-organiseren van eetfestijnen -evenementen voor derden

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Aandacht voor het steunend netwerk
Advertisements

IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Senegal Senegal.
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
RGHC Tempo ´34 Heren 1 Seizoen FUND-RAISING PLAN ‘De vrienden van Heren 1 polo’
April 2006 Annie M.G. Schmidt school Welkom in de Annie M.G. Schmidt school….. Kunst/cultuur thema: Vincent van Gogh april 2006.
SEEN “Sponsor Eens Een Notebook”. Wat? Notebook Probleem: voor studenten moeilijk te bekostigen Oplossing: verkoop van de vrije oppervlakte van de achterkant.
Wat doe je allemaal op facebook?. VRIENDEN... aanbevelen terugvinden opsporen uitnodigen.
‘Het podium op voor Villa Joep!
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
levenslessen 7 % Steeds even klikken om verder te gaan !
Bijbelverhalen voor kinderen in de township
Alpe d’HuZes Huh?....Wat is dat?.
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Gezond oud worden KLANKBORDGROEP Donderdag 6 juni 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
Wat is FV De Stortkinderen ? Een vrijwilligers organisatie Een vrijwilligers organisatie Die zich gratis inzet. Die zich gratis inzet. Voor de weeskinderen.
Informatie vaardigheden
Leerlingenraad… eventjes de ouders informeren
Algemene vergadering Team Fortuna
Wie geef jij een glimlach?
De rol van het Centrum voor Jeugd en Gezin Praktijkervaringen met versterken van informele netwerken bij opvoeden. Pink Hilverdink, Nederlands Jeugdinstituut.
Project: Klasrenovatie ‘’Garissa” 12 maart – 10 april 2012 ‘’Eureka” het eerste Marodi project is gerealiseerd!!! Dit hebben we allemaal kunnen waarmaken,
Project: Superfietsers
“Een nadenkertje...” Druk op je muis om de beelden te zien...
H3. Communicatie Gesprekstechnieken.
Bike for Bike(s) Rode Kruis Bike-Team #GFNYB4B Jeroen Veenstra Sponsor mij via: rodekruis.granfondony.nl/jeroen-veenstra en steun het Rode Kruis Bike-Team!
Armoede in België Enkele armoedecijfers in het kader van de actie “Rode Centjes”
Armoede in België Enkele armoedecijfers in het kader van de actie ‘Rode Centjes’.
Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.
RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE JEUGDHULP VANUIT DAGCENTRUM DE TWIJG.
Het Mezennestje vzw KDV & BOKDV.  Voorschoolse opvang van 6u30 tot 9u  Naschoolse opvang van 15u30 tot 19u  Woensdagnamiddag van 12u tot 19u  Vakantie-
Muziek : Bleu Mountain.
Solidariteit op onze school Enkele suggesties voor gesprek.
Geestkracht Verbondenheid Gegroeid vanuit geestkracht samen met het CAW, SOMA, CAD, CGG Groei Uitbreiding naar andere organisaties toe zoals het OCMW…
Welkom ik maak me sterk.
VZW “Ons Steentje” IVRK art.7: Omdat kinderen het recht hebben om de ouders bij zich te hebben.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
D.M.H.C. de Graspiepers Jan en Els van Gammeren, Vrienden van “de Graspiepers” Een uniek concept?
Werkplaats Communicatie Optimaal communiceren: Hoe doe je dat ? Uitwerking aspect “communicatie rondom burgerinitiatieven” Presentatie werkplaats communicatie.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
Stichting Veteranen Actief Veteranen met een missie 2.0 augustus 2011 GEWAAGD DOEL Waarheen gaan wij? HOGER DOEL Waarom bestaan wij? KERNKWALITEITEN.
17 november 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit, unit onderbouw slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
SPORTCENTRUM HELSDINGEN: OOG VOOR JOUW KIND! Oog voor jouw kind. Dat is wat wij belangrijk vinden. Onze bevlogen zwemonderwijzers kijken waar jouw kind.
Hoe maak je een presentatie die mensen kan overtuigen van jouw idee.
Welkom!! Namens de Ouderraad.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Cultuurvrienden De betekenis van vrienden in de cultuursector, een pilot in Tilburg Henk Vinken Werkconferentie Publiek! ‘s-Hertogenbosch.
Welkom in de kleine picasso
Centrum Inclusieve Kinderopvang Zorgregio Aalst
Ouderraad olfa Schooljaar
Centrum Inclusieve Kinderopvang Zorgregio Aalst
Koersobservatie door leerkrachten van het veranderteam
Rugendo vzw is een jonge Molse organisatie die projecten financiert op Idjwi, een eiland in het KIVU-meer in Oost-Congo.
Dit is onze bedrijfsnaam
JRKalendertje ALGEMENE INFO trooper.be/jrkaalter BOOMGAARD 1
In iedere klas zou een klasmeter en/of -peter kunnen aangeduid worden
Ouderraad OLVE Familia
Wist u dat : Het over 23 dagen kerst is?
Help want armoede is niet fijn.
ISociaal Programma gericht op stroomlijning van informatievoorziening van het sociaal domein om de inwoner sneller aan een passende oplossing te helpen.
Noord-Zuid 8 – 10 juni 2019.
Multiple sclerose en toch niet alleen!!!
Stichting Antwoord “Geef Emanuel een Bijbel, zodat hij en zijn vrienden de Here Jezus leren kennen.”
Doelen Aan het einde van de les weten jullie:
Spreekbeurt: ‘Ik zorg voor mijn ’.
Project om kinderen in Nepal weer naar school, te laten gaan
Overzicht gedragingen per competentie
Eerste ouderraadsvergadering
Transcript van de presentatie:

