De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

District Oost Nederland

Verwante presentaties


Presentatie over: "District Oost Nederland"— Transcript van de presentatie:

1 District Oost Nederland

2 Korte terugblik 6 Mei start overbruggingscommissie Nieuwsbrief RTC
Mijn JBN - DK’s / opstaptoernooien 1e Open Oost Nederlands Jiu Jitsu

3 Voor het seizoen zullen er een aantal zaken aangepast worden om de kwaliteit van de judo- en jiu jitsu activiteiten te verbeteren.

4 Districts kampioenschappen
Op staptoernooi loskoppelen van de DK’s Kwaliteitsverbetering DK’s Meer tijd voor DWOC Geen overloop opstap/DK’s Geen matten verleggen Gerichte aandacht deelnemers DK’s Geen lange dagen voor scheidsrechters

5 Ronde voor het teamkampioenschap voorbereidend op het NK
Team competitie 1 Ronde voor het teamkampioenschap voorbereidend op het NK Overbelasting van het programma voorkomen - Verdeling van de capaciteit

6 Opstap-en Sinterklaastoernooi
Sinds het seizoen 2016 heeft de DWOC de leeftijd verhoogd naar -15 jaar. Hierdoor constateren we een stijging in het aantal deelnemers. Deze positieve ontwikkeling zetten we voort in het nieuwe seizoen ! Meer deelnemers zwakke punten opvangen.

7 Samen Er zal een beroep gedaan worden op de clubs die deelnemen! De clubs zullen zich samen met de DWOC in moeten zetten om succesvol te blijven. Onderstaande de richtlijnen voor het komende seizoen: 1.Bij de weging worden judoka’s die te zwaar zijn overgepouled na betaling van ∈ 5,- (Dit geldt niet voor DK-15 en -18)! 2.Elke club zal juryleden achter de tafel moeten leveren. Hier is geen excuus meer voor om het niet te doen!

8 Coachen op toernooi Er is al jaren veel te doen als het gaat om het begeleiden van wedstrijden. Ook de verschillen per district zijn groot. Toch zijn alle districten het eens als het gaat om de voorbeeld functie die de coach heeft te opzichte van zijn judoka’s Het streven is om de kloof tussen de scheidsrechters en de coach te verkleinen er zal van beide kanten in het belang van de judoka of jiu jitsuka gehandeld moeten worden. Budo zou moeten verbinden. In 2017 – 2018 zal er meer overleg moeten zijn tussen de coach en de scheidsrechters. Dit kan aan het begin van het toernooi, kijk waar men nog knel punten vindt en vooraf bespreken. Hierdoor zal de kwaliteit van het Judo en jiu jitsu in Oost- Nederland toenemen en dit zal zijn weerslag hebben op de resultaten.

9 Stage’s Per jaar stelt de JBN 5 stage’s verplicht voor zowel judo als jiu jitsu. De jiu jitsu stage’s zijn een succes en goed bezocht, zowel de technische- als de wedstrijdtraining. De judo blijft hierin achter en vanaf het nieuwe seizoen zijn er vijf data gepland die kunt vinden in het jaaroverzicht.

10 Budodag - Opnieuw toppers uit Budoland. Uitleg wedstrijdregels judo en jiu jitsu. - Brainstormsessie Oost-Nederland.

11 Budodag 2017

12 Samenwerken Als overbruggingscommissie hebben wij in geprobeerd open en transparant te zijn naar iedereen die betrokken is bij Oost- Nederland. Er zijn beslissingen genomen in het belang van Oost-Nederland. Mocht u menen dat een beslissing of besluit niet terecht is of heeft u ideeën die voor Oost-Nederland laat het ons weten via U krijgt altijd een reactie, ook als deze niet aan uw verwachting voldoet hopen wij op steun voor het genomen besluit.

13

14 Namens de overbruggingscommissie JBN-ON dank voor uw belangstelling en goede reis naar huis!


Download ppt "District Oost Nederland"

Verwante presentaties


Ads door Google