RESTGROEP PROCEDURE. ALGEMENE CONTEXT De gecertificeerde opleidingen zullen op 30 juni 2016 afgesloten zijn De deelnemers die gewettigd afwezig waren.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Invoering van Corona Belangrijke wijzigingen voor studenten Check regelmatig voor updates van deze presentatie.
Advertisements

Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Infosessie betaald educatief verlof BEV
7 december 2011 Modernisering van de bevolkingsdiensten O pneming van de geboorten door gemeente van gebeurtenis in het Rijksregister. Naar een volledige.
Bestelprocedure GIDP – Katholiek Secundair Onderwijs Regio Mechelen.
Digitaal indienen van een milieuvergunningsaanvraag via het eMIL-loket 15 september 2010.
De kracht van motivatie, hoogtepunten en hobbels
Capelo Carrière publique électronique - Elektronische Loopbaan Overheid November 2009.
. be OFO - IFA OFO Opleidingsinstituut van de Federale Overheid Presentatie Comité B 6 juli 2005.
Varia Mer-forum deskundigen 19 mei Varia 1. Actualisatie richtlijnenboeken 2. Erkenning Mer-coördinator 3. Infosessie Archeologie 4. Vaak gestelde.
Stand van zaken WAK 2 – Pabo Jan Haan. Kennisbases  juni interne legitimering door vakdocenten pabo’s;  juli verwerking opmerkingen interne legitimering.
Het centraal examen voor kandidaat-energiedeskundigen type A en type C
GO!2020 Workshop Hervorming SO. Eerste graad Eerste niveau  Tweede niveau  Derde niveau  Vierde niveau –Viveau.
Algemene bepalingen Team Implantaten.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
ontdek wat jij kunt bereiken
Presentatie Decanaat TL4
Voorbije periode Vertraging van de organisatie
Kiezen voor een school voor voortgezet onderwijs
TK verkiezingen september 2012 Pamela Young Kiesraad Versie
Schooljaar Het schoolplein Taal- en spellingmethode Dit schooljaar starten we met de nieuwste versie van de taal- en spellingmethode De.
Woordenschat groep 5 Thema 2 Les 1
Twaalf maanden van het jaar met weerspreuken.
Zultse zelfstandigen in de kijker 7 juni Doel De Zultse zelfstandigen in de kijker plaatsen via een gezinsvriendelijke fietstocht, gekoppeld aan.
Intverantwoordelijke 28 April 2015 INFOSESSIE. BEDANKT Voor de verdeling van geschenken en waardebonnen WELKOM Aan de Sintverantwoordelijken van.
Voorlichtingsavond 6 VWO Pak je eigen leerproces op!
Keuzevragen. Leerjaar 2. Leerjaar 3. Leerjaar 4. kennis - vaardigheden – inzicht → houding. Help.
26/11/2015 Algemene Statutaire vergadering. Goedkeuring van het verslag van de Algemene Vergadering van
Het jaartje rond … maart juni september december april juli oktober
Het jaartje rond … januarifebruarimaartaprilmeijunijuliaugustusseptemberoktobernovemberdecember.
Individueel Studieprogramma
Erasmus Taal- en letterkunde Infosessie 19 november 2015.
Erasmus Taal- en letterkunde Infosessie 8 december 2014.
Een initiatief van drie kadergroepen 25 juni 2013.
Afschaffing centrale loting Frank Peters studentendecaan UU-scholennetwerk 12 november Via Invo egen | Kopt ekst en Voett ekst invoe gen Suba fdelin.
Toelatingstoetsen-pabo De processtappen Hanneke Bouwmans.
Evaluatie Train Je Collega 2015 Vrijdag 4 december 2015.
Marleen Schulte Praktische informatie Oversampling WoON 2015.
6 Leerhotel Het Klooster 23 mei Doorontwikkelen BRON; Wat is het ? Technische vernieuwing Vervangen van gegevensuitwisseling op basis van bestanden.
Informatiebijeenkomst Aanbesteding Jeugdwet en Wmo 2017 Noord/Midden-Drenthe.
Algemeen ma, di, do, vrij. Huub tot herfstvakantie even anders na vakantie woe, do Wouter Huub extra hulp in groep, RT en ambulante taken Snappet + kladschrift.
Regiobijeenkomst Competitie
Erasmus Taal- en letterkunde
Provinciale Algemene Vergadering Oost-Vlaanderen
HET ORGANISEREN VAN OPEN WEDSTRIJDEN binnen vvdh
Administratieve Tijdlijn voor clubs
Algemene beschrijving van de toepassing
Aanbesteding Eten & Drinken
RWS Programma’s, Projecten en onderhoud
Afsluiting Infocyclus Informatie over de examens en evaluatie
Vooroeververdediging Afsluitdijk
Marktconsultatie Krimpense Algeracorridor
Welkom Informatie presentatie groep 8 Door: Fenny & Koen.
Evaluatie Brainstorm avonden & vervolgstappen
Ouderavond 5 havo 18 september 2018
LOB 4 MAVO Schooljaar
Ouderavond 5 havo 18 september 2018
INFORMATIEAVOND LEERJAAR 4
Keuzevragen. Leerjaar 2. Leerjaar 3. Leerjaar 4 Help.
? Wie is dat? Ik weet het niet.  Ik VRAAG het.
Workflow Eindtoets 2019 Eindtoets begint
Aanmeldings- en inschrijvingsdata voor
department Educational studies
Informatiebijeenkomst Inkoop NMD maart
<Naam bijeenkomst>
We gaan een contract voor een klant aanmaken met een aantal tarieven
Informatieavond voor de ouders van de leerlingen van H3C
Transcript van de presentatie:

