Problemen in het onderwijs Leraren zijn niet gekwalificeerd en klassen zijn erg groot. Hoewel het onderwijs gratis is, zijn de bijkomende kosten hoog.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Geboren op 5 april 1891 te Santiago del Cile in Chili. een landje, gedomineerd door de Cordigliera delle Andes Geboren op 5 april 1891 te Santiago.
Advertisements

IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
De kinderen stellen zich graag aan u voor.
Hoe bouw ik een relatie op met God?
Leerlingenenquête •91% van de uitgedeelde enquêtes zijn terug binnengekomen. •Het 1 ste leerjaar heeft niet deelgenomen aan de enquête.
Workshop: Opzetten van een praktijksituatie
De rol van ouders in de ontwikkeling van alcoholgebruik onder adolescenten Door Elisa De Jonghe Engels, R. & van der Vorst, H. (2008). De rol van de ouders.
Nima. Wel coach. Geen heilige. Wat is het doel van coaching? Leerlingen in het primair of voortgezet onderwijs worden gedurende het schooljaar gecoacht.
Onderwijs en kinderarbeid
Onderwijs voor kansarme kinderen in Roemenië
Maatschappelijke stage
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
EEN VERRASSING KRIJGEN
De Grote Opdracht Mij is alle macht gegeven in de hemel en op de aarde. Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de.
De Verstekeling.
Onderwijs in India. Carla valt op, Ze is goedlachs en luidruchtig. Carla vlucht weg, vertrouwt niemand en leeft op straat. Maar ze weet, dat het zo niet.
Bijdrage Symposium ´Vaderschap in diversiteit´, 17 juni 2011
“Geef en je zal gegeven worden.”
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Gezondheid, basis voor jouw toekomst!
Wat ik wil…..
preek over Deuteronomium 6:20-25
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,
Niet iedere leerling krijgt het Schoolgeld dat hij of zij nodig heeft. En kan gereformeerd onderwijs volgen waar hij of zij dat zou willen. Het kan zijn.
Lucas 18: Bijbel in Gewone Taal
Lesstof over seksueel misbruik
Hulpverleningszondag 2015
Microkredieten voor vrouwen en mannen in zuidwest Kenia.
Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Online filmpjes maken. (
Stage: Basisschool de Klingerberg
Jezus volgen kan niet in deeltijd
10 zinnen woordenschat lezen les 3
HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? Romeinen 4:17-20 ‘t Veerlicht Raamsdonksveer.
Ouder informatieavond 2015 Dit schooljaar succesvol! voor ouders/verzorgers van onze doublanten.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
Samenwerken En Ontwikkelen. Samenwerken Met deze mensen werk ik samen.
Trans World Radio Laat het Evangelie overal horen!
Europascouts Nederland
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
Het is Biddag! Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Bid je mee? Voor hun.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
BRENGEN IN PLAATS VAN HALEN Welkom bij de workshop Presentatie: Herma Wichman specialist in een heldere stip focus en strategie.
Dit is world servants! Bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander.
Kwetsbare jeugd -Straatbendes, drugs, moord en geweld horen bij de orde van de dag in Guatemala -Veel jongeren komen uit gebroken, arme gezinnen en een.
KINDEREN VAN DE STRAAT Zondagsscholenactie voor kinderen in Colombia.
Welkom. Waarom ben je naar de Meervouddag gekomen? 1.Lijkt me een interessant programma 2.Het is toch verplicht? 3.Gezellig met mijn collega’s een dagje.
Het onderwijs in Haïti kent veel problemen -Meer dan de helft van de kinderen gaat niet naar school. -Veel kinderen gaan naar scholen waar leraren niet.
Eten in Noord-Korea In Noord-Korea heerst een schrikbewind Al jaren
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Prentenbijbels voor China
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
1 1 1.
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Geef licht aan kinderen in gewelddadige wijken in Zuid-Afrika
Bijenhouden biedt jongeren toekomst
Lang leve de zelfhulpgroep!
1.
Steun landloze arbeiders in Pakistan
Jubileumactie 70 jaar BCGV/CGK-Vrouw
Opvang en zorg voor kinderen in Moldavië
§6.3 Cultuur en samenleving
Grote Project ZWO 2019 Bijenhouden biedt jongeren toekomst.
We kijken allemaal op een bepaalde manier naar kinderen en jongeren
Transcript van de presentatie:

Problemen in het onderwijs Leraren zijn niet gekwalificeerd en klassen zijn erg groot. Hoewel het onderwijs gratis is, zijn de bijkomende kosten hoog. Kinderen komen niet naar school of verlaten school vroegtijdig. Gevolg: Kinderen belanden op straat. Context Moeder van een leerling: ‘Ik zag dat mijn zoon met verkeerde vrienden omging. Hij werd brutaal en kwam nauwelijks meer thuis. Hij werd ook lid van een bende, de ‘Jakhalzen’. Ik geloofde niet dat hij er nog uit zou komen. Tot hij in aanraking kwam met INDEF.’ Raul (12), leerling bij INDEF: ‘Ik ga ’s ochtends naar de overheidsschool en ’s middags naar het programma van INDEF. Daar leer ik veel, ook over God. Ik heb zelfs eigen lesboeken gekregen.’ Christelijk onderwijs Nicaragua

Christelijk onderwijs INDEF Nicaragua INDEF helpt kansarme jongeren zich te ontwikkelen tot zelfstandige volwassen die iets kunnen betekenen voor hun land. -Door jongeren te helpen aan voldoende middelen om het reguliere onderwijs te kunnen volgen. -En door een aanvullend middagprogramma waar kinderen bijles, aandacht en steun krijgen en christelijke normen en waarden leren.

Christelijk onderwijs Nicaragua Hoe helpen we hen een zelfstandige toekomst op te bouwen? leerlingen kunnen jaarlijks onderwijs volgen en krijgen aanvullend onderwijs binnen het programma van INDEF leraren worden getraind in het geven van goed onderwijs en trainingen. -Er is een re-integratieprogramma voor straatjongeren. -Er wordt samengewerkt met 19 kerken en 215 jonge vrijwilligers die zich inzetten voor kinderen en jongeren uit het programma van INDEF.