Romeinen 8. 38-39 Romeinen 8 38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Romeinen 8.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Geloven in de hoop.
Advertisements

God heeft een droom.
Zonde. Zonde = Zonde R God Zonde Zonde = Zonde R God ”Alles wat niet uit geloof gedaan wordt, is zonde.” (Romeinen 14,23)
De wetmatigheid (elektromagneet) van de geest van het leven in Christus Jezus maakt je vrij van de wetmatigheid van zonde en dood.
Evangelie der genade Vragen :
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
Welkom in de samenkomst
Hoe kun je Geloven? 1.
zonder angst voor veroordeling
Vrijheid?!.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Godsdienst.
De gekruisigde Jezus spreekt je aan PALMZONDAG
God en ons.
Genade en veroordeling
Het lijden van de schepping en dat van ons…
Onze zwakheid, Zijn geest en Zijn handelen
Godsdienst.
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
de balans opmaken Rom 8: Wat moeten wij hier verder over zeggen? Zondag 1 Wat is je enige troost/houvast?
Dorst Uitgedroogd na 24 uur niet drinken Uitgedroogd na 24 uur niet drinken Ruwe soldaten geven Jezus te drinken Ruwe soldaten geven Jezus te drinken Net.
Psalm 85 Het Kruispunt: hemel en aarde omarmen elkaar Het Kruispunt: hemel en aarde omarmen elkaar Keerpunt Keerpunt Uithangbord Uithangbord Lichtbron.
Alweer over de zonde … ?!. Gods GLORIE zien 1.De hemel vertelt Gods glorie 2.Hoor en zie die glorie! 3.En kijk dan verder!
Zoeken wij ons behoud * wel? * dat je na je dood eeuwig mag leven bij God.
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Zaai op de akker van de Geest
WAT DOE IK HIER NOG...??1 WAT DOE IK HIER NOG…..??
In de leerschool van het gebed
Job 38 :1 – 4 1 En de HEER antwoordde Job vanuit een storm. Hij zei: 2 Wie is het die mijn besluit bedekt onder woorden vol onverstand? 3.
In deze presentatie staan beide.
Vrolijk Grappen maken Lol TREUREN??? Carnaval 26 februari.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
‘Als u iets kunt doen, heb dan medelijden met ons en help ons
Adrianuslezing 2014 'Lijden en geloof' DEEL 1
Eén Heer: Christus Jezus
Preek 1 Petrus 4: 7-11.
Zondag 35 HC Franeker 8 maart 2009
Welkom in deze eredienst
Zingen Vers 1 Door de nacht van strijd en zorgen
Zie hoe Jezus lijdt voor mij
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: I believe © Sheep in Tow Music / Unisong Music Publishers 1/9 IK GELOOF IN HET.
Welkom in de samenkomst
Leven zonder ANGST 1.
Wat zoeken jullie de levende bij de doden. Bijna een verwijt
Timotheüs 1 7 Want God heeft ons niet – gegeven... 1 aorist = zonder horizon 3.
Kinderopwekking 75: Ik geloof
Welkom in deze kerkdienst
Hoe leidt God ons? Vragen daarbij: leidt God ons? willen we dat wel?
Durf te dromen.
VREUGDE.
Koude douche. Ik zet het je betaald (of erger) God houdt maat wanneer Hij straft.
Redding, Loon & Kroon En onze Heere Jezus Christus Zelf en onze God en Vader, Die ons heeft liefgehad en ons een eeuwige troost en goede hoop gegeven heeft.
Dit is liefde, Vincent (het effect van genade) 1.
Romeinen 8: 12 Welnu, broeders, wij zijn aan het vlees niet verplicht om naar het vlees te leven. 13 Want als u naar het vlees leeft, zult u sterven.
Heilig Avondmaal (IV) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het.
Visie Marcel en Tjarda. Visie Visie geeft eenheid Joh 17: 21 Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals u in mij bent en ik in u, laat hen zo ook in ons zijn,
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw.
Les 12 voor 18 juni “Want toen zij deze zalf op Mijn lichaam goot, deed zij dat als voorbereiding op Mijn begrafenis.” (Mattheüs 26:12) Jezus werd.
Kind van God.
30 april 2017 The day after 2 Vanuit de relatie met God bouwen aan relaties.
Gods Geest werkt explosief! ''kracht' ' 'dynamis'
God heeft een droom.
Hoe is uw naam, waar zijt Gij te vinden?
(solo) Hoe is Uw naam, waar zijt Gij te vinden? Eeuwige God,
Transcript van de presentatie:

Romeinen 8

38-39 Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 God werkt alles uit voor mijn goed (mijn glorie) Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 God werkt alles uit voor mijn goed (mijn glorie) Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 God werkt alles uit voor mijn goed (mijn glorie) Door lijden en zuchten heen wacht ons toch glorie Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 God werkt alles uit voor mijn goed (mijn glorie) Door lijden en zuchten heen wacht ons toch glorie 15 Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 God werkt alles uit voor mijn goed (mijn glorie) Door lijden en zuchten heen wacht ons toch glorie 15 Een grote zekerheid : voor altijd Gods kind Romeinen 8

38-39 De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 God werkt alles uit voor mijn goed (mijn glorie) Door lijden en zuchten heen wacht ons toch glorie 15 Een grote zekerheid : voor altijd Gods kind 4-14 Romeinen 8

De kracht van zijn Geest om zonde te doden De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 God werkt alles uit voor mijn goed (mijn glorie) Door lijden en zuchten heen wacht ons toch glorie 15 Een grote zekerheid : voor altijd Gods kind 4-14 Romeinen 8

De kracht van zijn Geest om zonde te doden De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 God werkt alles uit voor mijn goed (mijn glorie) Door lijden en zuchten heen wacht ons toch glorie 15 Een grote zekerheid : voor altijd Gods kind Romeinen 8

De kracht van zijn Geest om zonde te doden De eeuwige liefde van God voor ons Een niet te breken ketting van redding voor de geliefden van God 28 God werkt alles uit voor mijn goed (mijn glorie) Door lijden en zuchten heen wacht ons toch glorie 15 Een grote zekerheid : voor altijd Gods kind Door het kruis is onze zonde veroordeeld Romeinen 8