Uitkomsten Beste Werkgevers

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Samen werken aan inzetbaarheid en mobiliteit 1. Grote veranderingen • Jeugdzorg heeft te maken met grote veranderingen: • Transitie • Gemeenten worden.
Advertisements

Hoeveel pensioen krijg ik straks?
Technische en economische kengetallen van rosés in 2008 Willeam Schoonhoven.
K!X is een project van. Wat is K!X? K!X is een project waarin je op een leuke, boeiende en actieve manier met een groep jongeren een promoteam vormt om.
VO-CONGRES 2014: KLAAR VOOR DE TOEKOMST 20 maart 2013
De Sociale Barometer De compacte, snelle en doeltreffende personeelsenquête; echte verbeteringen, hogere waardering, groter draagvlak.
Realisatie kindcentrum
Social media gebruiken om een baan te vinden
waarom dit boek? Afsluiting 10 jaar Randstad Award Groeiend belang van employer branding Stand van zaken Tijd om thema te verdiepen De echte arbeidsmarkt.
de werkgever van de toekomst
Baanbrekers! Bevordering van participatie arbeidsgehandicapten in >
Werken op afstand Onderzoek in Vlaanderen Michel Walrave (UA, 2004) Catherine Misonne.
#MT1412 Management Tomorrow. #MT1412 Frank Robben.
Hoofdstuk 7 Motiveren van medewerkers
Samen aan zet Workshop voor bestuurders
Doelstellingen formuleren
Duurzaam, gepassioneerd en geëngageerd talent!
Talent in Ontwikkeling
Medewerkersonderzoek
 Facebook pagina (219 likes)  Hyves pagina  LinkedIn  Twitter (1617 volgers)  Youtube.
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Nieuwsbrief Januari 2014 De cijfers Koppeling met Landelijk Register Orthopaedische Implantaten Stand van zaken: onderzoek met stappenteller Contact Volgende.
Jongeren willen hun dagelijks leven met God verbinden
Kwaliteitsvol leiding geven BUE als instrument voor reflectie en actie
Gelukkige Medewerkers presteren beter!
Kennismanagement & Sociale media
Burgerinitiatieven vragen ruimte Wat betekent dat voor mij? Presentatie voor diner pensant ‘Burgerinitiatief op (mijn) maat’ LCGW-Zuid, Eindhoven, 22 januari.
© Synovate Click to edit Master title style Click to edit Master subtitle style Hoe wordt je de favoriete werkgever van Nederland?! Highlights uit het.
UVW LinkedIn Presentatie
Haal het beste uit jezelf en anderen! Toekomstbestendige Bloei.
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
Onderzoek Kritische Succesfactoren Implementatie Beleid
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
1 : De sollicitatie-brief + Curriculum vitae 2 : Het sollicitatie-gesprek 3: Vervolgprocedures SLC21 : Solliciteren.
ARRIVA.NL Pilot Touch&Travel Arriva Nederland Bas van Weele | 26 september 2014.
Tevredenheidsmeting OCMW Presentatie MC Bea 24/08/09.
| pagina 1/x | Afdeling Communicatie Advies Strategische Agenda Hoger Onderwijs.
BRIGHTCONNECT...detacheren in de 21st eeuw, voor MBO-HBO-WO+ …a BRIGHTer future by CONNECTing people !
Dr. Patrick Vermeulen GITPMoed & Vertrouwen Moed en Vertrouwen Workshop 1 Motivatie 1.
Talent in Ontwikkeling
Muziekgeschiedenis 21 e eeuw Stijlen Een muziekstuk.
Arne Barends Christian de Waard Saar Weber Hoe ziet een traject eruit - nazorg - Medewerker Monitor.
KLANTWAARDERING Gabrielle Luhrman 21 maart 2016.
Organisaties helpen beter te presteren door inzicht te geven in essentiële feedback van hun medewerkers, cliënten, hun ouders/ vertegenwoordigers en vrijwilligers.
Programma Zet je Mindset op succes Wat is Empower Network 90-dagen plan (globaal) 90-dagen plan (details eerste 2 weken) Ondersteuning Afsluiting.
Nederlanders en de decentralisaties in het sociale domein
‘Spelen met Ruimte, in de lokale samenwerking’
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
Vertrouwen en Talentontwikkeling Flexibel en Veilig
Vijwilligerswerk met vreugde volhouden
Talent in Ontwikkeling
door de ogen van haar medewerkers
Titel Stap 1 Aanleiding Stap 2 Als we niets doen Stap 4 Aanpak
Kansen zien en kansen grijpen
voor Rotterdamse kinderen
Visieontwikkeling Les
KVC en naam organisatie
over verbouw en nieuwbouw
Persoonlijk Leiderschap
Duurzame inzetbaarheid
Lelystad Virtual Experience Lelystad Marcel Hoogeveen.
Bijeenkomst in Gastel 28 mei Bijeenkomst in Gastel 28 mei 2018.
Investeren in mensen en middelen met Rendementsverhoging
Duurzame inzetbaarheid
Honours programma: voor wie
5 valkuilen & Tips.
Les 8: Samenwerkingsvaardigheden 1
DEEL DRIE Evaluatie van de activiteiten uit het beroepsleven
100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.
Transcript van de presentatie:

