TCR SCHOOLPAS De TCR schoolpas gebruik je om op school te printen en kopieeren. Na je plaatsing ontvang je automatisch een met alle informatie om.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Reizen met het OV naar HET Instrument. OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk.
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
E-pensioen Online antwoord op al je pensioenvragen.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
INFOSESSIE STAGE & STAGEREGISTRATIE
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
1 WEBWIJZER MEDISCHE BIBLIOTHEEK (collectie bewegingswetenschappen) DE MEDISCHE BIBLIOTHEEK: Studeren in de bieb Openingstijden Boeken lenen Kopiëren,
Instructie leerling- activatiecode
Instructie inloggen docent
De dag van het solliciteren Blok 1
Welkom bij digiDUIF! Jouw school heeft gekozen om gebruik te maken van digiDUIF. Deze korte animatie helpt je met het aanmaken van jouw account en het.
Uw eigen App Communiceer via uw website de App aan al relaties. Uw klanten beschikken altijd (ook offline) over uw en andere geregistreerde gegevens.
Magister voor ouders.
Elke dag een uitdaging Elde College. Cashless betalen, via TAP IT Sinds januari kunnen onze leerlingen snel, gemakkelijk en veilig betalen zonder contant.
Hoe stuur ik mijn BTW nummer door naar jeunesse ! Klik op backoffice.
Ervaringen van en met PCL EXTRA STEUN. Ervaringen Onderwijs Transparant 1.Vul bij over Mijn Gegevens de juiste gegevens in 2.Vul de namen en gegevens.
INLOGGEN OP DE RIJKO WEBSITE.
Kiezen voor keuzedelen
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
Instructie inloggen docent via Entree. Licentie bestellen Heeft u nog geen docentlicentie voor het digitale lesmateriaal? U kunt uw licentie bestellen.
Printen op school Werk je achter een PC op school? Gebruik dan de printer ‘Follow You’ om te printen.
Instructie inloggen leerling via distributeursportaal.
Uren in Balans Toelichting Verlofaanvraagmodule Vakantie aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! mei 2016.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via ELO.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via Entree.
Kickoff SomToday 6 SEPTEMBER Wat doen we vandaag ?  Inloggen in SomToday  Handleidingen in WikiWijs: link in WikiWijs plaatsen  Digitale leermiddelen.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via distributeursportaal.
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Producttraining voor het vastelijnabonnement van ACN
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Instructie inloggen docent
Le Credit Sportif: Meer plezier van je kantine!
IDDINK BOEKENSERVICE.
Communicatie digitaal studiemateriaal
Reken je (niet) rijk.
School– en studietoelagen Het nieuwe Digitaal Aanvraagformulier
Kickoff SomToday 6 september 2016.
Werkstuk nask In de week van 23 januari 2017 (week 04) voor vrijdag 27 januari 12:15, inleveren Daarna: elke werkdag te laat: 5 punten (van de 100) van.
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Instructie inloggen docent

MBO-dag: Gebruik Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
iDEALnet.nl rekencentrum
Digitaal wedstrijd formulier
NSCCT Instructie groep 4
Proces Opnames analyse
Training: Cliëntsessies
Uren in Balans Toelichting Aanvraagmodules Vakantie en uren aanvragen via het medewerkersportaal in Uren in Balans Eenvoudig en snel! April 2017.
Gebruikerstraining Digitaal Doorstroomdossier Regio Rijnmond
(Niet) Allemaal digitaal
NSCCT Instructie groep 5
NSCCT Instructie groep 7
NSCCT Instructie groep 6
Welkom.
5minutes GoHerbalife Login op
Studiefinanciering: dat regel je zo
Studiefinanciering: dat regel je zo
NSCCT Instructie groep 4
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
NSCCT Instructie groep 5
NSCCT Instructie groep 6
NSCCT Instructie groep 7
Zoeken en aanvragen met WorldCat Discovery
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
Instructie inloggen docent
Instructie inloggen docent
Gescande Oostendse Documenten
Transcript van de presentatie:

