Opboeken, afboeken en overige bewerkingen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
WIS module en aanvraag E-WWB
Advertisements

LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Dienst « Elektronische Publicaties » e-Depot Demo DIGITOOL 3.0     12.IV.2007 Wanneer u klaar bent, ga door.
De Altijd meteen aan de slag
LRP FONDSEN /ABONNEMENTEN/REKENINGEN release 2.1 Koos Willemse.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Vanaf oktober verkrijgbaar: Muiswerk Uitdrukkingen 1 en 2
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Snelzoekgids voor audiogesprekken
In het eerste scherm altijd de gemixte versie (luisteren) én een karaoke-versie (zingen) in een eenvoudig te bedienen player. Extra partijen en korte speelstukjes.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Handboek verzenden van Nieuwsbrief Caribbean.nl 12 september 2012 Ga naar CRM Personen Kies Open zoekvraag.
Q-Plan Gebruikersdag 20 april Programma Gebruikersvragen Aanpassingen Q-Plan 4.04 Interne Audit Pauze Toekomst en Strategie Website en helpdeskfunctie.
Philosopher’s Index Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Klik met muis = verder gaan.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Instructie weblog. Start van je eigen weblog 1) Ga naar weblog.aocfriesland.nl 2) Je krijgt het volgende scherm te zien. 3) Ga naar inloggen, zowel links.
Kies Hoe en wanneer installeren Wat is het doel Hoe werkt het (7 schermen)
Verplichte documenten
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Uw eigen App Communiceer via uw website de App aan al relaties. Uw klanten beschikken altijd (ook offline) over uw en andere geregistreerde gegevens.
Magister voor ouders.
Hoe stuur ik mijn BTW nummer door naar jeunesse ! Klik op backoffice.
Copyright © BusinessConcern B.V Bent u QHSE compliant voor al uw gebouwen? SafetyConcern geeft u het antwoord.
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
WebDoc Beknopte uitleg voor eindgebruikers Versie 13/12/2013.
Training SomToday DINSDAG 19 APRIL. Wat doen we vandaag ?  Inloggen  Studiewijzer aanmaken  Studiewijzer indelen  Huiswerk invoeren  Studiewijzer:
Wat is Ketenregister? en haar voorwaarden
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Inspectielijst in Ketenregister
Voorraadinspectie in Ketenregister
Hoe zien docenten de leeromgeving in
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Soorten inspecties in Ketenregister
Aansluiten en testen Ketenregister
Inboeken partijen in Ketenregister
Training: Mijn netwerk
Partijinformatie in Ketenregister
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
Algemene beschrijving van de toepassing
GOUD is geld de rest krediet
Verzuimende leerlingen beter in beeld
Doorleveren en retouren
Waarmerkinspecties KR medium
Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail
Samenvoegen van partijen
Terugdraaien inspectie
Voorjaarssale met Fabrikam
Bedrijfsnaam Producten en services
Waarmerkinspecties KR full (waarmerken CLIENT Export fyto’s)
Voeg een diatitel toe - 1.
Splitsen partijen in Ketenregister
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Praktijktoets Eind LP 1 VP17U.
Voeg een diatitel toe - 1.
Waarmerkinspecties KR light
Voeg een diatitel toe - 1.
Landenprinterbon in Ketenregister
Waarmerkinspecties KR full (waarmerken CLIENT Export fyto’s)
Mengsels in Ketenregister Welkom bij de film mengsels in Ketenregister.
Clonen van een container
Wat is WhatsApp? WhatsApp is een gratis berichtenservice waarmee je jouw vrienden een bericht stuurt. Zie het als het versturen van een sms'je, maar dan.
Urendeclaratie invullen via MijnContinu
Klik.
Waarmerkinspecties KR medium
Transcript van de presentatie:

Opboeken, afboeken en overige bewerkingen in Ketenregister Welkom bij de film opboeken, afboeken en overige bewerkingen in Ketenregister

In deze film: In deze film de volgende onderwerpen: 1. Opboeken en afboeken 2. Overige bewerkingen Gesproken erbij melden: In deze film komen de volgende onderwerpen aan bod: 1. Opboeken en afboeken 2. Overige bewerkingen