-organiseren van eetfestijnen -evenementen voor derden De bedoeling is onze mensen te steunen, mensen die ongewild in financiële moeilijkheden zijn geraakt door ziekte, ontslag of gewoon brute tegenslag. In 2015 heb ik onder een andere noemer : Een Hart voor een Hand samen met mijn kinderen, en met de ondersteuning van zus, gezin en vrienden, een Spaghetti- en Croquefestijn georganiseerd in Lembeek, Zaal De Kring. Dit heeft aardig wat opgebracht en hiermee werden verschillende ziekenhuiskosten en onderzoeken betaald. Door deze financiële boost, hebben deze mensen hun zin om verder te leven teruggevonden. En hiervoor doen we het per slot van rekening. 2016 hebben we Een Hart voor een Hand officieel gemaakt: De naam luidt nu: Veur-a ! vzw. (dialect van ‘voor u’) 2017 : Vooral mensen geholpen met voeding te brengen, en ons lopend projectje Rémi uit Zellik 2017-2018: vooruitzichten: meer mensen helpen, maar heb hiervoor uw financiële steun nodig !   Activiteiten zoals: -organiseren van eetfestijnen -evenementen voor derden -feesten allerhande in de ruimste betekenis van het woord. Alle activiteiten en verkopen ten voordele van een menslievend doel -mensen dichter bij elkaar brengen! -helpen met raad en daad -huishoudelijke boekhouding op punt stellen (overzichtelijk) -discretie indien gewenst Voor alles is er een oplossing ! Veur-a ! vzw Haydon Gina 1790 Affligem Teralfene gina@polmot.be KBC: BE60 7360 2496 8470 Sponsornota voor firma’s 100 % aftrekbaar (op aanvraag) Met oprechte dank BTW: 0660,982,942, Veur-a ! VZW ook op facebook Ook via messenger: haydon gina Aan mijn kinderen, familie, vrienden, kennissen, sponsors.. Oprechte dank voor jullie steun ! xxHartverwarmendxx Deze folder niet op de openbare weg gooien !

U staat er niet alleen voor ! Gina Haydon heeft een croque- en spaghettifestijn georganiseerd om geld in te zamelen voor een bevriend koppel uit Lembeek, die in erg nauwe financiële schoentjes terechtgekomen waren door gezondheidsproblemen. De opbrengst was hoger dan verwacht en dus besloot Gina om haar initiatief verder te zetten. "We willen ons hart openstellen voor een hand dat moet gevuld worden", zegt Gina enthousiast. "Er zijn veel Vlamingen die in financiële problemen zitten en te trots zijn om hulp te zoeken bij het OCMW. Wanneer ze dan toch aan de alarmbel trekken bij dergelijke instantie, is het een werk van lange adem om hen te helpen.“ Juni 2016 hebben we dit officieel gemaakt onder de noemer : Veur-a ! VZW Uit HLN: Gina Haydon en haar familie zetten het project Een Hart voor een Hand verder. Onder die naam bieden ze onmiddellijk hulp aan mensen in financiële problemen. Remi, zoontje van Céline (Zellik) hebben wij met jullie steun de noodzakelijke nieuwe bril kunnen schenken, en de mama er financieel wat op vooruit geholpen door betaling ziekenhuiskosten. Heel het hartverwarmend verhaal en een trotse Rémi met zijn nieuw brilletje, kan u terugvinden op onze Facebookpagina Veur-a! vzw 2017: lopend project: Wij hebben hier, uniek in België een mini-kinderdorpje gecreeërd, teneinde de ouders de gelegenheid te geven te genieten van het treffen. (en de kindjes een veilige en leuke namiddag te bezorgen) Alles ten voordele van het goede doel ! Op algemene vraag van de organisatie doen dit over op 20 augustus 2017 te Roosdaal. (met straatanimatie in de Weverstraat) van 10-18 uur Roosdaal 2015, Fordtreffen *************** U staat er niet alleen voor ! Mail me gerust, gina@polmot.be Intussen hebben we met de vzw al enkele mensen kunnen helpen, met raad en daad. Kleinere projectjes zoals voeding brengen, een goed gesprek, (kan wonderen doen). We wensen meer mensen te helpen per jaar, maar heb hiervoor jullie steun nodig ! De centjes gaan rechtstreeks naar de personen in nood ! Transparantie en eerlijkheid duurt het langst ! Altijd volledig opvolgbaar via facebook !