstelling technisch
Zaalhockey Jongste Jeugd (6E- en 8E-tallen)
Toelichting op invalregeling junioren
Puntentelling Teams Geschat
Serious Business Simuleren om te stimuleren
Toelichting op invalregeling junioren
Het online opzetten, afnemen, beoordelen en verwerken van toetsen
INSTRUCTIE SPELER VOLG SYSTEEM SDCP
INTEGRATIE NRG’S IN HET BUDGET VAN FINANCIELE MIDDELEN
Bridge club Heemskerk Ranking systeem Bridge club Heemskerk.
Tenniskids Groen KNLTB
Om de PowerPoint te starten:
Web pagina Onderbouwing ranking:
Olympiades in het PTA.
Clubkampioenschap Jeugd 2018
SCHAAL in toepassingssituaties
Hoe gaat de normering? Introductie voor examensecretarissen
De Open Wijchense Sjoel Kampioenschappen
Het Rankingsysteem  Hoe werkt het ?  Welke voordelen biedt het ?
Nieuwe berekening enkelklassement 2019
Tellen met kaarten.
Tellen met kaarten.
Bekende problemen? Voorjaarsvakantie: In de B-lijn zijn maar 8 paren aanwezig. De uitslag wordt door de spelers voor “loterij” uitgemaakt. De topspelers.
Uitleg Uitslagenservice
Zomercompetitie 2019 Tennisclub Zomergem.
Tiende Paastornooi voor Pre Miniemen
PK-INTERVAL SYSTEEM KVC – WCB SEIZOEN VERSIE
Transcript van de presentatie:

De Flexibele Club Competitie Betekent: Spelers scoren ranking punten op basis van de werkelijk behaalde resultaten. De ranking van een paar is de som van de individuele ranking van de spelers. De ranking wordt bepaald door het gemiddelde van de ranking punten die behaald zijn op de 6 laatst gespeelde zittingen. Incidentele afwezigheid heeft geen invloed op de ranking. De ranking wordt gebruikt als basis voor de indeling van de lijnen van de volgende zitting. Clubkampioenschappen (paren en individueel) wordt berekend op basis van behaalde rankingpunten

De Flexibele Club Competitie Wat verandert er niet? We blijven gewoon in 3 lijnen spelen Na afloop van de zitting wordt de uitslag in % opgelezen. De uitslag in % wordt via de E-mail opgestuurd. Spelen met invallers blijft mogelijk (zelfs met een minimum score van 47,5% bij een invaller-clublid)

De Flexibele Club Competitie Hoe werkt het? Na afloop van een zitting worden voor elke speler de ranking punten berekend op basis van de door haar/hem behaalde score in %. Hoe hoger het behaalde percentage des te meer ranking punten. 100 90 80 A B C 60 50 40

Berekening van Rankingpunten Een gemiddelde score van 50% levert het gemiddelde aantal punten op. (A-lijn: 80 ptn.; B-lijn: 70 ptn.; C-lijn: 60 ptn.) Een “maximale”score (bv 63,5%) levert het maximale aantal punten op. (A-lijn: 100 ptn.; B-lijn: 90 ptn.; C-lijn: 70 ptn.) Een “minimale”score (bv 36,5%) levert het minimale aantal punten op. (A-lijn 60 ptn.; B-lijn 50 ptn.; C-lijn 40 ptn.) Tussenliggende scores worden naar rato verdeeld

De Flexibele Club Competitie Een belangrijk doel van het ranking systeem is het vergemakkelijken van de doorstroming In de praktijk blijkt dat een verschil van 10 punten tussen de lijnen het meest praktisch is. Standaard instelling Breedte (max-min): 40 ptn. Stappen tussen de lijnen: 10 ptn. Gemiddelde van de A lijn: 80 ptn.

De Flexibele Club Competitie Wat zijn de voordelen? Geen aanwezigheidsplicht; iedereen speelt zo vaak als hij wil en wanneer het uitkomt. Wel blijft de verplichte afmelding van kracht Er is geen enkel voor-/nadeel door niet te komen spelen. Er is geen noodzaak meer voor vervangende (straf-) scores of “buiten mededinging” regelingen. Ook gastspelers (en andere invallers) kunnen soms meedoen en komen met hun eigen ranking automatisch op de goede plek terecht. De lijnen veranderen sneller (wekelijks); men komt meer verschillende mensen binnen de club tegen

De Flexibele Club Competitie Hebt U verder nog vragen over het ranking systeem? Zet die dan op een mailtje naar: bridgeclubkb@gmail.com