Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.4.5: Personeeelsinstructie.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
VCA HOOFDSTUK 3 ONGEVAL.
Advertisements

Thema HACCP
IZEP cultuurscan Optioneel: subtitel.
HACCP.
Competentie 1, 3, 15 en 16 Kwaliteit verbeteren
Collectief portfolio groep 3
Medmec04 week 7 Engagement.
Thema HACCP
Wonen in Nederland § 2.2 Leven met water.
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Fase 1 Ken de (detail)handel
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Fase 1 Ken de (detail)handel
Fase 2 Tijdelijke presentatie bouwen
Toolbox brandwonden.
Goederenverwerking H20 Milieu Manager Handel.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
KAM H3 Milieu Logistiek teamleider.
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Fase 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties
Verwerken goederenstroom 1
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Fase 3 Kassawerkzaamheden
4. Leesvaardig Blz. 144 t/m 150 Blok 6. Leesvaardig Leerdoel (2f): Je weet uit de tekst de halen wat een feit of een mening is. Je kunt uit een tekst.
Periode 1 Detail en marketing Kerntaak: optimaliseren verkoop en assortiment Hoofdstuk: Visual merchandising Par: 2.2 Blz. 562 t/m 567.
J. de Lange ECONOMIE HOE KUN JE DAT NOU MAKEN?. Inventarisatie: Productiefactoren Afschrijving Winstberekening Belangrijk PROGRAMMA:
1. lesoverzicht les WiG volgens lesmodel Realistisch Rekenen
Hoofdstuk 2 par 1 Schrijfdoelen.
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte
LEERJAAR 1 SAW.  Introductie bijeenkomst Periode W3S1AR en W3S1BR van 8 Februari t/m 22 April  Minimaal 250 uur werken  Begeleiding door een MWB docent.
Periode 3 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Leiding en begeleiding Par: 1.2:
Periode 2 Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Kerntaak: Verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties.
1. Goederenontvangst voorbereiden 2. Goederen lossen en controleren 3
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.5.3: Derving.
Vakdidactiek Bijeenkomst 2 periode 2 16 november 2015.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen
Periode 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Verbeteringen en personeel Par:
Periode 1 Detail en marketing Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Bouwen en verzorgen van artikelpresentaties Par:
Periode 4 Kassawerkzaamheden Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: bedienen van het afrekensysteem Par: 3.3 Blz. 478 tm 483.
Fase 3 Controleren van de voorraad en bestellen Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Controleren van de voorraad en bestellen.
Periode 4 Kassawerkzaamheden Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Gebruiksklaarmaken van het afrekenpunt/ -systeem Par: 1.1.
Periode 4 Kassawerkzaamheden Kerntaak: kassatransacties afhandelen en/of deze leiden Hoofdstuk: Informeren over de verkoopafhandeling Par: 2.3 Blz. 456.
Executieve functies Marije Ruben.
DOSIS SOLA FACIT VENEMUM
Vaste tekststructuren
Huisvesting en Hygiëne
Huisvesting en Hygiëne
Huisvesting en Hygiëne
Hoofdstuk 1 Meningen en argumenten
Lezen samenvatten.
Praktijk Opleiders Cursus
Veilig en verantwoord werken
Vergelijkingen oplossen
Hoofdstuk 3 De winkel verzorgen
Goederenstroom en voorraadbeheer
Veilig en verantwoord werken
De supermarktmedewerker
Veilig en verantwoord werken
Orderverzamelen, verzenden en inventariseren
KAM – Integrale kwaliteitszorg
Van alle markten thuis Perron 1 – les 1.
Paragraaf 3 Rivieren van ijs
Paragraaf 2: Toerisme & verkeer
Logistieke kwaliteitsprocessen
Orderverzamelen, verzenden en inventariseren
Hoofdstuk 2 Stoffen Wat gaan we vandaag doen? Opening Terugblik
Transcript van de presentatie:

Periode 3 Verzorgen van de winkel en/of opslagruimte Kerntaak: verzorgen ontvangst en verwerking van goederen Hoofdstuk: Schoonmaak Par: 5.4.5: Personeeelsinstructie Blz. 204 t/m 205

5.4.5: Personeelsinstructie Zorg als filiaalmanager / verkoopspecialist voor goede begeleiding en instructie bij de uitleg van de schoonmaakwerkzaamheden. Les 1: lees de gebruiksaanwijzing bij het gebruik van schoonmaakmiddelen

Gevolgen bij verkeerd gebruik van schoonmaakmiddelen Verspilling Vlekken achterlaten Schade toebrengen aan het object Huidirritatie veroorzaken bij de gebruiker Voor onnodige milieubelasting zorgen Voor gevaarlijke, chemische reacties zorgen Kwaliteitsmedewerker bij de AH

Schoonmaakmateriaal en -middel Uitleggen over: schoonmaakmaterialen en schoonmaakmiddelen Wordt er met Haccp gewerkt: belangrijk om personeel te (laten) opleiden en trainen Werk met materiaal dat niet kapot is!

Controle Visueel (vaak niet genoeg ivm hygiene eisen) Bij Haccp verplicht roosters ophangen met tijden en namen wanneer er schoongemaakt is Voordeel: je ziet precies waneer er voor het laatst schoongemaakt mis of wie het is vergeten

Evaluatie Altijd bespreken als de schoonmaakroosters niet werken of niet kloppen met de werkelijkheid. Dit moet natuurlijk wel volgens de regels gebeuren! Mening van personeel moet wel meegenomen worden!