Paraaf1 G 4.13.1.1.1 Algemene voorwaarden en reglementering autocontrole in/uitgang van de Vlaamse Visveiling NV te Zeebrugge/Oostende.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Consensus Model Jeroen van Beuningen
Advertisements

Informatiemiddag Wet Markt en Overheid 11 februari 2014.
Art. 60 en welzijnwetgeving Werkgroep activering 7 juli 2012.
Infrastructuurvereisten FAVV Quality Days 28/04/2011
VCA HOOFDSTUK 3 ONGEVAL.
Procedure werken met derden.
Verhoor door AIG Uw rechten en plichten
Comfortabel wonen in Park Kasteelrode. “Park Kasteelrode” ‘n zorg minder!
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Zeer waarschijnlijk gaan de hypotheekregels veranderen en kan het zeer verstandig zijn om één van onze adviseurs.
Antibioticaresistentie in de veehouderij
1 De overheid wil marktwerking en ondernemerschap bij zorgaanbieders. Dit kan gevolgen hebben voor de kwaliteit, duurzaamheid en financierbaarheid van.
Hoofdstuk 13 Vrij kapitaalverkeer.
GMP and HACCP in restaurants
REGEERAKKOORD er komt één regeling voor uitkeringsgerechtigden in de WWB, WSW en de Wajong. bezuiniging in 2015 van meer dan 1 miljard, structurele bezuiniging.
WIE KLASSEERT, DIE VINDT
Hoofdstuk 11 Vrij kapitaalverkeer. (2/14) Het vrije kapitaalverkeer (inclusief het vrije betalingsverkeer) wordt gewaarborgd door artikel 56 van het Verdrag:
Koning Boudewijnstichting "De sociaalprofessionele integratievrijstelling in de berekening van het leefloon: knelpunten en denkpistes met het oog op hervorming"
GMP and HACCP in school restaurants School Development Project
Dematerialisatie, toegang tot info en versturen van digitale rapporten Marie VERKAEREN Afdeling Milieupolitie en Bodems Departement Identificatie van verontreinigde.
Deontologie E. Boydens en E. Nieuwdorp.
F onds voor de M edische O ngevallen 1. OVERZICHT 1.Procedure; 2.Structuur; 3.Contactgegevens. 2.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Doorwerking van MER in ruimtelijke besluiten in NL
Hoofdstuk 1 Management accounting: informatie die waarde creëert.
Les 2 Sociale Hygiëne Jan-Willem Poelma.
Visstand Beheer Commissie; VBC Beleidsbesluit binnenvisserij 1999 Sport- en beroepsvisserij verplicht samenwerken: Instellen VBC’s. Opstellen Visplannen.
Alle toepassingen direct toegankelijk op één startscherm naar eigen keuze Eenvoudig Iedereen kan het Dus snel registreren Het kost niets! Het kan echt.
21 oktober 2015 BeSt Address en structuur IT020 in het Rijksregister Gebruikerscomité Marc Ruymen.
H9 Sturen. Bewaking scope Door scope verandering is er kans dat er meer geleverd wordt dan afgesproken Meer leveren betekent meer kosten Meer leveren.
De tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen Laat ouderen weer delen in onze digitale wereld: foto’s & video’s, berichten, beeldbellen, lokaal nieuws, online.
Zorgbehoevenden en woonoverlast Verplicht medicijngebruik en andere mogelijkheden.
Kapt. Bev. Vander Ougstraete Brandweer Deinze Versie: 8 oktober 2010
De Bouwplaats-ID, een goed idee?
Vlaamse Visveiling n.v..  Samenbrengen van vraag en aanbod  De aanvoerders (first point of sales) bieden vis aan op eenzelfde verkooppunt ( reëel of.
Sociale Verzekeringsbank Betaling & overzicht Tim Eijpe Tjitske Nieboer.
Doortocht Itegem - Aanleg riolering en wegenis - Voorstelling bewonersvergadering 25 april 2013.
28 maart 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Consumentenbescherming in Nederland en onder de tropenzon Dr. Viola Heutger EU CARICOM.
VOORSTELLING SUBSIDIEREGLEMENT INFRASTRUCTUURWERKEN VZW’S VOOR NIET-STEDELIJKE INFRASTRUCTUUR Burgemeester en schepencollege Veerle Heeren, 13 december.
1 Gemeente Rijkevorsel: K : Wegen- en rioleringswerken in Looi – Looiweg - Smeel 14/06/2016.
MISBRUIK VAN RECHT Een nationaal, internationaal en unierechtelijk perspectief Discussiebijdrage Koen Verburg 12 mei 2016 Vereniging voor Belastingwetenschap.
1 GSB III financiële verantwoording. 2 GSBIII Drie brede doeluitkeringen: 1.BDU sociale integratie en veiligheid 2.BDU economie 3.Investeringsbudget.
GSB III financiële verantwoording. Inhoud: 1.Rechtmatigheid 2.Begrip besteding per BDU 3.Eerst rijksmiddelen uitgeven.
G e m e e n t e H a r d i n x v e l d - G i e s s e n d a m Bijeenkomst Onderzoek Maatschappelijke Agenda (MAG) 1 juni 2016.
Conditietraining Gezonder leven door meer te bewegen en anders te eten.
Toelichting op invalregeling junioren Seizoen
Raadsinformatieavond PGB
Welkom in het LOC+.
Pedagogische Klimaat Pedagogisch Klimaat.
BASISVEILIGHEID (VCA)
Toelichting op invalregeling junioren
Eind september 2015 stelden de Verenigde Naties de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen voor.
12.2 Totstandkoming van een wet
Inspiratiedag Kinderopvang Debat Toekomst BKO
District Oost Nederland
Plattelandsontwikkelingsprogramma
Inspiratiedag Kinderopvang Debat Toekomst BKO
Slimme kleinverbruik meters E+G
Toelichting op invalregeling junioren
Dematerialisatie, toegang tot info en versturen van digitale rapporten
Studiedag Veilig organiseren van sportieve evenementen
Privacy in het Caribisch deel van het Nederlandse Koninkrijk
Het uitbesteden van overheidstaken aan de particuliere sector
Overlegvergadering Woonbelang-BOC
Welkom.
Samenwerking KV Vessem en KV Winty
Studiedag Veilig organiseren van sportieve evenementen
Opleiding Technicus / Certyfying Staff
Pionieren aan de kust: Langer thuis wonen in Schagen doe je samen!
Transcript van de presentatie:

