De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Samenvoegen van partijen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Samenvoegen van partijen"— Transcript van de presentatie:

1 Samenvoegen van partijen
in Ketenregister Welkom bij de film samenvoegen van partijen in Ketenregister

2 In deze film het volgende onderwerp: Samenvoegen van partijen
Gesproken erbij melden: In deze film komt het volgende onderwerp aan bod: Samenvoegen van partijen

3 Samenvoegen van partijen
Redenen samenvoegen: Partij is foutief gesplist; Zending is niet verzonden; Exporteur wil 1 partij hebben van hetzelfde certificaatnummer. Gesproken melden: Na accepteren van een partij kunt u deze samenvoegen. <KLIK> Samenvoegen gebeurt meestal als een partij foutief is gesplitst of als deze toch niet wordt verzonden in een inspectie. <KLIK> Maar dit kan ook zijn omdat u maar 1 HPI-nummer van hetzelfde certificaatnummer in uw systeem wilt hebben.

4 Samenvoegen van partijen
Samenvoegen van partijen kan in KR als: Partijen geaccepteerd zijn; De volgende gegevens overeenkomen: a. Certificaatnummer (TPI) b. Gewas c. Cultivar d. Land van herkomst e. Actuele aantal van partij is >0 Gesproken melden: samenvoegen van partijen kan alleen onder de volgende voorwaarden: <KLIK> Partijen zijn geaccepteerd in Ketenregister; <KLIK> Certificaatnummer (TPI), gewas, cultivar en land van herkomst komen overeen; Het actuele aantal van de partij is groter dan 0.

5 Samenvoegen van partijen
Na samenvoegen geldt slechtste waarde van kenmerken bij partij. Samenvoegen kan niet in geval van mengsels. Meer over film mengsels en KR. Gesproken melden: Na het samenvoegen geldt de slechtste waarde van de kenmerken bij de partij. Bijv. 1 partij is vrij van grond gekeurd, de andere partij is praktisch vrij van grond gekeurd. Na samenvoegen geldt de waarde praktisch vrij van grond voor de partij. <KLIK> Het samenvoegen van partijen is dus niet mogelijk om mengsels te maken. Meer over mengsels kunt u zien in de film Mengsels en KR. <KLIK> Partijen samenvoegen kunt u doen door in de webschermen te gaan naar het scherm ‘Onderhouden partijen’, open de partij en klikken op de knop samenvoegen. U ziet dan alle partijen waarmee u de partij kunt samenvoegen. U kunt ook samenvoegen via de webserver. Dit doet u middels het bericht 2h. Samenvoegen partijen. Webscherm: Onderhouden partijen, na openen partij knop ‘Samenvoegen partijen’. Webserver berichten: 2h. Samenvoegen partijen

6 Einde meer informatie? Ketenregister.nl
Dit was het einde van deze film. Meer informatie en de andere films over Ketenregister vindt u op Ketenregister.nl


Download ppt "Samenvoegen van partijen"

Verwante presentaties


Ads door Google