Inspectielijst in Ketenregister

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

- Administratie - Analyse - Actie -
De Altijd meteen aan de slag
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Online Personeelsregistratiesysteem
Pest Control geautomatiseerd!
First Jaarrekeningen.
presentatie voor versie 3.0
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Mobiel Toezicht 2.0.
De nieuwe H.S.B plannen De nieuwste plannen om de club nog beter te maken! Als je de dia schow wilt stoppen klik dan op Esc.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
FlexForum februari 2009 Deel : Release
Welkom Informatieavond subsidies.
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Catalogus van de UvA Boek gevonden, wat nu? Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
Een bestaande presentatie gebruiken
Kies Hoe en wanneer installeren Wat is het doel Hoe werkt het (7 schermen)
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
?.
Magister voor ouders.
Cursus Innen - Betalingen GouwBelastingen Programma Betalingen Inlezen en verwerken betalingsbestanden Digitale dagafschriften Digitale betalingsopdracht.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
PDA-route door De Vooroever. Het PDA-toestel (1)
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
Quick Reference Guide Plandix versie 2.0 Plancoördinatie.
Naam: 1 Vul je naam in. Beantwoord zo snel mogelijk de vragen. Kijk aan het einde hoeveel je er goed had. Druk op knop om te beginnen!!
SharePoint Machtigingen In de Private en Public cloud.
Gegevens exporteren Handleiding
Wat is Ketenregister? en haar voorwaarden
Voorraadinspectie in Ketenregister
Gebruik van Video en het Prospectrapport
Soorten inspecties in Ketenregister
Aansluiten en testen Ketenregister
Inboeken partijen in Ketenregister
Wijzigingen Omgevingsloket online Schakeldag 29 juni 2017
Partijinformatie in Ketenregister
Webinar voor ambassadeurs
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches.
GOUD is geld de rest krediet
Doorleveren en retouren
Waarmerkinspecties KR medium
Opboeken, afboeken en overige bewerkingen
Snelcursus digitaal tafelen
Samenvoegen van partijen
Terugdraaien inspectie
ADR's & SCAN CARDS.
Waarmerkinspecties KR full (waarmerken CLIENT Export fyto’s)
Woldwijk De Prestatievergunning Een bijzondere omgevingsvergunning Gert Blekkenhorst (Lexnova) en Peter Homan (Omgevingsteam Woldwijk) versie
Grafiek Generator Monitor de Bibliotheek op school
Splitsen partijen in Ketenregister
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
Waarmerkinspecties KR light
Klassiek fotoalbum.
Landenprinterbon in Ketenregister
Waarmerkinspecties KR full (waarmerken CLIENT Export fyto’s)
Mengsels in Ketenregister Welkom bij de film mengsels in Ketenregister.
Waarmerkinspecties KR medium
Transcript van de presentatie:

Inspectielijst in Ketenregister Welkom bij de film inspectielijst in Ketenregister

In deze film: In deze film de volgende onderwerpen: 1. Inspectielijst 2. Gebruik checksum (controlegetal) 3. Statussen inspectieaanvragen Gesproken erbij melden: In deze film komen de volgende onderwerpen aan bod: 1. Inspectielijst 2. Gebruik checksum (controlegetal) 3. Statussen inspectieaanvragen

Inspectielijst Digitaal in PDA Papier handig uit Ketenregister of zelf opstellen Barcode op inspectielijst maakt inspectie sneller   Voorwaarden eigen inspectielijst en barcode in document Functionele werkwijze op Ketenregister.nl Gesproken melden: De door u gekoppelde partijenlijst aan de inspectie is zichtbaar in de PDA van de keurmeester. <KLIK> U mag naast het koppelen van de inspectielijst ook nog een papieren inspectielijst aanbieden. U kunt deze inspectielijst uit Ketenregister halen of zelf opmaken. Wilt u hem zelf maken zie dan voor benodigde gegevens document functionele werkwijze Ketenregister op Ketenregister.nl. <KLIK>   Om de inspectie sneller te kunnen uitvoeren kunt u op de inspectielijst een barcode zetten. Deze barcode bevat het HPI-nummer en is te scannen met de PDA van de keurmeester. <KLIK> Voorwaarden van deze barcode kunt u vinden in het document functionele werkwijze Ketenregister. <KLIK> De inspectielijst kunt in uit Ketenregister halen door de inspectie te openen en te klikken op de knop inspectielijst. Of u kunt dit via de webserver doen via bericht 3c aanvraag status inspectie. in beide gevallen kunt u kiezen uit een inspectielijst met of zonder bevindingen. De inspectielijst met bevindingen toont alle kenmerken die op dat moment aan de partij in KR zitten. Webscherm: Aanvragen inspectie bloembollen, na openen inspectie knop inspectielijst Webserver berichten: 3c. Aanvraag status inspectie

Gebruik checksum (controlegetal) Snellere inspectie door controlegetal op inspectielijst (checksum). Checksum = berekening over inspectielijst. Tijdens inspectie checksum in PDA overeen met inspectielijst? Dan vervallen deel administratieve controle. Door aanpassen inspectielijst wijzigt checksum.   Specificaties checksum in Functionele werkwijze Ketenregister. Gesproken melden: Tijdens de inspecties kunt u een deel van de administratieve controles laten vervallen als u gebruik maakt van een controlegetal op de inspectielijst. Dit controlegetal noemen we een checksum. <KLIK> De checksum is een berekening over diverse waarden van de inspectielijst. <KLIK> Komt de checksum van de inspectielijst overeen met de checksum in de PDA? dan vervalt een deel van de administratieve controle. Hoeveel er van de administratieve controle vervalt is afhankelijk van het land van bestemming. <KLIK> Wijzigt u de gekoppelde partijenlijst door partijen toe te voegen of van de inspectielijst af te halen dan wijzigt de checksum. <KLIK>   De inspectielijsten uit Ketenregister tonen altijd de checksum. Specificaties over hoe u de checksum opstelt kunt u vinden in het document Functionele werkwijze op Ketenregister.nl

Statussen inspectieaanvragen Inspecties statussen: Nieuw Aangevraagd Gepland Gesynchroniseerd Gekeurd Gefactureerd Vervallen Status inspectie is zichtbaar in Ketenregister en op te halen via de webserver. Inspectielijst koppelen Webscherm: Aanvragen inspectie bloembollen Webserver berichten: 3c. Aanvraag status inspectie Gesproken melden: Inspecties hebben de volgende statussen: Nieuw, Aangevraagd, Gepland, Gesynchroniseerd, Gekeurd, Gefactureerd en Vervallen. <KLIK> U kunt de partijenlijst koppelen tot en met de status gepland.   De status van de inspectie is zichtbaar in Ketenregister en op te halen via de webserver. <KLIK> In de webschermen ziet u de status op het scherm aanvragen inspectie. In de webserver kunt u deze met bericht 3c aanvragen status inspectie ophalen.

Einde meer informatie? Ketenregister.nl Dit was het einde van deze film. Meer informatie en de andere films over Ketenregister vindt u op Ketenregister.nl