paraaf1 G Algemene voorwaarden en reglementering autocontrole in/uitgang van de Vlaamse Visveiling NV te Zeebrugge/Oostende.

Beste, De Vlaamse Visveiling NV te Zeebrugge/Oostende, wil u bij deze graag informeren over een noodzakelijke maatregel in het kader van het verder verbeteren van onze dienstverlening : Vanaf 01/09/2016 zal de toegang tot de gebouwen in Zeebrugge en Oostende enkel nog mogelijk zijn wanneer u in het bezit bent van een persoonlijke toegangsbadge. Deze maatregel is noodzakelijk om : -Om producten binnen de wetgeving FAVV/Ministerie van landbouw (voedselveiligheid, algemene veiligheid) te kunnen veilen. -De nodige exploitatie-vergunningen te kunnen behouden. -Uw producten in optimale omstandigheden aan te bieden om te veilen en zo de kwaliteit nog beter te kunnen waarborgen. Bij deze brief, kan u 3 bijlages vinden, waarin wij op deze punten dieper ingaan. U vindt hier ook een overzicht van de nieuwe regels die in dit kader vanaf 01/09/16 zullen gelden met betrekking tot de gebouwen van de visveiling. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen onze visserijsector verder duurzaam kunnen uitbouwen en versterken! Laat ons dan ook samen verder bouwen aan de toekomst! Dank U Het Team van de Vlaamse visveiling NV 2

Waarom moet VLV deze maatregel doorvoeren vanaf 01/09/16? VLV is verplicht om uw visproducten binnen het wettelijk kader van Ministerie van Landbouw en het FAVV te behandelen. Derhalve dienen wij in regel te zijn met : De algemene hygiënische eisen binnen een voedingsbedrijf. Het respecteren van de koudeketen, zodat de vis in optimale omstandigheden geveild kan worden. Het vermijden van contaminatie van de vis producten. Algemene brandpreventie (weten wie er binnen de gebouwen zit). Algemene ongeval preventie (derde partijen). Algemene persoonlijke veiligheid van iedereen die de werkhallen betreedt. Dit zijn noodzakelijke voorwaarden voor het behoud van de nodige exploitatie-vergunningen! Tevens zijn we ervan overtuigd dat kwaliteitscertificaten en klanten-audits hierdoor makkelijker realiseerbaar worden, waardoor we samen verder kunnen blijven werken aan een duurzame visserij en faire prijzen voor reders en kopers! paraaf3 Bijlage I

Hoe kunnen we hier een succes van maken? De werking van de toegangscontrole Zeebrugge en Oostende : U kan uw persoonlijke badge afhalen aan het secretariaat van VLV Zeebrugge of via post laten verzenden, vanaf 20/08/2016. Deze badge wordt u kosteloos verstrekt, maar blijft eigendom van VLV nv. Bij verlies zal u 20,- euro administratieve kosten dienen te betalen om een nieuwe toegang badge te krijgen. Er zijn 5 in- en uitgangen te Zeebrugge en 1 te Oostende om de veilinghallen te betreden door een persoonlijke badge. Elke badge is strikt persoonlijk, uitlenen is verboden. Wij zijn gehouden om hier, in voorkomend geval, sancties aan te verbinden. Per badge, mag slechts 1 persoon (= de geregistreerde houder), zich toegang verschaffen tot de gebouwen. Indien u met meerderen tegelijk de gebouwen wil betreden, dient elkeen afzonderlijk zijn badge te gebruiken. Alle NIET badgehouders melden zich aan op het secretariaat en registreren zich in een logboek. Wij rekenen op uw medewerking om het veiling reglement te respecteren: Roken is 24hr/7dagen verboden binnen de gebouwen. Er zijn rooklocaties voorzien zowel te Zeebrugge als Oostende. Eten binnen de gebouwen is niet toegelaten, op de drinklocatie wordt water aangeboden, enkel daar is drinken toegestaan. Visbewerking binnen de gebouwen is verboden. Hygiëne : Reders : Hoofddeksel + Hygiënische kledij op eigen verantwoordelijkheid. Kopers : Hoofddeksel + Hygiënische kledij op eigen verantwoordelijkheid. Wij rekenen op elke badgehouder om een voorbeeldfunctie te vervullen, tov elke occasionele bezoeker van de visveiling. paraaf4 Bijlage II

Samen engageren wij ons voor voedselveiligheid en een steeds betere kwaliteit! Ik,………………………………………………….verklaar hiermee de algemene voorwaarden en reglementering gelezen en begrepen te hebben. Ik verplicht mij deze regels na te leven en het goede voorbeeld te zijn. Ik accepteer deze regels en erken dat de Directie van de VLV nv. gehouden is mij, bij niet naleving, te sanctioneren. “Gelezen en Goedgekeurd” (eigenhandig na te schrijven). …………………………………………………………………………….. ……………………………………………………………………………..(naam). …… ………………………………………………………………………….(datum/plaats). paraaf5 Bijlage III