Opboeken en afboeken Afboeken: bij schonen/weggooien deel van partij  aantal is maximale partijgrootte Opboeken: bij meer stuks in schuur dan aantal in KR  voorwaarden: alleen bij moederpartij (originele partij) maximaal 1x maximaal 5% meer dan 1x of meer opboeken verzoek met onderbouwing indienen bij BKD Gesproken melden: Opboeken en afboeken In uw proces kan het zijn dat u een deel van de partij moet weggooien of dat u meer geleverd heeft gekregen dan dat de partij groot is in KR. Hiervoor zijn de volgende mogelijkheden: <KLIK> Afboeken: deze gebruikt u als u een deel van de partij weggooit. Het maximale aantal dat u kunt afboeken is de totale actuele grootte van de partij. <KLIK> Opboeken: kunt u gebruiken als u meer van de partij heeft dan in KR staat. Deze functie noemen we ook wel eens een kratje mee. Voor opboeken gelden de volgende voorwaarden: a. Alleen bij moederpartij b. Maximaal maar 1x c. Maximaal 5% van de partij d. Moet er meer of vaker opgeboekt worden neem dan contact op met de BKD. Geef hierbij ook de reden van opboeken op en stuur de leveringsnota mee. <KLIL> Het opboeken en afboeken kunt u in de webschermen doen op het scherm Onderhouden partijen, klik na openen van de partij op de knoppen opboeken of afboeken. Via de webserver doet u dit met het bericht 2c bewerken van een partij Webscherm: Onderhouden partijen, na openen partij knop ‘Opboeken’ en knop ‘Afboeken’. Webserver berichten: 2c. Bewerken van een partij

Overige bewerkingen Bewerkingen alleen opvoeren als deze invloed hebben op inspectie of fytosanitair certificaat.   Bewerkingen zijn o.a.: Bewerking Reden toevoegen Ingevroren Als product is ingevroren. Invloed op geldigheid inspectie en evt. bijschrijving fytosanitair certificaat. Ontsmetten Als middelen invloed hebben op bijschrijving fytosanitair certificaat toevoegen aan partij. Verpakking Als partij is verpakt en dit gemeld moet worden op fytosanitair certificaat. Gesproken melden: Opvoeren overige bewerkingen <KLIK> In Ketenregister voert u alleen de bewerkingen op die invloed hebben op de inspectie of die nodig zijn voor het fytosanitaire certificaat. <KLIK> Bewerkingen zijn o.a. ingevroren, ontsmetten en verpakking. Invriezen gebruikt u als de partij ingevroren wordt. Deze bewerking heeft invloed op de geldigheid van de inspectie. Ontsmetten gebruikt u om middelen die u heeft gebruikt op te voeren. U voert alleen de middelen op die leiden tot een andere bijschrijving of het vullen van vak 8 t/m 12 op het fytosanitair document. Verpakking geeft u op als de partij verpakt is en dit invloed heeft op de bijschrijvingen op het fytosanitair certificaat.

Overige bewerkingen Bewerkingen gaan over bij splitsen. Geldt bewerking alleen voor deel van partij dan eerst partij splitsen dan bewerking opvoeren. Gesproken melden: Opgevoerde bewerkingen gaan met splitsen mee naar de dochterpartij. Geldt de opgevoerde bewerking alleen voor het afgesplitste of de moederpartij? Splits dan eerst de partij voordat u de bewerking opvoert. Toevoegen van een bewerking kunt u in de webschermen doen op het scherm Onderhouden partijen, klik na openen van de partij op het tabblad bewerkingen en klik op de knop toevoegen. Via de webserver doet u dit met het bericht 2c bewerken van een partij Webscherm: Onderhouden partijen, na openen partij tabblad bewerking, knop ‘Toevoegen’. Webserver bericht: 2c. Bewerken van een partij

Einde meer informatie? Ketenregister.nl Dit was het einde van deze film. Meer informatie en de andere films over Ketenregister vindt u op Ketenregister.nl