TCR SCHOOLPAS De TCR schoolpas gebruik je om op school te printen en kopieeren. Na je plaatsing ontvang je automatisch een e-mail met alle informatie om je TCR schoolpas aan te vragen. Je krijgt een brief als de studentenadministratie jouw e-mailadres niet heeft. Wanneer je de pas voor ’s middags twaalf uur aanvraagt, ontvang je de pas op de volgende postbezorging dag thuis in je brievenbus. Vraag de pas op tijd aan, zodat je hier meteen vanaf de eerste dag gebruik van kunt maken!

Aanvragen Om de pas aan te kunnen vragen, moet je een digitale pasfoto van jezelf uploaden. Op https://mijnpas.tcrmbo.nl staat hoe je dat moet doen. Je pasfoto wordt afgedrukt op de TCR schoolpas en wordt ook gebruikt door de studentenadministratie, het stagebureau en voor aan/afwezigheidcontrole. Als je pasfoto niet voldoet aan de voorwaarden op de website, dan wordt de TCR schoolpas ingenomen. Je kunt een nieuwe pasfoto maken en de Zadkinepas nogmaals tegen betaling ontvangen.

Activeren Je ontvangt de TCR schoolpas thuis in je brievenbus. De TCR schoolpas moet dan nog geactiveerd worden. Dat kun je laten doen bij een servicepunt/receptie van de opleidingslocatie. Hiervoor moet je de pas, een geldig identiteitsbewijs en kopie identiteitsbewijs meenemen. De pas werkt pas als deze is geactiveerd.

PRINTEN & KOPIEEREN Je kunt bij TCR tegen betaling gebruik maken van de printers en kopieermachines. Om te printen of kopiëren heb je jouw TCR schoolpas nodig. Wanneer je een printopdracht geeft, kun je de print bij iedere printer op school ophalen. Je moet dan eerst je TCR schoolpas voor de kaartlezer houden. Je krijgt op het printerdisplay te zien welke opdrachten je hebt gegeven. Op dat moment kun je beslissen welke opdrachten je wel of niet afdrukt. Als je een opdracht niet binnen vier uur ophaalt, wordt deze gewist. Ook om te kopiëren moet je eerst met je TCR schoolpas inloggen bij de kopieermachine. Als je klaar bent, log je uit..

PRINTEN & KOPIEEREN INSTRUCTIE FILM

PRINTEN & KOPIEEREN Je moet wel eerst zorgen dat je voldoende saldo op je TCR Schoolpas hebt staan, dan kun je printen en kopiëren en wordt er per print of kopie een bedrag van het saldo afgeboekt. Opwaarderen doe je via de webshop, waar je via iDEAL de betaling kunt doen. Dat bedrag wordt direct aan je saldo toegevoegd. Je kunt kiezen uit een bedrag tussen 5 en 20 euro om op te waarderen. Let op! Er worden geen saldo’s door Zadkine aan studenten terugbetaald.

Tarieven Tarief (A4/A3) Tarief per zijde indien men kiest voor “enkelzijdig” (Duplex uit) Tarief per zijde indien men kiest voor “dubelzijdig” (Duplex) A4 – zwart/wit €0,04 €0,03 A4 – kleur €0,16 €0,15 A3 – zwart/wit €0,08 €0,06 A3 – kleur €0,32 €0,30

Informatie Als je je TCR schoolpas kwijt bent, is het belangrijk deze te laten blokkeren. Doe je dat niet, dan kan iemand anders met jouw pas op jouw kosten kopiëren. Je kunt bij het servicepunt of de receptie op jouw locatie vragen hoe je de pas kunt blokkeren. Na verlies, beschadiging of diefstal van je TCR schoolpas kun je tegen betaling een vervangende pas aanvragen. Op https://mijnpas.tcrmbo.nl betaal je met iDeal. Dit werkt hetzelfde als bij internetbestellingen in reguliere webwinkels.