RESTGROEP PROCEDURE

ALGEMENE CONTEXT De gecertificeerde opleidingen zullen op 30 juni 2016 afgesloten zijn De deelnemers die gewettigd afwezig waren voor de gecertificeerde opleidingen die afgesloten werden na 4 februari 2013, krijgen de mogelijkheid om een laatste keer deel te nemen

DE OPLEIDINGEN Keuze tussen 2 opleidingen voor elk niveau : 2 gemengde opleidingen niveaus A en B Projectbeheer (basis) (5 dagen zelfstudie) Groepsdynamica (5 dagen zelfstudie) 2 gemengde opleidingen niveaus C en D Samenwerken in team (4 dagen zelfstudie) Efficiënter communiceren met collega’s en klanten (4 dagen zelfstudie)

DE OPLEIDINGEN Zelfstudie Syllabus downloadbaar op e-campus vanaf 22 augustus Voor de niveaus C en D : Informatiesessie (1/2 dag) op 9 september (voorlopige datum) Instructies over leermethode en toegang tot de online documenten Voor alle niveaus : Vraag- en antwoordsessie (1/2 dag) op 6 oktober (voorlopige datum) Inhoudelijke vragen Test in de vorm van meerkeuzevragen op 27 oktober Deelname aan de test toegelaten zelfs als men afwezig is op een of op de twee infosessies Aanwezigheid wordt wel sterk aanbevolen

PRAKTISCH Vanaf 14 april : De personen van de restgroep krijgen : Een infobrief Een overzicht van de belangrijke data en termijnen Een inschrijvingsformulier Een zelfstudie-overeenkomst De beschrijving van de opleidingen die ze mogen kiezen De SPOCs krijgen de lijst van de betrokken personen en de lijst van alle reeds afgesloten gecertificeerde opleidingen 20 juli : de laatste definitieve lijst van personen van de restgroep wordt naar de SPOCs verstuurd alsook de definitieve lijst van de afgesloten GO’s

PRAKTISCH 30 juni 2016 : einde van de laatste testsessies Begin van de laatste periode om afwezigheden van de laatste testsessies te wettigen (tot en met 15 juli) 10 augustus : uiterste datum voor ontvangst van de inschrijvingen voor alle deelnemers 12 augustus : de definitieve lijst van deelnemers wordt opgemaakt, de eerste uitnodigingen worden verstuurd 19 augustus : uiterste datum voor het versturen van de laatste uitnodigingen door het OFO 22 augustus : de syllabi worden online gezet

PRAKTISCH De personen die willen deelnemen geven hun ingevuld inschrijvingsformulier aan hun SPOC De SPOC valideert de inschrijving en geeft die door aan het secretariaat van de gecertificeerde opleidingen van het OFO (liefst een gescande versie verstuurd via ) Het OFO voert de geldige inschrijvingen in ITMA in Opgepast : het is van het grootste belang dat de deelnemers zich zo vlug mogelijk inschrijven (de planning is heel strak!) Uiterste datum voor ontvangst van de inschrijvingen bij het OFO : 10 augustus

PRAKTISCH 9 september 2016 (voorlopige datum ) : halve dag infosessie voor de deelnemers van de niveaus C en D 6 oktober 2016 (voorlopige datum) : halve dag vraag- en antwoordsessie voor alle deelnemers : officiële einde van de opleiding 27 oktober : test voor alle niveaus Eind december : resultaten worden aan de deelnemers meegedeeld en de SPOCs krijgen de p- v’s

RESTGROEP Vragen ?