Uitkomsten Beste Werkgevers Scan

1 2 3 56% BESTE WERKGEVERS: Hoppenbrouwers BESTE WERKGEVER 2017-2018 BESTE WERKGEVERS KEURMERK BESTE WERKGEVERS SCORE RESPONS In september 2017 heeft Hoppenbrouwers een Beste Werkgevers Scan uitgevoerd. Voor de scan zijn 725 medewerkers uitgenodigd. 409 medewerkers hebben hun mening gegeven en het werkgeverschap van Hoppenbrouwers beoordeeld. De Beste Werkgevers Score is hiervan het resultaat, hieronder vergeleken met het gemiddelde van Profit en – indien aanwezig – de score van een eerdere Beste Werkgevers Scan. De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. 56% BESTE WERKGEVER 2017-2018 GEKOZEN DOOR WERKNEMERS Huidige meting 7,69 Profit 7,13 Op basis van de Beste Werkgevers Score is Hoppenbrouwers een 3 sterren werkgever binnen Profit. TOP VERBETERPRIORITEITEN VOLGENS MEDEWERKERS Betere samenwerking binnen Hoppenbrouwers Technie 1 2 Minder muurtjes tussen teams Meer waardering voor medewerkers 3 Beste Werkgevers is een keurmerk van Effectory B.V. en Intermediair. Je hebt als organisatie twee jaar lang – van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018 – het recht om het keurmerk te voeren horende bij je score op basis van de Beste Werkgevers Scan. Met dit keurmerk toon je aan dat je als werkgever goed in contact staat met je medewerkers en het potentieel van je medewerkers benut om van binnenuit te verbeteren om zo duurzaam succesvol te zijn en/of te worden. Kortom, je bent een organisatie waar mensen het leuk vinden om te werken. Als 3 sterren organisatie maak je kans op de titel Beste Werkgever tijdens de Beste Werkgevers Awards in februari. Effectory hanteert de volgende drie keurmerken: 3 sterren: als organisatie scoor je zeer ver boven het gemiddelde van je branche | 2 sterren: als organisatie scoor je ver boven het gemiddelde van je branche | 1 ster: als organisatie scoor je boven het gemiddelde van je branche

BESTE WERKGEVERS: Hoppenbrouwers BEVLOGENHEID EN BETROKKENHEID BEVLOGEN EN BETROKKEN Deze medewerkers zijn bevlogen in het werk en betrokken bij de organisatie. Voordeel: bevlogen en betrokken medewerkers halen het beste uit zichzelf, leveren kwaliteit, beïnvloeden de werksfeer positief en zetten zich in voor de organisatie. Risico: bij een combinatie van bevlogenheid, betrokkenheid en perfectionisme is er een hogere kans op burn-out. BEVLOGEN IN HET WERK Deze medewerkers hebben hart voor hun werk. Voordeel: ze zullen altijd hun best doen om het beste werk te leveren. Risico: er is buiten het werk weinig dat ze bij de organisatie houdt. BETROKKEN BIJ DE ORGANISATIE Deze medewerkers hebben hart voor de organisatie. Voordeel: betrokken medewerkers zetten zich in voor de organisatie en doen hun werk goed. Risico: als er geen uitdaging is op het gebied van werk en omgeving, kan ook de betrokkenheid lager worden. NIET BEVLOGEN EN NIET BETROKKEN Deze medewerkers zijn niet bevlogen in het werk en niet betrokken bij de organisatie. Hoe lager dit percentage, hoe beter. In het beste geval doen deze medewerkers gewoon hun werk. Risico: in het slechtste geval zijn deze medewerkers improductief en hebben ze een negatieve invloed op de werksfeer binnen een team en organisatie. 35,1% 47,4% 43,9% 38,8% 15,4% 2,1% 15,6% 1,8% Benchmark Bouw en Infrastructuur Beste Werkgevers is een keurmerk van Effectory B.V. en Intermediair. Je hebt als organisatie een jaar lang – van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018 – het recht om het keurmerk te voeren horende bij je score op basis van de Beste Werkgevers Scan. Met dit keurmerk toon je aan dat je als werkgever goed in contact staat met je medewerkers en het potentieel van je medewerkers benut om van binnenuit te verbeteren om zo duurzaam succesvol te zijn en/of te worden. Kortom, je bent een organisatie waar mensen het leuk vinden om te werken. Als 3 sterren organisatie maak je kans op de titel Beste Werkgever tijdens de Beste Werkgevers Awards in februari. Effectory hanteert de volgende drie keurmerken: 3 sterren: als organisatie scoor je zeer ver boven het gemiddelde van je branche | 2 sterren: als organisatie scoor je ver boven het gemiddelde van je branche | 1 ster: als organisatie scoor je boven het gemiddelde van je branche

Het gebruik van je Beste Werkgevers Keurmerk Hoe zet je het keurmerk in? Het gebruik van je Beste Werkgevers Keurmerk Hoe gebruik Je kunt het keurmerk twee jaar lang in al je arbeidsmarkt- communicatie gebruiken. Denk aan het plaatsen van het keurmerk op je eigen werken bij pagina. En ook bij vacatures, op LinkedIn, Facebook en Twitter. Je maakt in februari kans op een podiumplek tijdens de Beste Werkgevers Awards. Je wordt opgenomen in de Beste Werkgeverslijst op beste-werkgevers.nl Als je tot de top 3 in jouw branche behoort, krijg je in februari een vermelding in landelijke PR via: Intermediair, de Volkskrant, tweakers.net, Trouw, Parool, AD, Financieele Dagblad, NU.nl, BNR Nieuwsradio en HR Vakblad PW. Je maakt kans op een vermelding in ons speciale Beste Werkgevers Magazine. De oplage is 70.000 stuks en het magazine wordt als bijlage verspreid via Het Financieele Dagblad, Intermediair Magazine (online) en PW.