Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Advertisements

Welkom op TOV!.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf Het thema is: De Heere staat op tot de strijd en de.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate Stort je hart uit bij God!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Geen vergelding, maar vergeving.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De gekruisigde Heere Jezus als de Hemelse Opticien.
Zondag 6 mei 2012 middagdienst 1 Psalm 84 : 1, 4 Als je bidt zal Hij je geven Gezang 456: 2, 3 Abba Vader Psalm 26 : 1, 5 Matheus 6: 5-8 Cat. Zondag 45:
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De eerste woorden van de Opgestane.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema voor de dienst is: Babylon = Titanic.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. P.J. Trimp Thema : Leven onder een open hemel.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. P.J. Trimp uit Goes Het thema: Is onze eredienst offerdienst?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het ABCD van het vluchtelingen-probleem:
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Br. P. v.d. Dikkenberg Jacob op de grens. Gods belofte geeft uitzicht.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe rijk ben jij? / Hoe ben jij rijk?
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. K. Groeneveld.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Al wat ik nodig had, hebt Gij gegeven!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A. G. M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hoe ga je om met mensen die het voor het zeggen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate “Blij, in plaats van bang!”
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. Th. van Olst.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate God maakt zijn Naam bekend!
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Hij is de hoogste HEER!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is: Ds. A.G.M. Weststrate Zuiverheid in huwelijk en seksualiteit.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Uniek geboortebericht.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H. de Graaf.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Keep calm and trust God.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Rijk wordt arm en arm wordt rijk.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: ‘Of de duivel er mee speelt…’
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Niet stelen!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Hoger dan de engelen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. D. Dunsbergen.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema: Voorbede voor Sodom.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: ‘4G’ van Gods gemeente.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Ongelooflijk, maar waar.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. H.H. de Haan.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A. Th. van Olst Thema: Verzegeld met de Heilige Geest.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Door wie laat jij je beoordelen ?
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. van Langevelde Thema: Zonder de Geest lukt het niet…
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Samen geloven.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G. Boogaard uit Rotterdam Thema: “Wie is God?”
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Waar doen we goed aan?
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Groei door dóén.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. W.J.A. Ester Thema: de blijdschap van het geloof.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Ontspanningswoord in een verbanningsoord.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: De eerste liefde.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J. G. Schenau Wakker worden!
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Gebed: de ademhaling van het geloof.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. B. de Graaf Thema: Wees als christenen niet hoogmoedig, maar vrees.
Zondag 19 november Oude Dorpskerk Bunnik
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom in deze kerkdienst
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Transcript van de presentatie:

Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus

Informatie voor onze gasten De Bijbellezing is uit de vertaling van Bijbels liggen bij de entree. De psalmen en liederen worden geprojecteerd. Tijdens deze dienst is er crèche tot en met 3 jaar.

Mededelingen D.V. zondag 13 maart zijn de collectedoelen: 1 e collecte: kerk 2 e collecte: kerkelijke kassen Bij de uitgang: rente, aflossing en onderhoud van de gebouwen. D.V. zondag 13 maart hoopt ds. A.G.M. Weststrate in..de morgendienst voor te gaan en J.G. Schenau in de..middagdienst. Vanavond begint de kerkdienst om 19:30 uur.

Liturgie woensdag 9 maart Mededelingen Ps. 123: 1 * Stil gebed * Votum en groet Kinderen zingen ELB. 466 Gebed Schriftlezing: Marcus 10: Ps. 72: 4 NPB Preek Ps. 81: 9 NB Collecte Dankgebed ELB. 420 * Zegen * Staande

Mededelingen

Ps. 123: 1

Ik hef tot U, die in den hemel zit, mijn ogen op, en bid. Gelijk een knecht ziet op de hand zijns heren om nooddruft te begeren, en 't oog der maagd is op haar vrouw geslagen om hulp of gunst te vragen, zo slaan wij 't oog op onzen HEER, tot Hij ook ons genadig zij.

Stil gebed Votum en groet * Staande

Kinderen zingen

Jezus is de goede Herder Jezus is de goede herder, Jezus Hij is overal. Jezus is de goede herder, brengt mij veilig naar de stal. Als je 's avonds niet kunt slapen, als je bang in 't donker bent, denk dan eens al die schapen, die de heer bij name kent.

Jezus is de goede Herder Jezus is de goede herder, Jezus hij is overal. Jezus is de goede herder, brengt mij veilig naar de stal. En wanneer je soms alleen bent en je hart is vol verdriet, denk dan aan de goede herder Hij vergeet Zijn schaapjes niet.

Jezus is de goede Herder Jezus is de goede herder, Jezus Hij is overal. Jezus is de goede herder, brengt mij veilig naar de stal.

ELB. 466

Onze Vader die in de hemelen zijt Uw naam worde geheiligd Uw koninkrijk kome Uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel. Geef ons heden ons dagelijks brood en vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij aan anderen vergeven. En leidt ons niet in verzoeking maar verlos ons van de boze.

ELB. 466 Want van U is het koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid tot in eeuwigheid, in eeuwigheid. Amen.

Gebed

Schriftlezing: Marcus 10: 46-52

Ps. 72: 4 NPB

Wie roept om hulp zal Hij bevrijden. Wie in ellende leeft redt deze Koning, Die zal strijden voor wie geen helper heeft. Wie arm zijn of door zorg gebogen, verdrukt of diep in nood – hun bloed is kostbaar in Zijn ogen. Hij redt hen van de dood.

Preek

Schriftlezing: Marcus 10: Tekst: Marcus 10:46-52 Bartimeüs en de Heere Jezus Zingen na de preek Ps. 81: 9 NB 1. 1) Een open mond 2) Een open deur 3) Een open oog 33

Ps. 81: 9 NB

Leef uit mijn verbond. Vraag van Mij vrijmoedig. Open wijd uw mond. Al wat u ontbreekt, al waar gij om smeekt geef Ik overvloedig.

Collecte Deze collecte is bestemd voor: 1. Kerk 2. Kerk Bij de uitgang: rente, aflossing en onderhoud

Dankgebed

ELB. 420 Kinderen met gemeente

ELB. 420 Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, halleluja. Halleluja. (3x) Als je de Vader vraagt om 'n brood geeft Hij je zeker nooit een steen. Al je gebeden klein of groot, heus Hij vergeet er niet een.

ELB. 420 Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, halleluja. Halleluja. (3x)

ELB. 420 Als je mijn Vader iets wil vragen, vraag in mijn Naam, Ik zal het doen. Ik ben met je alle dagen. Ik ben dezelfde als toen.

ELB. 420 Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, halleluja. Halleluja. (3x)

Zegen * Staande

U bent vanavond weer van harte welkom !!