Goedemorgen! Het is de bedoeling dat je in de volgende lessen iets gaat bouwen. Je ziet het voorwerp in elke foto op de volgende dia. Auteur: mascil team.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ondernemingsplan van <Naam van jullie bedrijf>
Advertisements

Welkom iPad of Laptop uit. Tassen tegen de achterwand s.v.p. Ga rustig zitten en wacht tot de les begint. Tafels staan opgestapeld, blaadje met pen ligt.
PowerPoint.
Doel van deze workshop Het maken van een test plan (draaiboek) voor een usability test
Media en creativiteit module 2 Identiteit
Presentatie productvoorstellen
Starten met PHP Dynamischer bouwen. PHP is een een scripttaal waarmee de server pagina’s in elkaar kunt laten zetten. Het verschil met HTML: Een php pagina.
Hoeveelheidsaanpassing II
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Ik zie… Ik zie… wat jij niet ziet
Het presenteren van het onderzoek
Instructie inloggen docent
OFC28 mediawijsheid les 7 leren door te maken
TIRPRJ01 (a en b) TIRPRJ01a – lesweek TIRPRJ01b – lesweek
Docent: Ans Sarianamual - oktober 2014
Portfolio Presentatie
Kom verder. Saxion. Minor Internet Marketing SEA | Les 4. Social Media I.
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Bedrijfsnaam Bedrijfsplan. Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
Technologie Klas 1g1 3 e lesuur Vrijdag 30 oktober 2015.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 ICT LAB 2015 Henk Bakker en Paul Cornelisse.
{ Bedrijfsnaam Bedrijfsplan.  Vertel hier jouw missie op lange termijn.  Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
Derving.
Charpentier ( ) Te Deum Geleid luisteren © Pieter Seuren.
Les 1. Wat voor les krijgen we nu? Tijdens de lessen over hoofdstuk 9, 10 en 11 krijg je op een andere manier les. Het doel is om je zelfstandigheid te.
Instructie inloggen leerling via distributeursportaal.
LIVEMOCHA PROGRAMMA OM BIJV. JE DUITS TE VERBETEREN.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Instructie inloggen docent
BEGINNER EV3 PROGRAMMEER Les
Studieloopbaanbegeleiding
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Instructie inloggen docent
Snijden met stanleymes
LOB Presenteer je stagebedrijf
Grip op stress, tijd en Welkom, mijn naam is Annemiek Tigchelaar en ik ben de eigenaar van Werkdrukverlager. Wij helpen je met grip op je stress,
LEER BRIDGE MET BERRY WESTRA DEEL 4
Tool IH-1: Het verkennen van ideeën van docenten
Tool II-2: Het plannen van OL, leerlingen stellen hun eigen vragen
Tool IF-1: Onderzoekend leren plannen bij wiskunde
Onderzoekend leren Hoe ondersteunen we onderzoekend leren?
Onderzoekend leren Hoe ondersteunen we onderzoekend leren?
Luister goed… Opdracht: Maak een luister-team en een vertel-team.
Hoe plannen we onderzoekend leren in wiskunde?
Tool WF-1: Docenten natuurwetenschappen en carrièreadvies
Onderzoekend leren Hoe zien opdrachten voor onderzoekend leren bij wiskunde er uit? Tool IE-2: Het vergelijken van gestructureerde en ongestructureerde.
Hoe plannen we onderzoekend leren in wiskunde?
Museum Bezoek Wat moet je in het museum doen om een week later een goede presentatie te kunnen geven?
Tool IE-1: Het verkennen van onderzoeksopdrachten en -activiteiten
Onderzoekend leren Wat gebeurt er in een onderzoekend-leren-klas?
Periode 4 – IBS 3 De gezonde kantine
Onderzoekend leren in de natuurwetenschappen
Onderzoekend leren in de natuurwetenschappen
PROEVERIJ.
Tool WD-2: Verbinden van opdrachten aan de beroepscontext
Procedure voor het Produceren van een pijpklem
Slim tellen.
Tool WD-3: Verbinding met de wereld van de tuinbouwindustrie
Onderzoekend leren Wat gebeurt er in een onderzoekend-leren-klas?
Slim tellen.
Tool IG-1: Onderzoekend leren en de eisen van het wiskundecurriculum
Persoonlijke doelen maken
HOE KOMT EEN IDEE IN JE HOOFD?
waar / niet waar: VROEGER HAD JE OOK ZTRINGZ IN REGENBOOG-KLEUREN
Eens / oneens IK DENK NA VOORDAT IK BEGIN
Onderzoekend leren in de natuurwetenschappen
voorbeeld volgende bladzijde terug
volgende bladzijde terug Wat heb je nodig?
Onderzoekend leren Werkt onderzoekend leren (OL)?
Transcript van de presentatie:

Goedemorgen! Het is de bedoeling dat je in de volgende lessen iets gaat bouwen. Je ziet het voorwerp in elke foto op de volgende dia. Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer

Wie kan raden wat het is? Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer

Opdracht Maak je eigen buisklem om een optrekstang met een diameter van 37 mm tussen twee deurposten te installeren. Het lastige is: zodra je het bladmetaal gebogen hebt, kun je het niet meer snijden. Ga met deze opdracht aan de slag zoals een werktuigbouwkundige dat zou doen:  maak een schets met daarop alle specificaties  maak een prototype Bereid een presentatie voor je klasgenoten voor waarbij je jouw schets, stappen van het werkproces en de resultaten laat zien. Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer

De procedure Gebruik deze workflow-grafiek om de stappen in jouw werkproces te begeleiden. Je zult zeer waarschijnlijk meerdere keren de stappen doorlopen voordat je het perfecte product in handen hebt. 1) Plan het product 2) Schets met de specificaties 3) Productie in de werkplaats 4) Kwaliteitscontrole Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer

Let op Stroken papier, karton en buigzaam metaal zijn beschikbaar om eerst mee te experimenteren. Voordat je jouw prototype kunt produceren in de werkplaats, vertel je eerst jouw docent de exacte totale lengte die uit het stuk bladmetaal gesneden moet worden. Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer

Veel plezier! Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer